Äntligen!

Träffen med de andra mammorna i föräldragruppen var mysig. Vi satt en stund med alla barnen på golvet och de lekte och vi pratade. Sen åt vi en smaskig snickerskaka och gott pulver kaffe. När vi kom hem somnade Hogge precis när jag la ner honom på kudden. Då passade jag på att hänga upp tvätt och göra ordning på kläderna som jag ska åka med till Skara på torsdag. De finns en affär som tar emot begagnat och säljer de åt en. Bra eller hur??

När han vaknade så fick han gröt och vi begav oss sen ut på en promenix som slutade på Rydens där jag införskaffade mig ett par nya jeans. Jag hatar att prova jeans, men där får man så bra hjälp. De första jag prova satt som ett smäck. Ett par heeeeeeeeeelt underbart sköna Levis jeans.

Nu ligger jag mätt och belåten efter god kvällsmat och tittar på tv.

Ha de!

Vilken skön natt!

Somnde gott vid 21.30. Vaknade vid 02.00 och bytte blöja på Hogge. Sen somnade vi om och vaknade inte förrän 06.00. Hogge åt alltså inget på hela natten. Ett stort framsteg. Tomas gav honom mat och bytte blöja så att jag kunde sova vidare. Sen vaknade vi inte förrän vid 9. Känner mig pigg och utvilad så skönt. Har inte gjort de på riktigt länge.

Nu har vi ätit lunch bägge två och stylat om. SKa hem till en tjej i föräldragruppen och fika lite. Sen blir det en långpromendad och lite kompletteringshandling till kvällens mat. Torsk med äggsås och potatatis. Mums de.

Hej så länge...

Nu är den ute!

Nu ligger lägenheten ute på hemnet. Vad kul det var att se lägenheten ur ett annat perspektiv. På fm idag så satt jag i möte med försäkringskassan om vårdbidraget. Nu får vi bara avvakta och se om de går igenom. Vid lunch kom mamma och tog hand om Hogge. Hon gav honom mat och gick en sväng på stan. Då passade jag på att duscha och göra mig iordning. Sen blev en god lunch med tomas goda hamburgare.

Vid 14 tog jag mig en promenad ner till Ågårdens vårdcentral för att möta upp Tomas och träffa de andra i föräldragruppen. En givande timma med psykologen.

Nu slappar jag i soffan medan Tomis lagar kassler och ris. Hogge kör racet i gå stolen.

I kväll blir det ett slappar kväll. SKönt är lite trött och seg. Kanske jag håller på att bli förkyld me???

Hej svejs!

Hård träning!

Vaknade trött och lite hängig vid 7. Holger hade sovit dåligt på natten han har blivit förkyld igen. Gick upp vid 8 och åt frukost och läste tidningen. Efter lite lek och välling för sonen så somnade vi alla tre och vaknade inte förrän vid 12. Nu kände jag mig lite piggare. Åt lunch och kollade på IDOL. Grymt bra start fält i år med. Har redan hittat några favoriter. Lars och Anna bla.
Åkte och storhandlade efter lunchen och sen bar det av på derby mellan Råda och Corner. I halvlek åkte jag hem för att byta om och tränade sedan ett hårt kondition och styrkepass. Tufft men underbart svettigt.

När jag kom hem lagade Tomas hamburgare och klyftpotatis. Mumsigt gott. Jag la ut min dyk utrustning på Tradera. Hoppas någon vill köpa de. Har inte dykt på flera år och kommer inte göra de heller.

Nu ligger vi i sängen jag och Hogge. Han sover gott och jag tittar på Ensam mamma.

Blir tidigt i säng i kväll. I morgon kl 10 ska jag sitta i telefon möte med försäkringskassan och diskutera vår ansökan om vårdbidrag till Hogge. Efter lunch kommer mormor Marianne hit för att mysa med Hogge och passa honom medans jag och Tomas ska på möte med föräldragruppen.

Nu måste jag se slutet på programmet.

Hoppas du som läser har haft en rolig helg.

kram kram


Lyckad dag!

Det var en lyckad dag på loppisen och Tomas lag Mellby vann serien. Gick med 400 kr i vinst. Inte så illa.

Lite bilder på oss och våra bord:







Nu är vi hemma jag och Hogge och ska mysa i kväll.Pappa Tomas firar segern på stadt med tränare och lagmedlemmar.

Nu ska jag mysa med Hogge.

Kram kram

Pust!

Det gick bra med mäklaren. Utgångsbudet blir 170 000 kr och hon tyckte lägenheten var toppen fin. Ska bara lacka golvet i hallen och fixa taket utanför toa. Det blir nästa veckas projekt. VIsning går av stapeln den 6 och 7 oktober.

Efter att hon åkt gav vi Hogge gröt och åkte för att helghandla och för att hämta de nya däcken till Holgers vagn som äntligen kommit från Tyskland. Sen styrde vi bilen till Väla för att hämta skåp bilen. Hälsade på hos Frida med familj oxå. Mysig liten tripp. Fick med mig en gå vagn till sonen. Han testade de hos Rebecka i går och tyckte de var kul. När jag åkte hem så ringe en kille och ville titta på skåpet som vi har haft ute på nätet och vips var det sålt. Gött.

Nu pustar jag ut i soffan efter att  med Tomas hjälp burit ut alla grejer i bilen inför morgondagens loppis.

Håller tummarn att det blir en lönsam dag.....

Dags att duscha av lite flytt svett.'

Hoppas du som läser får en underbar helg.

kramiz

Nu är det stylat klart!

Har nu fixat och donat sen 08.00 i morse. Hogge sover gott sen 9.00. Lite kort från en nystädad lägenhet:


















Tänk om man alltid hade de så här fint! Jag vet och känner några som har de så städat var dag. Avundsjuk. Lite kanske men jag gillar att det syns när någon bor där.Men när man ska sälja så ska det tydligen vara så bart som möjligt.

Nu ska jag styla mig själv. SKa bli bjuden på lunch av Frida.

Återkommer i kväll efter att mäklaren har varit här och vi vet utgångsbudet.

tja!


Fixar dags!

Nu ska här stylas. Röjde rejält i lägenheten i går och idag ska här stylas. Har varit och köpt två blommor och ikväll ska jag röja i köket. Badrummet tar jag i morgon när jag har gjort mig iordning. I förmiddags var jag och Holger och fikade hemma hos Rebecka och hennes lilla tös Tove. Vad fint dom hade fått de. Vill oxå har ett stort nytt hus.

I em blir det en sväng till Hjertbergs. SKa köpa lite frukt och ett ljus till stora rummet. Sen blir det bröd bak och matlagning(ugnsbakad lax med pressad potatis).

Måste dra...

Tja!

Här går det undan!

Jippi den 1 januari flyttar vi! Ska bli gott med större och på markplan. Nu ska här stylas lägenhet och säljas. Spännande. Röjer nu för fullt på onödiga prylar. På fredag em kommer mäklaren hit för att ta kort och värdera lägenheten.

Idag har vi varit på baby cafe och efter de tog vi en promenad och jag bjöd Frida på lunch här hemma.

Kusinerna lekte ihop medans vi åt mat:



De är verkligen små kopior av sina pappor. SÅ söööööööööööööta.

I dag fick även Holger smaka på sin första smörgås. Det blev en formfranska från gammelstans hembageri med smör och leverpastej. Han mumsade och åt med god aptit.




Nu hinner jag inte skriva mer måste fixa med lägenheten medans Hogge sover.

Tjingeling

Idag är det ju tisdag!

Trodde de var tisdag igår. Ingen koll på dagarna precis. Idag har vi varit på 7 månaders kontroll med Hogge. Han väger nu över 9 kg och enligt BVC sköterskan så ligger han jättebra i kurvan dessutom tycker hon att han är väldigt tidig med allting. En företagsam pojk helt enkelt. Efter lunch mötte vi upp mammorna i föräldragruppen. Vi myste allihop barn och vuxna på det super billiga cafet i pingskyrkan. Kan jag varmt rekommendera.

Sen gick och jag Hogge hemåt för att möta upp Tomas och hans pappa. Vi gick för att titta på en lägenhet. Vad fin den var och stor. Ska lämna besked i morgon men som det känns nu så tar vi den. Det är en 3:a på ca 80 kvadrat på första våning med en stor altan och gräsmatta.Super snygga tapeter och ett stort badrum. 

Nu väntar jag på att kycklingstortillas ska bli klart och sen blir det att mumsa på de tillsammans med guacemole och sallad. Idag ska jag se på Top model och Främmande fågel. I går blev de Livet i Fagervik och singelmammor inte fy skam de heller.

Dags att kolla till käket.

Hej hej


Ny vecka har börjat!

I dag har vi inte gjort så mycke på dagen jag och Hogge. Vi tog en lång promenad i fm i det underbara vädret.

När Tomas kom hem så packade de in sig i bilen direkt och åkte ut till farfar. Jag tog cykeln och åkte till friskis och körde ett pass. Nu är jag hemma igen och lagar ärtsoppa på gröna ärter och smuttar lite på ett glas vitt vin som blev över sen i fredags.

RECEPT
1 tsk  rapsolja 
1 st  lök 
600 gram  ärtor, frysta, gröna 
4 dl  vatten 
1,5 dl  lättmjölk 
1,5 dl  minifraiche  
 peppar 
1 st  grönsaksbuljongtärning


Hacka löken och fräs den mjuk i rapsolja utan att den tar färg. Tillsätt vatten, buljongtärning, ärter. Låt koka 8 minuter.

Mixa soppan slät och tillsätt mjölk och smaksätt med peppar. Späd eventuellt med mer vatten till önskad konsistens. Värm och servera med minifraiche.

Efter middagen blir det en dusch sen mys i soffan till Top model och den svenska trillern på 4:an kommer inte ihåg namnet.

Hoppas du som läser har haft en bra start på ännu en vecka i livet.

hej svejs


En händig dag!

I dag har vi varit riktigt händiga. Jag har gjort eget äpplemos och Tomas har bakat snickers kaka.



Vi har även röjt på hyllan över Hogges säng, så nu är det bara hans saker där.



Här är en trött son som inte vill sova fast att ögonen snart stängs....



Holger har även lärt sig att dricka själv ur sin mugg. Roligare än när mamma håller. Det blir dock mer vatten på golv och han själv än i hans mun.



Nu är vi hemma efter en härlig em ute på Mellbyvallen. Solen strålade och Mellby vann med 4-1.Gött serievinsten närmar sig med stora kliv. Tomas gjorde dessutom det första målet. Puss på dig sötis.

Nu börjar ensam mamma söker.

kram kram

Vilket väder!

Vaknade för en liten stund sen och tittade bakom persiennen. Strålande solsken! Jippi! 
 
I går hyrde jag filmen VARG med Peter Stormare. Lite tragisk och sorgsen men strålande skådespelar insatser och fantastiska miljöbilder.

De blev ingen löprunda igår. Råkade somna med Tjabo och Tomas och när vi vakna tog vi oss en långpromenad istället och sen åkte vi och hämta var sin pizza. Mumsigt gott men inte för figuren. Har lagt ner de där med att gå ner i vikt orkar liksom inte. Får aceptera att jag ser ut som jag gör. De viktigaste är att jag inte går upp mer.

Har hittat ett nytt favo godis. Wasabikulor. Det är jordnötter som är doppade i wasabi. Starka salta och lite söta. Blev ett gäng sådana igår till filmen och lite smågodis.

Medans jag sitter i soffan och bloggar så lagar Tomas en härlig söndagsfrukost med smörgås med kokt ägg och oboy. Är man borstskämd eller??????????????????????

Dags att äta....

hej svejs

En liten bild på Hogge från igår:


Halvvägs!

Sitter och pustar ut i soffan. Källar förrådet är klart och det blev en del kläder till Loppisen och två lådor med div prylar. Väntar på att resten av familjen ska komma hem för jag skickade i väg dom på fotboll vid 10.30. När dom kommer hem blir det lunch för alla tre sen tar vi oss ann vindsförrådet.

I em blir det en tur upp till Råda, jag ska springa och Tomas och Hogge ska kolla på Råda. Dom måste verkligen vinna idag annars är div 5 riktigt nära.

Kvällen idag blir lika lugn och skön som igår. Vet bara inte riktigt vad vi ska laga för god mat. Någon som har något bra tips????

tjingeling så länge

Fredag kväll!

Tomas kockar i köket och jag surfar på nätet. Idag har vi varit och sjungt på babycafet och sen tog vi en tur till mitt jobb för att skriva in timmarna från gårdagens jobb. Holger somnade gott i vagnen och vi gick sakta hemåt i den underbara höst luften. De svarta stövlarna hade åkt på för första gången i höst.

I em sov vi 2 timmar hela familjen. Nattsömnen var si så där för oss alla tre i natt. Försöker vänja Holger vid att inte äta på natten och att han ska sov i sin egen säng. Det blir en del springande upp och ner.

Men nu är vi pigga och utvilade. Efter lite grejande (hänga tvätt och diskning) lagar nu Tomas fam Nordahls goda kräftsoppa och jag slappar. Köpte en flaska vitt - Lindermans chardonay som vi ska smutta på.

Helgens planer är att röja i bägge föråden och bestämma vad som ska med till Loppis nästa helg, säljas på blocket och sparas för framtiden.

Söndagen är det en superspännande match. Mellby - Trässberg. Ska bli intressant.

Nä nu är dags att pussa lite på eller rätta sagt mycke på Hogge och Tomas.

Hoppas du som läser har det gott och njuter av livet - det gör jag (vi)

tack och hej leverpastej (mitt favo pålägg) vad är ditt????????????

Jobbat!

Vaknade i morse av att telefonen ringde. De var mitt jobb. De undrade om jag kunde jobba idag. Självklart ville jag de. Var ju lite inställd på de eftersom jag anmält att jag kunde idag och några dagar i oktober. De var bara att ringa pappa Tomas och sen ringde han Holgers farmor. Hon ställde ju upp som planerat och en timma senare var Hogge hos Farmor och jag på väg ut till Udden där skolan har läger denna vecka. Tomas kom ifrån sitt jobb och kunde hjälpa mig att packa allt och passa Holger medans jag gjorde iordning mig. Blir ingen vana utan bara denna gång eftersom de blev så snabbt bestämt. Svårt att hinna fixa allt på 30 minuter typ.

Det var så kul att träffa alla igen och att lära känna de nya barnen i förskoleklassen. Saknade dock Hogge en hel del. Nu förstår jag hur Tomas känner de när han jobbar.

Nu slappar vi lite i sängen och Tomas är och tränar. Ska snart sätta igång att laga mat och ge Holger lite gröt till kvällsmat.

Tja!

Hej igen!

Blev inspirerad av Sandra på hennes blogg:

5 saker i min frys: pytt i panna, frysta grönsaker, hembakt bröd, is och fiskpinnar

5 saker i min garderob: byxor, tröjor, linnen, kikare, skärp

5 saker i min bil: paraply, filt, skräp, cd-skivor, solglasögon

5 saker i min handväska: läppglans, telefon, plånbok, hårborste, lypsyl

hej igen

Upprörd!

Nu är jag upprörd och förbannad. Efter en mycket mysig fm med Mira och Frida kom jag hem och hittade ett brev i från försäkringskassan. De innehöll information om min nya lön som jag meddelade dom den 1 september. Men stämde den????? Så klart inte. De hade vänt på två siffror. Kul så nu blev min årsinkomst helt plötsligt lägre än innan. Ringde upp dom och de ursäktade sig så mycke. Då frågade jag om detta påverkade min utbetalning i slutet av september på ett negativt sätt. De kunde hon inte svara på. Är så arg och besviken på hur de sköter saker och ting. Inte ska väl vi bli drabbade för att de gör fel....

Nog om de. Nu är det em och jag ska slappa en stund innan det är dags för träning.

kram kram

Slappar dag!

I dag har jag och Hogge haft en riktigt slappar dag. På fm fick vi besök av min vän och frisör Sara. Hon hade med sig en supersnygg klänning som jag ska låna till Olas(kusin) och Lisas bröllop. Ska komplettera med en väska och ev en brun sjal istället för den i guld som Sara har haft.



Innan lunch tog vi en promenad för handla tråkiga men nödvändiga prylar som plast och grill folie, tvättmedel och hushållspapper. Efter lunch somnade vi gott i sängen både jag och Hogge.

Nu ska Hogge få lite gröt sen ska vi shoppa lite mat tills i kväll. Ska testa ett nytt sopp recept. Spännande.

Kram kram

Måndag igen!

I bland känns det som om de är måndag och fredag hela tiden. Men det gör ju inget i och för sig.

Hogge sov ända fram till 04 i morse skönt. Somnade om gott efter välling och torr blöja. Vaknade dock igen vid 07.00 och ville leka. Så då fyllde jag hela sängen med leksaker och själv läste jag NLT. Vid 08.00 var han sugen på lite välling och efter de så somnade han gott på min arm och jag slumrade till oxå. Jag vaknade vid 09.30 av att armen hade somnat och var blöt av svett. Smög mig sakta upp och avnjöt en god frukost.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att degen ska ha jäst klart. I dag är det brödbak igen. Hogge sover gott och vaknar väl i och för sig snart för lite lunch. I em blir det en promenad och sen i kväll ska jag åka träna.

Hoppas du som läser har haft en bra start på veckan efter en förhoppningsvis trevlig helg.

Kram kram

Härlig söndag!

Vilken skön dag. Vaknade utvilad i morse av en sprudlande glad son. Tomas packade väskan vid 9 och åkte på fotbollsmatch. Jag och Hogge myste till Go morgon tvn och njöt av ännu en mysig dag tillsammans. Njuter av varje sekund med honom och Tomas och resten av våra familjer. Tänker på andra familjer som mister en familjemedlem och sörjer enormt med dom.

Efter frukost så hoppade Holger i badet och plaskade för fullt. Efter badet var han sugen på något att mumsa på så jag kokade lite havregrynsgröt och blandade i lite hemmagjort äpplemos från mormor. Han mumsade och åt som en galning. Sen somnade han gott. Då passade jag på att diska och städa lite.

Nu har han vaknat och jag har precis stylat om för en pass på friskis och svettis. Det är öppet hus där idag och man kör 20 minuters pass för att pröva på så många olika pass som möjligt.

Men de är inte förrän vid 14 så innan dess ska jag och Hogge hinna med lunch. Hogge får spagetti och köttfärsås och jag lite sallad med en bit hemma gjort pizza som jag hitta i frysen.

Hej så länge.... och ta hand om varandra

En mysig kväll och dag

Sitter och softar framför tvn. Kräftskivan igår var mysig. Tog tyvärr inte så mycke kort förrutom detta suddiga på maten:



Holger fick en låda full med reklamblad att leka med och två cd skivor med barnvisor. Efter maten slappa vi i soffan och njöt av ett strålande gott rödvin - Café.

Idag åt vi god frukost på söderström och sen gick vi en sväng på torget. Jag la även undan en strålande snygg skinnjacka till mig på Veromoda. Har velat ha en sådan i 2 år och nu har jag äntligen hittat den.

När Virre och Crille åkt hem så gick vi ner till Rydéns och shoppade en super cool mössa till Hogge:



En sån ska jag me skaffa fast en vit.

När Hogge vaknar och fått lite mat ska vi gå en långpromenad och shoppa lite gott kött. I kväll blir det Hasselbacks potatis med Bearnaisås (ursäkta stavningen) till Tomas och Tzatziki till mig och en bit kött. Ett glas rött och sen mys i soffan till en bra film. Vet ej vilken än få se vad tvn har att erbjuda.

Nu vakna visst grabben.

hej svejs

Gladare son får man leta efter

Idag har vi varit ute hos mormor och morfar och myst med mostrar och kusin. Mamma bjöd på lax , mumsigt gott.

När vi kom hem så fick Holger gå lös på reklamen. Bilden nedan visar hur kul han tyckte de var:




I kväll har vi städat och handlat och fejat inför kräftskivan i morgon.

Hogge fick sitta mysigt inlindad i täcken och leksaker i sängen medans vi damsög och skurade golv och toalett:



Nu ska jag sova. Sov dåligt i natt och behöver få min skönhetssömn. I morgon väntar frukost på 3 B med Sara och sedan Baby cafe med Frida och Mira. På kvällen kommer Holgers faddrar likaså min syster med respektive hit på kräftskiva.

Natti natti

Skönt att träna!

Vaknade utvilad i morse. Sov från 22.00 till 08.30 i morse. Tomas tog natt passet. Så skönt att få sova ut. I dag har vi besökt babycafet med kusin och moster. Sen blev det en lunch på stan och lite shopping. Eftermiddagen myste jag och Hogge i sängen. Vi lekte och sov en stund. I kväll har jag och Frida kört ett pass på friskis. SKönt att ha kommit igång med träningen. När jag kom hem stog kvällsmaten på bordet. Tomas hade lagat strimlad biff i tacobröd med kebabsås. Mumsigt gott. Efter maten tog jag en snabb dusch och Tomas åkte iväg för att titta på Mellby-Rackeby. Jag och Holger la oss och zappade mellan idol och top model. För en timma sen somnade han gott efter en stor flaska välling. Själv ska jag också krypa i kojs och kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik.

Vilket är ditt favoprogram på tv just nu????

Hej svejs!


En mysig dag snart till ända

I dag har vi varit på Kom i form gympa för näst sista gången. Hogge satt snällt och tittade på när jag slet med mina stackars mag och knipmuskler. Nu på em och i kväll har vi haft besök av mormor. Hon hade med sig en underbar kvällsmat. Black & White från Milano. Så gott med gratäng och kött,. Nu ligger vi sängen och smälter maten. Jag väntar på att Top model ska börja och Holger väntar på att pappa ska komma hem från träningen ( det gör jag me).

Hoppas du som läser har haft en bra start på veckan.

Kram kram

Ny mysig vecka framför oss!

Hej alla bloggen läsare!

En ny vecka har startat. Jag och Holger styrde vagnen till mitt jobb på fm och lämnade in kvittot från friskis och svettis (vi får bidrag till träning från jobbet) och en lapp med dagar som jag kan vikariera. Holgers farmor ska då passa Holger. Känner att jag vill komma tillbaka till jobbet lite granna så att man inte tappar kontakt enmed barn, kollegor och föräldrar. Sen är det ju inte fel med lite extra klirr i kassan.

Nu på em har jag bakat brödkakor och Holger sover gott. I kväll blir det ett träningspass och sen ska vi åka till Tomas syster för att hämta en spegel till bilen och kläder till Hogge. Holger har fått en ny bil stol. Så nu sitter han i baksätet och jag ser honom inte så därför ska vi sätta upp en spegel på ryggstödet så att jag kan se honom i backspegeln.

Tjingeling!

En ny favvo pryl!

Vår käre son har hittat något som han älskar - riva sönder tidningar.









Tänk vad lite som behövs för att göra en söt liten kille lycklig.

Gårdagen tillbringades hemma hos fam Karlson/Nilsson i Gillstad och vi blev bjudna på en mycket god kvällsmat. Idag har vi slappat hemma hos Hogges farmor och farfar och där avnjöt vi en underbar lunch bestående av gös och potatis. Älskar verkligen denna fiskrätt. Hogge fick en ny bilbarnstol installerad och pappa Tomas nya däck på sin cykel.

Nu softar vi hemma Hogge sitter naken på golvet och vädrar lilla underlivet och jag sitter i soffan och läser bloggar och gråter en smula. Varför måste döden komma så tidigt för vissa....

Det är med oro i mitt hjärta som jag tänker på den dag då Hogge ska opereras igen. Längtar inte dit men han kan ju inte leva med urinblåsan utanför hela livet så förr eller senare måste de ske.

Resten av dagen ska vi greja hemma och i kväll blir det mys i soffan och en god köttbit.

Ta väl hand om er  och njut av livet

kramar Jennie

Inget parhus!

Igår bestämde vi oss för att dra oss ur budgivningen. Efter en del funderingar och pratstunder så kom vi fram till att betala 7000 för en 3:a är ganska mycke och dessutom så fanns det ju nästan ingen trädgård. Så nu så väntar vi lite med hus letande tills vi har varit i Göteborg i oktober för då får vi förhoppningsvis reda på när operationen blir för Hogge.

Kan ju vara skönt att inte ha så mycke fasta utgifter när man får dubbelt boende.

I går var jag på Me and I party med mina syrror. Söta kläder men inte i min stil. Blev bara en bas body till Hogge. Men gott fika och trevligt folk. Idag torsdag blir det en del ärenden på stan. Först en sväng till Försäkringskassan för att hämta några blanketter. Sen styr vi vagnen till Friskis och svettis för att köpa kort. Avslutar med lite komplettering till veckans matinköp.

Em tillbringas i köket då det är dags att baka igen. I kväll ska jag på Medel pass på friskis och sen blir det mys i soffan med familjen.

Redan fredag i morgon. Jippi! En lugn och skön helg framför oss. Ska försöka fixa till det hemma lite nu när de blir några månader till i denna lilla lya. Holger ska få en del av stora rummet för sina leksaker. Vitrin skåpet är ute för försäljning på blocket. Ingen som har hört av sig än.

Nä nu ska jag äta lite frukost. Har precis badat Hogge och han somnade gott i sängen efteråt.



Tjao!

En ny vecka!

I går satte budgivningen igång. Men vi ligger i nuläget som nummer 1. Spännande!!!!!! Längtar verkligen efter ett större boende men samtidigt är det lite skrämmande. Ekonomin är ju inte den bästa när man är mamma ledig. FIck dessutom ett samtal från Holgers läkare igår och de planerar att hans operation ska äga rum efter jul någon gång. Så då känns de ju onödigt med ett stort boende om vi ändå inte kommer vara där. Men vi får se vad som händer.

Gårdagen var lugn och skön. Jag och Hogge var hemma hela dagen och bara myste. På kvällen var jag och Frida på Öppet hus på Sirius och vi bestämde oss ganska snabbt att det får bli friskis och svettis ett år fram över. Det är billigare och inte lika tuff träning.

Idag ska jag och Holger på Öppna förskolan och vi mammor kör kom i form gympa. Två mysiga timmar med träning och många skratt och gott fika som faktiskt består av frukt.

Hinne inte blogga mer. Hogge sover och jag sitter i handduken efter en dusch: Mycke att hinna med innan det är dags att pysa iväg. Mat till Hogge, mat till mig och lite omklädning och packning.

hej svejs i lingonskogen


RSS 2.0