Poolparty

Är nu hemma efter ett mycket trevligt poolparty hemma hos Anna Ida och Matte (Fotbollskompis till Tomas). Det var mycket roligt och avsvalkande i värmen. Holger och deras son Arvid var helsköna och roade oss rejält. I går så gjorde vi inget specielt bara softade och hade de gött hela dagen.

natti natti

Lite uppdatering

Nu är vi hemma igen efter några dagars tältande på Nolåsen. I lördags var vi på svälnäs hela dagen. Holger badade för första gången men han är som sin far en liten badkruka....



På kvällen grillade vi gott i Väla:



Holger gungade för första gången. En riktig höjdare han skrattade så han nästan kiknade:



Det har blivit mycke bad dessa dagar för att svalka sig här kommer lite härliga badbilder:








Holger har även fått låna en flytväst som vi var tvungna att prova. Än så länge har vi inte vågat oss ut på sjön....



I måndags morse så var jag med om något mycket läskigt, När jag skulle sätta på mig min bh i tältet så satt de en gigantisk vårtbitare på den. Jag skrek som en galning och inte nog med de när vi skulle lägga oss och sova i går kväll så satt de en lika stor på dörren.

Nu ska jag krypa ner hos Hogge som sover gott. Hans far är ute på galej och kommer hem någon gång i natt.

god natt alla läsare och bloggare


En rolig och händelserik dag i Göteborg med omnejd

Började morgonen med en lång dusch, sen åt jag frukost som Tomas hade fixat. Min älskade älskling. Han är helt underbar. Medans jag gjorde mig iordning så badade Tomas Holger och gjorde han klar för resan till Göteborg.

På vägen stannade vi vid Ågårdens vårdcentral. Jag var hos MVC i går och de ville att jag skulle ta lite prover efter graviditeten för att kolla så att alla världen var ok.

Väl nere i Göteborg möttes vi av en glad men ganska nervös och förvirrad fam Nordhal. På måndag bär det av hemåt för deras del och vistelse på Jönköpings sjukhus istället. I helgen skulle de bo på eget rum med Alice medans den andre var tvungen att packa.

Solen strålade gott och vi intog medhav picknick i en träddunge strax intill Ronald Mc donald. Sen shoppade vi lite fika bröd och tog en kopp kaffe och pratade hela em.

Vid 14.30 sa vi hej då och önskade de all lycka och hoppades att vi snart skulle ses igen men då i Nässjö???????????

Bilen tog oss till Ikea och babyproffsen där vi blev många hundra lappar fattigare.

Sen strögade vi lite längs Göteborgs hamn och turen stannade till slut vid Lisseberg där vi tillbringade sen eftermiddag och kväll. Tomas vann så klart femkampen med 5-0 och fick med sig två nyckelringar och två gossedjur:



På vägen ut stannade vi vid stora scenen och matade Hogge och tittade på Carl Einar Häckner.

Vid bilen så bytte vi på Tjabo och begav oss sedan hemåt.



Nu sitter vi på balkongen i 26 gradig värme och njuter av livet och dricker ett glas vitt. Hogge äter på sina händer och jollrar för fullt.

Tack fam Nordhal för att ni har kommit in i vårt liv. Hoppas vi hörs och syns snart igen.

I morgon blir det Svalnäs med Systrarna Nilsson med familj och på kvällen grillning. Natten och de kommande dagarna tillbringas i våran "sommar stuga" ute på Kålland.

Kram kram

Tjejfest och mys på Nolåsen!

Hej!

Hemma igen efter två dagars vistelse på Nolåsen.Helt underbara dagar med strålande sol och god mat.

Men lite bilder först från tjejfesten i tisdax som var mycket lyckad och rolig:


Madde, Sofia och Jag


Sandra, Karin och Frida


Sara, Rebecka och Billan



Emma och Annelie

Väl ute på Harrys så röjde vi gärnet och dansade natten lång.

Gårdagen var därför lite tung. Jag, Tomas och Hogge somnade gott under eken i nästan 2 timmar efter god grillad korv.



På kvällen åkte vi till Spiken och köpte rökt fisk. Vid 21 gick vi ner till sjön och jag tog mig ett kvällsdop. Sen var det super skönt att krypa ner under täcket i ett svalt tält.

Idag har vi varit på BVC med Holger på 5 månaders kontroll och spruttagning. Han blev lite ledsen men var mycket duktig. Sen åkte jag och Holger till Villa badet medans Tomas åkte hem. Han är inget fan av sol och bad. I kväll har vi grillat och nu ska vi dra ner persiennerna och kolla på filmen solstorm.

I morgon blir det Göteborg hela dagen och mys med Fam Nordahl från Småland. SKa bli så kul att träffas. Vi ska bjuda dom på picknick. Hoppas du som läser har en lika undebar sommar som vi.........



Svårt att tro att det finns någon gladare än vår son Holger

kram kram

Tisdax klubb med förfest!

Hemma efter en dag på stranden. Laddar nu för en helkväll med brudarna. Vi ska förfesta hos oss och sen blir det stadt! Ska bli riktigt nice. Just nu sover Hogge gott och jag och Tomas ska äta lite varma mackor innan de är dags för mig att styla om och Tomas ska åka ut till sin syster.

Återkommer om några dagar med kort. För i morgon bitti är det dags att åka på tält semester igen. Denna gången går turen ut till Öboängen och Nolåsen, alltså hemma hos Tomas föräldrar.

kram kram

Vilket tråkigt väder!

Vad seg man blir av de tråkiga vädret. I helgen har vi myst och ätit gott. I fredags med farmor, farfar och mormor och morfar. I går själva och i kväll med Tomas familj och släkt från Södertälje. Har som tur är hunnit med en långpromenad varje dag oxå vilket är tur för annars rullar man fram snart av all god mat och dryck.

I morgon blir de stan en sväng och sen på kvällen ska vi hem till Tomas syster på grill kväll då ytterligare släkt kommer på besök denna gången från Gränna.

På tisdag ska jag ha tjejförfest innan tisdagsklubben. Ska bli riktigt najs.

kram kram

Vilken rolig semester tripp!

Nu är vi hemma igen. Både vädergudarna och sjukgudarna var med oss. Vi har solat och badat (endast Jennie, Tomas är en badkruka)



Så här ser vårt tält ut:


På kvällarna har vi grillat och umgåtts med våra vänner och skrattat och mått allmänt gott.


En kväll gick vi ut allihop och åt buffe. 18 vuxna och 12 barn. Lite att bita i för restaurangen.


Så här kul tycker vi att de är att vara ute och tälta......

I dag ska vi tvätta och packa upp. I em drar vi ut till farmor och farfar för att hänga upp tält och grilla med dom och mormor och morfar.

tja!

Semestern är här!

Ja nu har vi i fam Landh 4 veckors härlig semester framför oss. Den inleddes med en mysig promenad från Spiken till Läckö slott där vi hittade en bergknalle och intog en bit smörgåstårta och ett glas cider. Calaisa spelade riktigt bra. Sen drack vi kaffe och åt en god kaka. Efter ca 40 minuters väntan  var det dags för Jill johnsson att sjunga men då var vi lite frusna och trötta och gick tillbaka till bilen.

I morgon ska jag och Holger hälsa på pappa Tomas som jobbar på en auktion ute i Mellby. Sen blir det en tur till mormor och morfar. Fram på em och kvällen ska det packas för den stora tältresan. Ska bli så mysigt. Hoppas bara att vädergudarna och sjukgudarna är med oss. Så att vi slipper att regna bort eller sitta på sjukhus.

kram och godnatt kära läsare

En grillkväll vid Vänerns strand

I dag har jag och Hogge solat och myst på Villa badet. Mira och Frida kom på em och då gick vi till Skogshyddan och fikade i solen. Fick ett sms av Tomas där han föreslog en korvgrillning nere vid båthamnen. Jag och Hogge nappade direkt. Efter div inköp inför den kommande tält semestern så styrde vi bilen ner till hamnen.



Vår nya grill hink som vi var tvungen att testa:



Vår härliga grillbuffe:



Nu börjar snart mitt favo program projekt runaway.

tja på er

Vilken mysig helg!

Nu är vi i fam Landh hemma igen efter två nätters tältande hos mamma och pappa i Saltkällan.

När vi kom dit möttes vi av en sprudlande glad kusin. Han hade hittat en fyrhjuling bakom huset:



Sen var det dags att sätta upp tält:



Så här fint blev de:



Sen slappade papperna och kusniner i skuggan. Det var så varmt.



Morfar passade på att ha sina två små söta kill barnbarn i famnen:



På kvällen grillade vi och myste ute i den underbart fina solnedgången.




Sen var det dags att krypa ner under täcket på vår sköna madrass som vi pumpade upp inne i den lilla stugan



Holger njöt verkligen av att ligga i tältet och sova, Han sov över natt målet både fredag och lördag natt.



På lördagen var det helt undebart väder och vi tillbringade dagen vid havet hela familjen



Sen på kvällen var det dags för grillning igen den här gången blev det mumsiga hamburgare som Tomas fixat i ordning



På söndagen var det dags att åka hem och till våran förskräckelse så startade inte bilen när det var dags att åka. Men med hjälp att bil proffset Andreas så fixade de sig. Troligtvis var det batteriet.

När vi kom hem sov vi en stund sen åkte vi och firade faster Pernilla.

På kvällen vid 20 så gick jag på bio med Rebecka och Billan.Vi såg Sex and the city. Jag kan varmt rekommendera denna film. Så bra. Har inte skrattat så mycke sen midsommar. Tänker förresten på er fam småland.....

När jag kom hem så låg Hogge och sov så gott. Men när vi skulle ta temp och byta blöja och ge han mat vid 23.30 så upptäckte vi att hans snopp hade svullnat rejält. Tillbringade sen början av natten med att sitta i telefon. Jag med Göteborg och Tomas med KSS. De tyckte vi skulle avvakta tills idag och de gjorde vi. Svullnaden la sig redan vid 02.30. Skönt.

I dag måndag är vi bara hemma och myser. Holger har i dag provsmakat havregrynsgröt. Åt det inte med lika stor förtjusning som majsgröten. Men han vänjer sig säkert.

I kväll ska vi i fam Landh gå en långpromenad och sen ska vi titta på finalen i LOFA. Hoppas Råda vinner.

Kram på er alla där ute

En härlig semester på västkusten!

Hej kära läsare! Är nu hemma igen från en underbar dag på Villa badet och lofa fotboll. Mellby förlorade dock mot Heimer med 2-0.

Här har ni några bilder från mina dagar i Saltkällan:


Här är stugan som vi bor i


Här sover jag och Holger





Holgers och Miras första tur till stranden vid havet



kusinerna slappar i soffan


Fika på altanen mums mums



Kusin fajt om spindeln -  deras favorit leksak i baby gymmet



Hogge Pogge på villa badet idag.

Nu ska jag surfa lite sen blir det att packa det sista för i morgon bär det av till stugan igen och då ska vi tälta med Holger för första gången. Återkommer med bilder från detta.

hej svejs

Hemma igen!

Hemma igen i två dagar sen bär det av till västkusten igen. Hann inte blogga igår för direkt när jag och Holger anlände så stylade jag om och drog på tjejmiddag på pråmen. Det var underbar mat och strålande väder och vi hade de verkligen supermysigt. Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag laga sallad och packa och sen drar vi till stranden. Återkommer i kväll med härliga sommar bilder från våran vistelse på kusten.

kram

RSS 2.0