Så fint och mysigt!

Så här söt och glad var Hogge innan vi åkte till Oscars dop:



Han sa "schunga mamma schunga"

De var ett mycket fint och vackert dop. En bra präst och snabbt gick de. Typ 20 minuter. När prästen lät Lucas och Max hälla i vattnet i dopfunten så sa Hogge: Oscar bada???

Vi åkte sedan hem till dom och åt smaskig smörgås tårta och vanlig tårta.

Nu slappar jag här. Sonen somnade tidigt idag. Fick ju bara sova 1 timma vid lunch.

Snart dags för mig att inta soffan och ryggläge. Känner mig laddad för en ny vecka. Hoppas nu att sonen håller sig kry och jag och Tomas.

Kram på er!

Klart!

Nu är tavlan klar:



Nöjd trots några små missar.

Nu blir de thaimat, ost och vin och mys innan de är dags för mera mys i soffan till Robinsonfinalen:



Kram och njut livet!

Vilket väder!

Nyss hemkommen från en skön promenad i solskenet. Dagen har annars mest varit fylld med mys med sonen och lite vila med inslag av fika och lunch. I kväll blir de Thaimat och Robinson final. Ska försöka mig på att måla tavlan till Oskar innan dess.

KramiZ

Helg!

Vad gött med helg! Sonen frisk och kry. Jippi. Lite vin i magen och god middag. Nu ska jag kolla in tvns utbud. Får nog bli skavlan.

Kram

Härlig dag!

Började morgonen med en långpromenad till jobbet kl 5.30. SKönt med frisk luft och motion. På förmiddagen hade jag medarbetar samtal med min chef. Och som ni alla vet vi de här laget så älskar jag mitt jobb!!!!!!!!!!!!!! Så de gick fin fint. Slutade vid lunch som vanligt på torsdagar. Hämtade en glad men lite trött son. Vi somnade gott och sov 1 timma. Sen fikade vi med min syster och barn på stan. Lucas hängde med oss hem och han och Hogge har lekt hela em. Kul kul. Maria kom med Oskar så vi fick lite tid oxå. I kväll har jag lagat mat och nu väntar målning av tavla till Oskars dop samt Robinson. Vilken underbar kväll eller hur?? Hogge är dessutom frisk, JIPPI!

Kram på er

Bättre - jippi!

Nyss hemkommen från sjukhuset. Hogges crp har sjunkt till 15 jippi. feberfri idag dessutom. JIppi.


Inte bra!

I morse åkte Tomas in till sjukhuset med sonen och urinen var bakterifri vilket är toppen men crpn har stigit till
43. Suck! Feberifri ett dygn men i kväll slog de till igen så i morgon är de min tur att vara hemma. Tur att man jobbar heltid för de blir inte mer än en 75 % lön i alla fall. Ska in till sjukhuset igen i morgon och då håller vi tummarna att crpn är på väg ner. I kväll har vi inte gjort mång knop. Middagen stog serverad när jag kom hem vid 18 sen åkte jag och handlade. Nu nattar Tomas sonen och jag sitter här. Ska ta mig en dusch sen är de soffan som gäller och kanske en film.

Kram på er!

Oförändrat

Är fortfarande krasslig dock inte sämre. Sonen har feber dock inte så hög. Fick en sen tid i kväll på jouren så vi hoppade den och åker in i morgon fm i stället och lämnar prover. Håller tummarna att natten blir lugn och att vi inte hostar så mycke någon av oss. Dags att sova.....

Kram och god natt

Sjuk

Blev en halvdag på jobb/dagis. Sonen feber igen....suck när ska de ta slut. Dags att besöka sjukhuset igen och ta prover.... lite vila först innan. Håll tummarna att de bara är förkylning. Jag är lite seg jag me snuva och ont i skallen och halsen. Dock ingen feber. skönt. Dags att vila.....

Vilken dag!

Vi sov alla tre till 9 i morse. Vilket kändes otroligt skönt. Efter frukosten gick vi ut en sväng och fick lite frisk luft. När vi kom hem grejade vi lite. När jag skulle diska ur bringaren till kaffebryggaren så gick den sönder. Tomas fick ta sig en tur till On off för inhandling av ny. Min tanke var då hur ska den här dagen sluta........
Den slutade bra....



Vid 14 ankom de första gästerna och sen kom dom en efter en och den sista åkte hem vid 18. Fick många fina presenter:



Bla ett fint smycke av min älskade mor:



Min kära fadder Ingrid och hennes man hade satt ihop en fotobok med kort och text om min släkt långt bak i tiden. De fanns med ett släktträd oxå. Så spännande att läsa och titta i:



Av min far fick jag en reselott så än är kanske inte presenterna slut.....

Tack alla nära och kära för en fantastisk dag. Känner mig såååååååååå uppvaktad.

Nu ska jag fixa och dona lite innan dusch och säng kallar. Är lite seg. Snuvig och ont i halsen. Men dock ingen feber. Sonen är oxå lite små krasslig, men ingen feber. Så tanken just nu är att vi gör ett försök med dagis och jobb i morgon. Men vi får se vad natten och morgon har att ge.

KramiZ


Skön helg!

Har två sköna dagar bakom mig. Mycke mys med vänner och familj. I morgon kommer hela tjocka släkten hit för att fira "gamla mig". Ska bli skoj. Ska nu krypa ner hos sonen som sover gott. Sambon är i Göteborg på Hockey. KOmmer nog snart han med.

Kram och God natt!

Underbar dag!

Har haft en underbar dag idag på min födelsedag. Blev uppvaktad på jobbet med ett present kort på Johannas hudvård. Ska bli skönt med lite ansiktsbehandling eller fotvård. Får se va de blir. När jag kom hem ringde blomsteraffären och ville komma med blommor. Jag fick en super fin bukett med tulpaner av mina älskade systrar:



I kväll har vi ätit god Taco gratäng och myst. Hogge har fortfarande feber så Tomas är hemma i morgon. Ska packa min väska inför morgon dagen. Vi ska ha friluftsdag i Råda och åka pulka och grilla korv. MUMS!

Dags att fixa lite!

Kram på er!

Ja just de....

Ja just de tydligen fyller jag 35 i morgon. Har förträngt de lite känns de som....Fick present av Tomas och Hogge i kväll eftersom jag börjar jobba tidigt i morgon och Tomas jobbar sent i morgon kväll. Fick ett par supersnygga converse skor. Blåa. LÄngtar till våren.....

Sådan mor sådan son!

I dag har jag och sonen myst här hemma. Svårt att fördriva tiden i bland kan jag tycka speciellt när han är sjuk. Men jag hittade något som han verkligen tyckte om idag - måla med vattenfärg:



Nä nu är de dags att gå till sängs och sova. Börjar tidigt i morgon. Tomas är hemma med Hogge på fm så är jag hemma på em.

Kram och God natt!

Sjuk son - igen!

Ja då var de dags igen. Tomas fick hämta lille söte sonen på dagis vid lunch pga feber. När jag slutade jobbet åkte vi in till sjukhuset för provtagning och de visade inte på någon bakterie i urinen  -  skönt eftersom han fortfarande går på pencilin. CRPt var 23  - skönt inte så högt. Så troligtvis så har han bara en förkylning. Jag är hemma med honom i morgon för när vi kom hem så var tempen på 39,3 men på sjukhuset bara 37,8. Förstår mig inte på dom där temparna som de tar i öronen. Stämmer ju inte alls. Nä dags att ta mig en dusch och slappa lite i soffan.

Kram

Lång dag

Lång dag på jobbet och sen kalas. Men är nu hemma sen en stund tillbaka. Har zappat mellan idrottsgalan och Familjen annorlunda och nu hamna jag här. Ska fixa lite sen blir de idrottsgalan igen innan kudden lockar mer.
Trött!

Lugn helg!

I går städade vi lägenheten och slappade här hemma fram till 15. Då åkte jag och HOgge till Tomas syster och barn. Tomas åkte på Hockey i Karlstad. När vi kom hem vid 17 så pälsade vi på oss och gick en sväng ner till sjön för att titta på bilarna som åkte på isen. Hogge somnade gott vid 19.30. I sin egen säng. Yes vi har vunnit kampen. Han sov sen ända fram till 5 då vi flyttade över honom. Sen somnade vi om till 8. Efter en lång och mysig frukost åkte vi ut för att åka traktor och titta på grisarna. Kom hem för en stund sen och har nu ätit lunch. Sonen och sambon ligger nerbäddade och kollar på tv. Jag ska vila lite jag med. I em ska vi veckohandla och sen blir de träning för min del. Gött att röra lite på fläsket. Nä dags att hänga tvätt.

Kram

Mumma!

Sitter och njuter. Vad livet är underbart. I bakgrunden hör jag sonen och min trolovade prata och sjunga i duschen. Hogge är så rolig och busig. Tomas är så underbar och snäll. I kväll har vi avnjutit underbart goda räkor och gott vin. Snart blir de duschen för mig med. Sen blir de att kolla in lets dance.

Kram på er och njut ert liv det kommer aldrig tillbaka......

Himmelriket!

I dag har jag ätit årets första semla. Den var så god så jag kände mig som i himmelriket. Hogge njöt oxå:



I kväll har vi bara myst vi tre. Hogge och Tomas kollar nu på bandy och jag sitter här och har tvn i bakgrunden.

I morgon är de fredag och då slutar jag 12 och sen ska jag och sonen mysa hela em. På kvällen blir de träning och sen räkor och vitt vin, mums.

Kramiz

Bättringsvägen

Sonen är nu feberfri men får vara hemma från dagis även i morgon. Han är trött och seg pga pencilinet. Men jag är pigg och nöjd. Har kommit igång med träningen och äter bara "bra" mat. Känns som om jag redan tappat 1 kg. Gött. Nu ska dom där extra kilona bort. Känner mig rejält taggad. Nä nu ska jag fixa iordning inför morgon dagen.
Kram på er

Sjuk son!

Åkte till jobbet vid 5.30 i morse och vid 11.30 ringde Tomas och berätta att Hogge var sjuk. Feber och hängig. Tomas hämtade sonen på dagis och jag cyklade hemåt. Åkte in till sjukhuset och tog prover och de hittade bakterier i urinen. Så nu har vi en 10 dagars pencilin kur framför oss. Suck! Men bara han blir frisk. Jag är hemma i morgon fm sen kommer Tomas hem och sen tar farmor vid på em. Nä dags att fixa lite.

Kram på er!

Kommit igång!

I dag tog vi en tur ut till "gresa gårdarna" i väla och gillstad. Hogge fick sin dos av gristittande och traktorsåkning. Vi åt en god fika med två av mina systrar och deras familjer. Tog en skön eftermiddagsvila och sen gick vi fram till Torget en sväng för att dansa kring granen. Kallt och blåsigt så vi gick hem ganska snabbt.
Är nu hemma efter ett gött träningspass och är mätt efter en god middag som älskade sambon kockat ihop. Nu är de dags att vika och hänga tvätt och packa väskorna inför morgondagens dagis och jobb. Har en skön vecka framför mig. Slutar tidigt måndag, torsdag och fredag. Känns skönt att ha kommit igång med träningen igen. Ska nu bara hålla fast vid de oxå.

Kramiz

Skönt dygn!

I går efter jobbet så tillbringade vi en timma i varmvattensbassängen. Så himla skönt. När vi kom hem åt vi en god middag och sen såg jag på Lets dance. Stefan och Mattias är mina favoriter. I dag har vi storstädat lägenheten och en sväng på stan. Sen hem för lunch och en stunds vila. Efter en varm kopp te pälsade vi på oss alla tre och tog en långpromenad i solnedgången. Nu är vi hemma sen en stund tillbaka och nu ska här kockas. De blir kött med rostade rotfrukter och bea sås. Lite vin och sen mår man så där himla gött. Bra tv kväll avslutar vi dagen med. Robinsson och Johan Falk nr 6. Älskar livet!!!!

Kram på er!

Fantastiskt väder och strålande skön dag!

Jobbade kort dag och slutade vid 11. Åkte hemåt och där fanns min far och son. Han hade varit barnvakt åt HOgge på fm. Efter lunch somnade jag och sonen gott och sov ända fram till 15. Åt lite mellanmål och sen lekte vi tills Tomas kom hem. Då tog jag mig en tur i motionsspåret och vad fint de är. Älskar snön! Tidigare i dag tittade vi på snöfallet ut genom fönstret och konstaterade att de såg ut som i en sån där som man skakar och de snöar. Så fantastiskt vackert och rofyllt. När jag kom hem från promenixen kockade jag kvällsmat och åt den med Hogge. Tomas stack och sprang med fotbollen. Sen blev de lång dusch och nu ligger grabbarna i sängen för nattning. I morgon börjar jag sent så de blir soffan och tvn om en stund.

kram

Dags att jobba igen!

I morgon är de dags att ta sig till jobbet igen. Gör dock en kortdag så jag slutar vid lunch. Vilket känns skönt.
I dag har vi tillbringat dagen på Idrottens hus och LOFA-turnering i fotboll. Kul dag med mycke folk och mycke fotboll. Nu försöker Tomas få sonen att somna. Går väl si så där. Måste försöka få honom att somna tidigare på kvällen så att han kommer in i rutinerna igen inför dagis nästa vecka. Nä dags att fixa lite innan soffan lockar och sen sängen.

Kramis

Året som gott!

Vi avslutar och börjar året hemma hos fam Törnberg/Eriksson i Örslösa:


I slutet av januari firar vi min födelsedag:



Hogge tar sin första steg:



Holger genomgår en 2:a operation och den lyckas:



Vi firar hans 1:års dag på sjukhuset:



Holgers Kusin Mira fyller 1 år:



Älskade Tomas fyller år:



En liten söt påskekärring lyckades vi fånga på kort:



Vi firar även min far som fyller 60:



Holger tar bort sina stag i bäckenbenet:



Nu får han äntligen åka cykel och gunga:





Vi åker till Falkenberg för att fira att Hogges farfar fyller 60:



Hogge badar i pool för första gången och njuter varje sekund:



Holger lär sig gå igen:



Min älskade Tomas ställer frågan och jag svarar så klart ja:




Värmen har kommit till Sverige och Hogge njuter av bad:





Vi firar midsommar hos kära vänner:



På semestern besöker vi bla Borås djurpark och hyr en stuga i Dalsland:






Då och då under sommaren får vi uppleva varma och sköna dagar:

¨

Vi åker till stockholm för lite semester och tyvärr en begravning:





Vår älskade son börjar på dagis, stora killen nu:



Vår son stormtrivs på dagis och hösten kommer i en rasande fart. Han utvecklas för varje dag och pratar mer och mer:



Jag och Tomas firar 3 underbara år tillsammans:




Denna underbara kärlek skapade denna fantastiska son:



En liten ny kusin till Hogge föds:



Vintern slår sina klor om Sverige och de gäller att klä sig rätt:



Vi går på rolig 30-års fest med AFTER SKI som tema:



Julen firas tillsammans med nära och kära och på nyårsafton är Hogge lite trött:





Tack all NI som gjort detta år så bra. Nu ser vi framemot ett nytt år och nya roliga upplevelser och erfarenheter.

Kram och god natt!


Lite trött men rolig dag!

När klockan ringde 04.30 så trodde jag inte att de var sant. Men upp och hoppa och mot jobbet. Dagen har varit kul och mysig. Älskar mitt jobb!!!!!!! När jag kom hem sov jag en stund med son och sambo sen gav vi oss ut på stan för en fika och lite shopping. Jag kollade på en ny mobil men de hade  ingen som jag ville ha hemma. De skulle höra av sig när den kom hem. I kväll har vi bara slappat och myst. Jag har pratat med syster från Vårgårda en lång stund. Saknar henne så himla mycke här hemma i Lidköping. Nu ska jag kolla in tv utbudet men jag anar att de bara är skräp. Sovmorgon i morgon men jobbar dock till sent.

Kram på er!

Mysig dag!

I morse slängde vi ut granen och sen blev de att damsuga lite:



Sonen hjälper så gärna till.

Bilen tog oss sen till värmeverket och sedan vidare på veckohandling. När vi kom hem åt vi lunch och sen somnade sonen gott. Jag och Tomas kollade på tv och slappade. Vid 15 åkte vi på fika hemma hos kära vänner och myste hela em. När vi kom hem tog vi oss en promenad upp till Italia restaurangen för att kolla in deras meny. Tomas har fått presentkort i julklapp där. Fanns mycket gott. Får se när de blir av. Fullspeckade helger framöver. 
Dags att börja jobba igen i morgon efter 2 veckors semester. Ska faktiskt bli kul. Men dock inte att gå upp 04.45. Så de lär bli sängen snart känns de som.
Ett litet kort på sonen från Nyår:



Bara lite trött.....

Kram och god natt på er!

Solsken - men kallt!

I dag är de kallt brrr men lite sol. Tog en sväng fram på stan på fm för att inhandla fotoalbum och lite annat smått och gott. Men de var svinkallt så vi gick snabbt hem igen. Just nu sover sonen och Tomas tränar fotboll. Jag ska snart ge mig ut på en promenad. Gäller att pälsa på sig. Lite senare i em ska jag och Hogge åka en sväng till min mor/hans mormor. Tomas ska på bandy. Börjar känna lite jobb ångest. På måndag är de dags igen. Men kul ska de bli oxå att träffa alla efter jullovet.

Hej svejs!

Underbart rolig kväll!

Gårdagens och nattens firande var så underbart roligt och vilken god mat. Till förrätt fick vi laxpaté med romsås. Toppad med kallrökt lax, färska räkor och avakado. Sen bjöds de på rådjursfile och dragonpotatis. Kantarellsås och "kött"sås (sky från köttet och grädde) till efterätt panacotta med jordgubbar och nobless. Sen ett godis, frukt och chipsbord. Vid 23.30 pälsade vi på oss och gick upp på kullen på råda mosse och såg många fina fyrverkeri. Sen gick vi hemåt.

I dag har vi inte gjort många knop. Men en timmas promenad har de blivit för att hämta bilen i Råda. Nu blir de dusch och sen ryggläge i soffan.

Hej på er!

RSS 2.0