Fredag - underbart!

I fm tog jag och Hogge bilen ut till Väla och tog en kopp kaffe och pepparkaka med Frida och Mira. Sen gick vi en promenad i den kalla blåsten. SKönt fast kallt.  I em shoppade jag och Hogge tills i kväll. Vi ska göra choklad mousse och god mat. Lite vin blir det oxå. Om en stund ska jag åka och träna.

hej svejs

En skön dag!

Vaknade att sonen la sin hand på min rygg. Vi gick upp efter lite gos i sängen och jag åt frukost. Sen badade Hogge och åt smaskig gröt. Nu ligger han i sängen och jollrar och jag tänkte ta mig en dusch. Ska göra stan osäker på fm sen blir det lunch med Sara och Ulrika. Em tillbringas hemma och då ska det pysslas lite. I kväll bär det av på träning med Frida. Vi ska testa dans passet - spännande.

Kram på er alla där ute i höstrusket

Så mysigt!

Vad mysigt det var att hålla en liten nyfödd igen. Nästan så man blir lite sugen men ändå inte. Var sak har sin tid. I dag har vi som vanligt varit på baby cafe och sen promenerat. Lunchen intogs idag på Stommen hos mor och far. En smarrig höst soppa med jordgubbskräm till efterätt. SÅ GOTTTT! Tusen tack mamma. Morfar och moster Maria var hemma oxå så Holger fick krama på dom me. Innan vi åkte hem hann vi smälla i oss en stor bit princess tårta -  inte bra för min viktnedgång men man lever ju bara en gång.

Nu ligger jag i sängen och Hogge sover gott i sin säng. Jag ska passa på att vila lite jag me. SKa iväg och träna sen innan de är dags för Tomas att åka på sin innebandy.

Har idag oxå beställt ett nytt påslakan och örngott till Hogge. Det blev ett mörkblå och vit rutigt av märket Gripsholm. Han har ett sådant nu me fast de är randigt. Beställde även ett extra örngott till de randiga för de vi har nu är så slitet. Har ju spytts ner några gånger under 8 månader.

dags att vila.

kram kram

En liten kusin!

I går fick Holger en liten kill kusin. Så Kul. I kväll ska vi åka till Skövde och hälsa på lilla familjen. På fm idag har jag och Hogge myst med Rebecka och Tove på 3 B. Sen gick vi till Rydens och köpte en liten present till den nyfödde.

Nu har vi precis ätit lunch:



Holger hade då sin nya haklapp på sig.

Om en liten stund ska vi åka till Helena i föräldragruppen och mysa med barn och mammor.

hej svejs

En ny vecka!

Hogge vaknade vid 5.30 i morse och var hungrig. Lite trött steg jag upp och vi myste sen i soffan med vällingen. Sen gick vi och la oss i sängen igen jag ville sova men inte han. Efter ca 45 minuter somnade både han och jag.

Nu är vi hemma efter en promenad på stan och div inköp. Här är förresten helgens inköp för mig och Tomas.



Mitt beskrev jag i går och Tomas är ett spel till Wii med tillhörande rattar.

Vid 13 ska vi på 8 månaders kontroll på bvc. Hoppas att Hogge har gått upp bättre än sist för då var de lite oroliga att han inte följde kurvan.

Nu ska jag ta hand om tvätt och plocka i ordning lite innan de är dags för lunch för oss bägge.

kram på er

En härlig helg!

Ligger i soffan och på tvn är det repris på Dansbandskampen. Helgen har varit helt underbart härlig.

Här kommer en liten redogörelse:

Anlände till Göteborg vid 11 då vi intog lite frukost/fika på ett mysigt kafe


Lite suddiga bilder blev de i början av resan för jag hade ställt in kameran fel



Efter goda scones, latte och juice shoppade vi loss i några timmar. De blev en brun handväska till bröllopet och en tröja från polarn och pyret till Hogge. Åter kommer med bilder i morgon.

Sen åt vi en god lunch med ett glas vin/öl innan de var dags för lite mer shopping.





Vid 16 checkade vi in på hotelet och drack en kopp kaffe med nybakt blåbärskaka.



Sen var det dags för att slappa på hotelrummet.. Vilket rum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! med kök!!!!!!!!!!!!!!!!!!







Efter en kall öl och lite naturgodis stylade vi om och så här snygga blev vi:









Kvällen tillbringades sen på LIpp brasseri med en god middag. Kalixrom med västerbotten paj och klassiska tillbehör och champagne. Entrecote med rödvinsås, beanaissås och potatis med ett glas rött. Propp mätta fortsatte vi sen till Hard rock cafe och disco dans. Tog en titt på nattklubben Glow oxå men vi återvände sedan till Hard rock cafe igen. Vid 01.30 var vi trötta alla 4 och tog en taxi till hotellet där vi somnade gott i Hästens säng.

Frukosten var gudomligt god och tågresan hem gick bra. I em har jag, Hogge och Tomas sovit gott och tagit en promenad till idrottens hus för att titta på IBK. Nu har vi precis mumsat på en god fruktsallad och snart ska jag och Hogge krypa ner under täcket i sängen och titta på Ensam mamma söker.

Tack kära systrar för en rolig och avkopplande helg. Nu väntar en nu vecka och vardag men de gör inget kommer minnas den här helgen länge och min son och sambo är ju så härlig att vara med.



kram på er alla och hoppas helgen har varit bra

De blev super bra!

Blev supernöjd med min nya hårfärg. Frisyren ser ut som förrut men nu är jag mörkare. Återkommer med kort efter helgens bravader i Göteborg. Så bloggandet kommer ligga nere fram tills söndag kväll. Hoppas ni som läser har överseende med de.

Nu ska jag och Hogge sova em och pappa Tomas kommer nog och kryper ner om några minuter. Sen blir det en långpromenad och något gott att smaska på i kväll. Måste packa oxå. Får ta de lite senare i kväll. Allt är tvättat och klart ska bara strykas och läggas i väska.

Kram på er alla läsare hoppas ni får en bra helg.

En bild

I dag har vi varit på Silverbygården och sjungt, lekt och fikat. Innan lunch gick jag på stan en sväng och shoppade lite inför helgen. I em har vi inte gjort så mycke. Mest lekt och slappat. Här är en bild på min efterlängtade jacka:



I kväll blir det brödbak och träning vid 19. Till middag blir det pannkakor för mig och korv med bröd för Tomas. Våra favorätter.

I morgon ska jag klippa mig och färga håret mörkare. Är trött på de ljusa och slitna håret. Utväxten märks så tydligt nu på hösten och vintern när inte solen bleker de.

Nu ska jag försöka få min son att sova lite så att jag kan sätta degen och sen njuta av top model.

Kram kram

De gick bra!

Intervjun gick fint. Lite svåra frågor ibland men de kändes bra. I kväll tog vi en sväng ner till Scorette för att Tomas skulle köpa ett par skor. Tyvärr var de slut men han hittade ett par andra som var super snygga dom med. Sen tog vi vägen förbi Wookhouse där vi beställt mat som vi hämtade. Vid 19.30 åkte tomas till innebandyn och jag och Tjabo myste i sängen till halv 8 hos mig och make me a supermodel. Glömde oxå skriva att idag har jag köpt mig en skinnjacka eller rättare sagt två. Men en lämnade jag tillbaka. Är så nöjd. Kommer kort på den i morgon för nu ska jag sova. En ny dag i morgon.


Natti natti


Vilket väder!

Vilket underbart väder de är ute. Håller på att styla mig inför baby cafet. Hogge sover gott. I em ska jag till mitt jobb på intervju. Jag har sökt att få sitta i skolans ledningsgrupp. Håll tummarna att de går bra. Hogge får hänga med så jag hoppas han sover då eller är en lika snäll kille som han brukar. Nu måste jag skynda mig.

hörs senare...

Lugn morgon

Vaknade vid 8 av att en sprudlande glad kille låg och prata bredvid mig. Vi gick upp efter en stund och jag åt frukost. Sen åt Hogge ett stort lass med gröt. Vi fortsatte sedan med ett långt och varmt bad för honom. Han älskar verkligen att bada.

När han var insmord och klar satte vi oss framför tvn en stund. Han på golvet och jag i soffan. De dröjer inte många dagar tills han kryper för han vill verkligen komma framåt men han vågar inte riktigt.

Just nu sover han gott efter mycke lek och bus. Jag har precis duschat och ska nu fixa till mig lite innan han vaknar. För då är de full fart. Lunch för oss bägge och sen är det dags att besöka Terese och Vera i föräldragruppen.

I kväll blir det träning och sen en god middag lagad av min älskade Tomas-(hoppas allt är bra på jobbet)

tack och hej leverpastej

Recept Flygande Jacob

Ingredienser
 1 färdiggrillad kyckling
 1 tsk italiensk salladskrydda
 2 bananer
 2 dl vispgrädde
1/2 dl chilisås
 1 paket bacon (140 g)
 1/2 dl salta nötter


Gör så här
1. Sätt ugnen på 225°. Ta loss det grillade kycklingköttet från benen.
Skär köttet i mindre bitar. Lägg bitarna i smord ugnssäker form. Krydda med salladskryddan.
Skala och skiva bananerna. Lägg bananskivorna ovanpå kycklingen.

2. Vispa grädden och blanda den med chilisåsen.
Bred blandningen ovanpå banan- och kycklingbitarna. Hit kan rätten förberedas.
 Gratinera i ugn i ca 20 minuter.

3. Strimla baconet och fräs det. Låt det rinna av på hushållspapper.
Strö baconet och nötterna över den färdiggratinerade kycklingen.


höst rusk

I fm tog vi de bara lugnt här hemma och vid 12 gick vi till Tomas jobb och åt lunch med han. Sen traska vi hemåt igen. På vägen stannade vi vid Rydens och köpte ett par halksockar till Hogge och sen köpte vi en liten present till Mira på Kapp Ahl.

Nu slappar vi här hemma och väntar på att Tomas ska komma hem. I kväll blir det vecko handling och tillagning av flygande Jacob. I kväll kommer förhoppningsvis en kille hit som ska köpa Tomas soffa. La ut den i lördags på blocket och nu redan såld. Gött.

Räknar dagarna tills på lördag. SKa bli underbart skönt att komma till Göteborg och få känna lite storstads puls. Ska oxå bli kul att umgås bara vi 4 syskon. Vi träffas ju en del annars me men då är det ju fullt upp med alla barn och respektive.

I veckan som kommer händer de inte så mycke. Mycke träning och mycke mys.

Tjingeling

gött träningspass

Är hemma efter ett skönt träningspass. Tomas står vid spisen och kockar och vår son leker för fullt på golvet. Livet är allt gött. Idag var vi en sväng ute hos mor och far medans Tomas jagade älg med sin familj. Eftermiddagen tillbringades ute i det härliga vädret. Tog en lång promenad ner till sjön och tittade på alla fina höstträd. Hade tänkt att ta kort på Hogge i en lövhög men han sov så gott hela promenaden.

Nu är maten klar och sen blir det en långdusch och sen kryper jag ner under täcket och myser med min son och kollar på Ensam mamma söker.

Hoppas du som läser har haft en skön helg.

kram kram

Livet är skönt!

Sitter i soffan och slappar. Dagen började med ett besök på sparbanken och spardag för barn. För mycke folk för vår del så vi gick till söderström och fikade istället. De är så mysigt att umgås med Frida, Andreas och Mira. 

Holger fick lite pengar instatt och en fin ballong och en spade:



Efter lunch åkte vi till Nolåsen för ett besök hos farmor och farfar. Vi tittade på vårt blivande matsalsbord och gick en promenad i det härliga höstvädret. Väl hemma hos dom igen  bjöd farfar på ett glas vin. Jag tackade och tog emot. Var ett tag sen. Tomas fick vara nykter för att kunna köra in till stan.

Nu ska Hogge få mat och sen ska vi ta en promenix till affären.

kram på er alla i höstmörkret

Dålig karaktär!

Jag har verkligen dålig karaktär. Gav upp i kväll efter 2 dagars nedtrappning och 1 dags fasta. Kände mig inte så bra i em. Trött, huvudvärk o svimfärdig. Jag ville verkligen fixa detta men jag kände att min kropp inte fixa de. Så nu har jag ätit två taco tubs - så gott. Jag får satsa på mer träning och mindre kakor i stället så kanske jag tappar mina grav kilon som jag har kvar.

Nu ska jag kolla film.

kram kram


En ny upplevelse!

Både jag och Hogge vaknade vid 7 i morse av att grannen under slipade eller borrade. De dånade som attan. Jag satte på rix morron zoo när de började och vi låg kvar i sängen och myste. Sen beslöt jag mig att idag blir ett besök på Silverbygårdens öppna förskola. Vilka mysiga lokaler och personal. Dock mycke äldre barn men när de var dags för sångstund så kom några som vi kände från öppna förskolan i stan. När de var slut så fikade vi alla ihop. Jag drack grönt te men fuskade med ett digestive kex. Annars går föreberedelserna inför den kommande fastan bra. Saknar inte kaffe, bröd eller kött någonting. Men de kommer bli tufft att inte få tugga på något i tre dagar utan bara dricka.

Hogge sover nu gott efter en stor portion mat. Jag har oxå fått mig lite lunch och ska nu lägga mig på sängen och vila lite. I kväll hade jag tänkt att träna men avbokade de. Känner mig lite mat eftersom jag har ätit hälften så mycke som jag brukar. Så ikväll ska jag på smink och hudvårdsparty istället. Trevligt att tjöta lite skit och att få göra rent huden och sen sminka sig snyggt.

Hej svejs


Känns ok!

Började dagen med en äppel och kanel smoothie. Mycket gott. Förmiddagen inleddes med ett besök på baby cafet. Mira och Frida mötte upp efter de var slut och vi gick en långpromenad. Frida bjöd på lunch på 3 b. Här intogs var sin mumsig räksallad, Inga problem att hålla sig borta från kaka, kaffe och bröd.

När vi kom hem så kom Maria och Lucas på besök. Då plockade jag fram Tomas goda cheese cake ur frysen. Smakade lite granna och tog en kopp grönt te till. Helt ok. Saknar inte kaffet än så länge. Men vi får väl se om några dagar.

Nu har de åkt hemma allihop och Hogge har somnat. Jag ska oxå krypa ner under en filt. Sköönt. Regnet öser ner ute och man kan med gott samvete ligga här inne och bara mysa.

I kväll blir det tonfisksallad och sen lite frukt. På tvn blir de make me a super model/bonde söker fru.

Vad gör du en dag som idag???


Lite trött!

Ligger i soffan och degar. Kollar på äntligen hemma. Alla mammor med barn var här i em och det var toppen kul. Men när de gick vid 15.30 gick liksom musten ur mig. Blev så trött. Tog mig en promenad i solen med Hogge och mötte upp Tomas för lite shopping. Gick sen vidare till Hälsokosten för inköp av faste paket. Ska fasta i tre dagar och se om jag blir lite piggare. Två dagar innan man ska fasta så sak man undvika bröd, kött och kaffe. Dessutom minska sitt mat intag med hälften. Allt för att förbereda kroppen inför fastan.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och borsta tänderna. Sen kryper jag nog till kojs. En ny dag i morgon.


Kram kram

Vilket gött väder!

Sitter i soffan och pustar ut. Hogge vaknade vid 8 och sen är de som vanligt fullt ös. Bad, omläggning och gröt. Lite lek men sen somnar han så gott. Håller på att greja lite inför fikat i em med mammorna och barnen. SKa bli kul. Fick precis en leverans med blöjor och bindor. I hallen står nu 5 x 4 paket med blöjor och 3 x 12 paket med bindor. Tomas är och skriver på kontraktet för försälningen av lägenheten och lovade att komma förbi och hjälpa mig med alla paketen.

Är sugen på att gå ut i de härliga vädret men de får bli i em när mammorna åkt hem. Känns inte som jag hinner innan. Både jag och Hogge ska äta lunch och sen måste vi ju stylas oss lite oxå.

Hej svejs!

Bra beslut!

I dag har jag och Hogge varit ute hos hans farmor och mumsat på underbart goda brödkakor. När vi kom hem låg de ett brev från försäkringskassan. Äntligen!!!!!!!!!!!!! De har som förslag att ge oss 1/4 vårdbidrag och vi är nöjda med de. Det täcker alla extra utgifter som vi har och lite till. I veckan som kommer tar de ett beslut.

I em har jag städat lägenheten, diskat och hängt tvätt. I morgon kommer mammorna och barnen i föräldragruppen hit. Hann sova 1 timma oxå. De var skönt för Hogge vaknade 4 i morse och somnade inte om förrän vid 5.30.

När Tomas kommer hem ska jag åka på träning och när jag kommer hem är det dags att baka cheese cake tills i morgon.

Dags att packa träningsväskan.

Tjingeling


Söndags mys

Inledde dagen med en härligt god frukost med nybakt bröd, apelsin juice och smaskig youghurt. Sen åkte vi upp till Rådavallen hela familjen och gick tipspromenad i det underbara höstvädret.

När vi kom hem värmde vi rester från igår och sen somnade vi gott alla tre i sängen. Vaknade vid 14 och åkte till mormor och morfar. Där bjöds de på gott kaffe och klings kokosbollar. Så gott. VId 16 skjutsade Tomas mig till friskis där jag körde ett tufft pass. Kokosbollen åkte dock upp och ner i halsen.

Tomas hämtade upp mig och vi åkte och vecko handlade. När vi kom hem blev de matlagning och nu myser jag till Ensam mamma söker.

I morgon är det en ny vecka och jag och Hogge ska ut till farmor och smaka på hennes ny bakta bröd.

Hoppas du som läser har haft en bra helg. Jag längtar redan till nästa. De är så underbart att få dela hela dygnet med Tomas och Holger. Kunde inte föreställa mig att livet kunde vara så här underbart. I morgon är det 2 år sedan sen jag och Tomas bestämde oss för att bli ett par.

Älskar dig så mycke!

kram kram

Mysig dag!

Dagen inleddes med ett besök på Världens barn insamlingen i Lidbecksa huset med en härlig tårtbuffe. Det var jag, Hogge, Sandra, Frida och Mira. Sen gick vi ner till Resecentrum och kollade in dess invigning. Riktigt läckert faktiskt. Efter lunch gick jag och Tomas med vår trötte son ut till hans syster. Där plockades det äpplen och fikades på en mumsigt god äpplepaj.

På vägen hem handlade vi kött och potatis inför kvällens matlagning.

Just nu sitter jag ny duschad i soffan och sonen kör race med gåstolen och min älskade Tomas kockar klyftpotatis med fläskytterfile och kantarellsås/bearnaisesås. Efter middagen blir det fotboll/isdans på tvn. Jag i sängen och Tomas i soffan. Vi har grymt olika smak när de gäller både sås och tv program men oändligt lyckliga ändå!!!!!!!



Så här mycke äpplen blev de och en hel påse i källaren med Ingrid marie som vi ska mumsa på i vinter. I morgon blir det äppelmos tillverkning.



Nu ska lilla sonen få mat innan de är dags för oss.

kram kram


Hemma igen!

Nu är vi hemma efter en em i Göteborg. Läkar besöket gick bra dock 1 timma för senat pga att läkaren var tvungen att ta ett akutfall. Men allt var bra och nu ska vi återkomma den 28 november. Då får vi besked när operationen blir av och hur stor omfattning den kommer vara. Efter läkarbesöket gick vi upp till avd 327 för att träffa Fam småland och all personal som Hogge hade under sin vistelse där. Kul att träffa alla igen men ännu roligare att gå till Roland och fika med Familjen Nordahl. Efter en mumsig äppelpaj styrde vi bilen hemåt igen. Blev var sin kebabtallrik på Elan med hem och nu härjar Hogge för fullt med Pappa Tomas.Han pratar hela tiden och busar.



Jag ligger i soffan och ska snart tvätta av smink och lägga mig i sängen och kolla på Idol och världens barn gala och sen en film på 5:an.

SKönt med helg. I morgon blir det ett besök på Lidbecksa huset och Världens barn tillsammans med Frida, MIra och Sandra.

Tja!

Mycket god!

Soppan blev mycket god speciellt med vitlöksbröd och ett glas öl. I em hade vi ytterligare en visning. Att intresset skulle vara så här stort hade jag inte en aning om men hoppades gjorde man ju. Budet har stigit ytterligare. Jippi!!!!

Nu slappar jag i soffan medans Hogge får mat av Tomas. Har börjat ge honom lagad mat även på kvällen till Holgers glada förtjusning.  I natt sov han från 21.30 till 6 utan att äta. Gött med mycke sömn.

I kväll blir det Hemma hos mig och Bröllopsform. Vad ser du på en torsdags kväll som idag???

Nytt utseende

Kände att jag behövde lite nytt på min blogg så de blev härliga vårblommor. Inte för att jag längtar till våren men jag älskar blommor...

Slappar dag!

Ingen ringde från jobbet idag så de blir en sån där härlig slappar dag. Vi ska bara vara hemma och ta de lugnt. Någon gång under dagen blir det en promenad för jag glömde köpa fisk buljong i går. I kväll ska här lagas fisk och skaldjurssoppa al la Virre:

Fisksoppa med sting (4 port)

  

600 g fisk

1 purjolök

1 msk smör

2 dl fiskbuljong (gärna egen gjord)

1 msk maizenaredning för ljusa såser

0,5 dl grädde

Salt, kajennpeppar

300 g skalade räkor

0,5 dl hackad dill



1 .Tina  fisken om den är fryst. Skär i kuber.

2. Skölj, ansa och strimla purjolöken.

3. Fräs purjolöken i smör i en gryta .Tillsätt buljongen och grädden, låt det koka några minuter. Strö över maizenaredningen och koka 1 minut.

4. Lägg ner fisken i såsen och krydda .Sjud 3-5 minuter

5. Strö över räkorna och dillen.


 Servera soppan med ett härligt syrligt surdegsbröd och en lagrad ost.


I morgon bär det av till Göteborg för att träffa Holgers läkare och ett besök hos våra vänner från Småland blir det oxå. På fm ska vi hinna med ett besök på babycafét. Tomas är spänd på hur de är där.

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova en stund. Så skööööööööönt efter frukosten. Hogge somnade precis i sin säng efter ett långbad och en stor tallrik gröt. Han hann även med att köra ett race i gå stolen medans jag åt frukost.

Hej svejs

Nu är vi mer än nöjda!

Budgivningen håller på för fullt och just nu är vi mer än nöjda men de får gärna fortsätta.....

I dag har vi varit på baby cafet och sen gick vi hem till mig för att äta fruktsallad. Frida kände sig inte bra så vi skippade promenaden. Jag och Hogge gick en sväng ner mot sjön eftersom de var visning av lägenheten vid 15. Sen gick vi och handlade mat och då träffade vi farmor. Hon var hes och kunde knappt prata.

Nu slappar vi i sängen och väntar på att pappa Tomas ska komma hem och mysa med oss. I kväll blir det träning på friskis och sen Tomas smarriga korvgryta me fullkornspasta. Sen lägger jag och Hogge oss i sängen och myser till Bonde söker fru och Make me a supermodel. Bägge är kl 20 så de blir zapping. Sen blir de Grey´s anatomy och sen Världens härligaste män. En fullspeckad tv kväll.

Jag älskar verkligen hösten dels för den klara luften och dels för att man med gott samvete kan krypa ner under täcket och mysa till härliga serier och filmer på tv.
 
I morgon är de torsdag och inga planer än så länge. Har skrivit upp mig på vikarie listan på jobbet så vem vet kanske får jag sticka till jobbet i morgon???

Tjingeling


Budgivningen är i gång!

Japp då var budgivningen i gång. Härligt då vet man att lägenheten förhoppningsvis blir såld.

I dag har jag och Hogge besökt Mimmi och Frans i föräldragruppen.Holger tycker verkligen att de är så mysigt att träffa de andra barnen.  Innan dess så åt vi lunch med Tomas på hans jobb eftersom de var visning vid 12.30.

Nu i kväll åkte Tomas och Holger till farmor och farfar. Jag stylade om och träffade mina tjejkompisar för en middag på stan. Vi försöker ses var 6:e och de är verkligen super nice.  Jag mumsade på en plankstek och ett glas vatten. SÅ GOOOOOOOOOttt.

I morgon är de baby cafe med syrran som gäller och på em får vi hålla oss borta för då är de visning igen.

Nu ska jag tvätta av smink och krypa ner i sängen hos mina två favo pojkar. Älskar er så innerligt mycke!

Natti natti

En lyckad visning!

Har precis kommit hem från träningen. Mäklaren hade ringt Tomas och berättat att de var mycke folk. 5 mycket intresserade och 10 som var intresserade. I morgon är det dags igen men då kommer de nog inte så många. Hon var nöjd med stylingen av lägenheten. Kul efter allt jobb som vi lagt ner.

Nu ska vi äta köttfärsås och ris med en smaskig sallad till.

Hej svejs!

Visning

Gårdagen flöt på vi städade lägenheten på fm och efter lunch åkte Tomas på årets sista fotbollsmatch. Jag och Holger åkte dit vid 15. När vi kom hem käkade vi rester från lördagskvällen och sen var dags för vecko handling. Väl hemma igen många hundra lappar fattigare och med mycke god mat gled jag ner i sängen och tittade på Ensam mamma söker. Ett toppen program tycker jag. Sen fastnade jag framför en repris på 5:an. Läskig serie. Men spännande.

Holger vaknade vid 06.00 i morse och ville inte somna om. Men nu sover han gott i sängen. Jag har nyss ätit frukost och ska nu ta mig an toan sen är lägenheten klar för visning. Men visningen är inte förrän i kväll så vi hinner nog stöka ner den lite innan dess.

Hej så länge....

Roligt och mysigt!

Ä'r nu hemma från en rolig och mysig em hos min syster i Vårgårda likaså holgers faddrar.
Kanelbullarna var helt underbart goda.


På fm så gick vi en sväng på stan och fikade på Söderströms.

Vid lunch så busade vi lite med Hogge i hans spjäsäng:



Nu slappar jag i sängen till Stjärnor på is. Smuttar på ett glas vin oxå.

Nu börjar Hogge bli sömning så de är dags att lägga honom.

kram kram


Fredag kväll!

Dagen i dag har flytit på som planerat. I fm gick vi och träffade de andra barnen och mammorna på baby cafet - alltid lika mysigt. Sen blev de en sväng på stan. När vi kom hem blev de lunch för bägge två och sen körde vi igång och rensade i garderoben i hallen. Hogge satt på sängen och röjde i alla mössor och halsdukar. Här visar han på vilka olika sätt man kan bära en keps:





När Tomas kom hem så bar jag upp alla vinter grejer upp till vinden för att de inte ska vara så mycke saker på visningen. Jag passade oxå på att röja ur köks soffan. Vad grejer man samlar på sig.......... Sen somnade vi gott i sängen alla tre. Hade som tur va ställt klockan för vid 16.30 stack jag i väg för att träna ett pass.

Nu slappar jag i soffan med ett glas rött och wasabi nötter. Har precis avnjutit en god middagg. Hemma gjord kebab i bröd. På tvn sjunger Idolerna på TV 4.

En perfekt start på en förhoppningsvis mysig och rolig helg. I morgon är det kanelbullens dag och då ska vi styra volvon till Vårgårda och mumsa på bullar med hela min familj.

Hoppas du som läser får smaka på en kanel bulle eller två??

hej svejs

i städ tagen

I dag har jag tvättat alla fönster och vad fint de blev. Tack Virre för trasorna de var kanon. Innan lunch åkte vi till Skara för att lämna in kläder för försäljning. De ville tyvärr bara ha en skjorta och en väst. Tråkigt med så lång resa för så lite. Men vi passade på att ta en promenad i vackra skara och handla lite mat tills i kväll.

I em sov vi gott och vid 16 kom farfar och bytte till nytt däck. Fick ta en paus i skrivandet. Hogge blev sugen på gröt.

I dag har han fått känna på sin första fotboll. De ska börjas i tid för fotbollsproffs är väl de han ska bli eller vad tycker du som läser???



Nu ska vi ta en långpromenad i det underbara höstvädret.

kram kram

En vanlig onsdag!

Onsdagar är så mysiga. Jag och Frida träffas med våra barn på baby cafet och sjunger, leker och pratar med de andra mammorna. Sen går vi en långpromenad runt stan och pratar om allt och ingenting. Sen går vi hem till mig och ger barnen mat och oss själva. Och vips så är klockan 15 och vi säger hej då. Har blivit lite av en vana att träffas varje onsdag och de är så mysigt.

Vid 16 kom Tomas pappa hit och fixade golv och tak i hallen, Tusen tack vad fint de blev. Punka på bakdäcket på bilen hade de tydligen blivit oxå och de fixade han i ett nafs. Jag åkte och körde ett pass på friskis och kom hem till en underbar familj som hade gjort  en smaskigt god soppa. Tomas åkte och träna och jag och Hogge kröp ner i sängen, Jag för att titta på finalen av Top modell och han för att sova. Min favorit har tyvärr redan åkt ut men hon som vann var vacker hon med. Rejäla kurvor faktiskt.

Nu ska jag sova är trött fast på ett skönt sätt.

Natti natti

RSS 2.0