Trött och förkyld

Har fått en liten förkylning och är rejält hängig. Somnade före 21 både i lördags och i går. Känner mig lite bättre idag. Suck gillar inte att vara sjuk. Men helgen har varit rolig och skön. Mycke slappande och mys med familjen. Nästa helg blir de ös då en av mina bästa vänner ska gifta sig. Längtar.... Men först 4 arbetsdagar och ett kvällsmöte och där i mellan förhoppningsvis lite träning och mys med familjen. Nä dags att tvätta av sonen som är kletig och klenig av mat.

Kram

Helg!

Ja då var de helg IGEN! Jag tycker de bara är måndag och fredag hela tiden. I dag slutade jag tidigt och hämtade sonen. När vi kom hem så kom Tomas strax därefter och jag åkte till Sara för att hämta klänningen som jag ska låna till hennes bröllop nästa helg. Gick en promenad och hann in en sväng på Lindex och hittade en snygg kavaj/jacka som jag ska ha över klänningen. Väl hemma igen så lagade vi hemmagjord pizza. Nu sover sonen gott och jag njuter av de sista dropparna vin i glaset. Morgondagen bjuder på shopping och fika på stan sen titt på kollegans bröllop och titt på sambons fotbollsmatch. Kvällen kommer tillbringas hemma och med goda havskräftor som jag beställt. Nä dags att lägga sig i soffan och sträcka ut och att njuta av livet och att alla runt omkring mig mår bra.

Kram

Skolan igång!

Ja då var skolan igång för elverna på jobbet. Lite trött efter en fullspeckad men otroligt rolig dag. Nu ligger lax och grönsaker i magen och kroppen är nyduschad. Dags att lägga sonen sen blir de att krypa upp i soffan och slappa.

Kram kram

På G igen

Nu känns de som om jag har återhämtad mig efter sömnbristen i veckan som var. I går blev de fotbollskväll med son och morfar. Tomas lag vann över serieledarna vilket var hur kul som helst. Underbar stämmning. I dag har mitt hår fått sig en omgång hos frisören. Så gött att få bort slitna toppar och ny slingor. Vi åkte sedan till min far för rensning i ännu en vind. Oj vad saker fam Nilsson har. Oj oj! Men nu är de fint och röjt. Em tillbringades med min mor en stund sen sov jag och sonen medans far i huset kollade fotboll. Nu sitter jag här och kroppen värker lite efter en sväng i motionspåret. Gött!

Morgondagen bjuder på besök hos svärmor och svärfar samt storstädning och någon timmas jobb. Kvällen kommer avslutas med ett tufft styrke och konditionspass. Nu är jag på G igen. YES!

Kram på er kära läsare

Fullpeckat schema

Ja denna vecka har varit fullspeckad men nu är de snart helg. SKönt. Många timmars jobb har de blivit men oxå mys me familjen, träning och trevlig fika. Dags att krypa i kojs efter två nätter med i genomsnitt 4,5 timma sömn.

God natt kära vänner!

Fantastiskt!

Är nu hemma efter en heldag på västkusten. Jag kan bara säga: Sol, vind och vatten!

Nu blir de sängen är så trött!

God natt!

Yes

Yes mer än halva veckan avklarad och snart helg. Längtar. Ska bli så kul att åka till västkusten och träffa alla trevliga familjer i föreningen ILCO. Vi ska fiska krabbor och förhoppningsvis sola lite oxå. På kvällen blir de Göteborg och Lisseberg. Nä nu ska jag mysa med sonen som ligger i soffan ock gosar med sin lilla Tiger.

Kram på er

Nöjd son!

Efter vilan idag så åkte jag och sonen ut till min syster. Fyrhjulingen kom fram direkt och sonen blev glad. Sen flöt de på med fika, gräsklippning med min svåger, traktorköring med morfar och tur på gräsklipparen igen. Där i mellan hoppning på studsmattan. Så de var en nöjd son som jag fick med mig hem några timmar senare. Jag själv har mest njutit av solen och gott fika med familjen. Som ni kanske anar så sover sonen gott sen en stund tillbaka och jag ska krypa upp i soffan och kolla en bra film. Mannen i huset är på svensexa och kommer nog inte hem på många timmar.

Kram och njut sommar kvällen!

Helg!

Ja då var helgen här och en vecka avklarad att jobba. De har varit en lugn men oxå tuff vecka. Få barn men ny personal som ska läras upp. Samt mycke städning och fix inför skolstarten. Men som jag sagt många gånger tidigare. De är med ett stort leende som jag går till jobbet var dag - älskar de! Slappar nu i soffan med ett glas rött och kollar nätet och lyssnar på nyheterna. På bordet ligger ett gäng tidningar som ska läsas och sen blir de nog en bra film innan sängen lockar mer än någonsin. Morgon dagen och söndag är helt obokat. Så skönt!

Kram på er alla och njut här ock nu!

Jobb

Ja då var man tillbaka på jobbet. Kul men lite tråkigt att inte mysa med son och sambo. Men de myser för fullt!
Snart halva veckan avklarad och snart helg. Inget planerat så skönt!

Hej svejs!

RSS 2.0