Ledig i 3 dagar

Ja då har man 3 dagars ledighet framför sig. I dag  blir de först en tur till Hogges kusiner sen hem och äta och vila. Vid 15 slutar Tomas och då ska jag iväg och träna. Kvällen ska jag och Hogge tillbringa hemma hos min syster och familj. Tomas lirar fotboll. Nä dags att fixa lite och styla till mig och sonen.

Kram

Fixat!

Nu är de mesta fixat inför morgondagens grillfest med jobbet. Ska bli kul att hela arbetslaget kommer hit. Vi ska planera inför fritidshemmets dag den 11 maj då Önumns fritids kommer till oss. Kroppen känns lite mör och sliten efter två ganska tuffa dagar på jobbet och fullspeckade kvällar här hemma. Så nu blir de ryggläge och tvn.

Kram

Underbar dag!

Snart är den här dagen till ända och den är och har varit underbar. På fm gick vi på stan och tog en fika sen hem och sola i många timmar. Em tillbringades på Mellby vallen. Tomas lag vann. Jippi. Nu väntar vi på att köttet och majsen ska bli färdiga på grillen och sen blir de mys kvällen lång. Underbar liv. Njuter här och nu för just mår alla som jag älskar så bra.

Kram

Helgen är här!

Så skönt med helg. Har nyss avslutat en god middag med räkor och vin. Nu väntar dusch och slappning i soffan resten av kvällen. Resten av helgen är oplanerad förrutom seriepremiär i morgon för Tomas lag. Nä dags att slappa!

Frisk son-jippi!

Nu har äntligen febern gett med sig. Hoppas vi. Så i morgon bär de av mot dagis igen. Håll tummarna att han kommer vara där hela dagen.

I dag har vi haft en supermysig dag här hemma. Slappat och vilat upp oss bägge två. Dags att fixa lite innan de är dags att lägga sonen. Tomas har vi inte sett sen i morse. Först jobb till 17.30 och sen fotboll hela kvällen lång.

Kram på er

Ingen förändring

Hogge är fortfarande febrig och jag har fortfarande ont i min tå. Aj aj ont ont som Hogge säger:



Så de blir en hemma dag i morgon oxå. Ska åka och jobba mellan 5.30 och 8 och sen är de dags för Tomas och åka till jobbet. Håll tummarna att han snart blir feberfri.

Nä dags att lägga sig så man orkar gå upp när klockan ringer 4.30 i morgon.

Kram och natti!

Sjuk son!

I dag har Hogge hög feber och vi har nyss kommit hem från sjukhuset. Inga spår av bakterier i urinen vilket känns skönt men de fanns spår av ämnen som är ett tecken på att han just nu lever på sina reserver i kroppen. Han äter för dåligt helt enkelt. Men just nu har han fem köttbullar, mos med grädde och ärtor i magen så de känns bra. Nu blir de vila några timmar innan jag ska till jobbet och ta emot höstens nya sexåringar som kommer på besök med sina föräldrar. Alltid lika spännande.

Kram på er

slappar dag

I dag har vi en skön slappar dag. Sovmorgon (7.30) och sen frukost och städning av lägenhet. Sen åkte vi upp till Råda vy alla tre. Jag sprang/gick 5:an och sonen och Tomas lekte i skogen. Em har tillbringats vilandes i sängen och solandes ute på altanen. Just nu är Tomas på fotboll och jag och sonen kom nyss hem från en liten tur till värmevärket och mitt jobb. Har fått inflammation i min högra stortå. Pratade med sjukvårdsupplysningen och de sa att jag ska lägga ett förband med asol sprit på så nu är de gjort. Blir de värre om jag tex får feber eller den röda svullnaden sprider sig ut på foten så är de dags att besöka läkare. SÅ nu ser min tå ut så här:



Lite svårt med skor men de finns ju alltid flipp flops. Snart tänder vi grillen här och korven läggs på gallret. Ännu en helg till ända men snart är de fredag igen och då är de dags för seriepremiär på lördag för Tomas och Mellbys A-lag. De är vår de. Dags att leka med bilar tillsammans med busungen:



Kram och njut livet mina kära läsare

Röjar dag!

I dag har de röjts rejält hemma på gården. Hittade många roliga saker. Kul att alla kunde vara med och så fint de blev. Glömde dock att dokumentera före och efter. Sorry!



Nu slappar jag i soffan och kollar in Julia programmet. Snart blir de Stig Larson serien och lite rött vin.

Tjingelinga

Underbara helg!

Så gött med helg. Inte van att jobba 5 dagar i veckan. Hogge är dock lite dålig. Vet ej vad som är problemet. Han tempar lite i dag och är trött och gnällig. Tror att de är tänder som är på väg eller kanske ev någon form av urinvägsinfektion. Vi ska avvakta under kvällen och natten och se var de bär hän. Morgon dagen bjuder för min del på storrensning hemma på mitt barndomshem. Kul att träffa alla syskon och få röjt undan massa skit och bröte. Men nu är de dags för en lång dusch och sen ta hand om mig själv kväll. Skönt!

KrAM

Sandlåda!



Premiär i dag för Hogges ny gamla sandlåda. Tusen tack för den Anders. Många timmar kommer de bli här om jag känner vår son rätt. I kväll har jag sprungit vilket var välbehövligt efter några dagars vila. Soffan lockar men de blir tidigt i säng för de är tidig uppgång i morgon. Dock slutar jag 10.30. Gött! Nä dags att fixa lite.

Kram

Soooooooool!

Ja i dag skiner solen som aldrig förr. Har cyklat en tur med son och sambo och sedan avnjutit grillad korv. Våren är här!!!!!!!!!! Gårdagen var en ganska tung dag lite för mycket vin dagen innan. Är lite trött. Gick upp 4.40 i morse. Men morgondagen bjuder på en härlig sovmorgon. Jippi. Nu blir de duschen och sen en skön kväll i soffan och många bra program på tvn: Halv 8 hos mig, Top model och sen zappning mellan Hollywood fruar och Komisarier Winter.

Kram på er!

Helg fylld med god mat och trevligt sällskap

Hemma efter en rolig kväll med jobbet. Bowling och god mat på Pirum. Nu väntar sängen på mig. Lite trött efter att ha stigit upp 4.30 två dagar i rad. I morgon väntar hemlig middag och party på kvällen tillsammans med Tomas fotbollskompisar. Ska bli kul att gå ut tillsammans. Min far kommer hit och passar lille sonen. Men innan dess hoppas jag på många härliga timmar i solen i morgon och mycke gos med Hogge pogge.

kram och god natt!

Livet går sin gilla gång!

Ja nu flyter Allt In SOM de Ska - Jippi! Vi jobbar - sonen på Dagis, vi tränar OCH slappar hemma, vi äter OCH sover gott. Livet Går sin gilla gång OCH de är underbart!

Slut på kalas för de här året!

Ja da var de slut med kalas för den här gången här hemma hos oss. Jag, Tomas och sonen har nu alla blivit ett år äldre men bara snyggare:



"Lill" Oscar växer sa de knakar:



Dags att ta sig en dusch efter en skön löprunda. Sen packa dagis och jobb väskan för i morgon är de dags för vardag igen. En härlig påsk lider mot sitt slut. Har varit mysig och Lugn och Skön. Dock för lite sol i min Smak män förhoppningsvis kommer den i Slutet AV Veckan OCH JAG slutar ju 12 både torsdag OCH fredag SA de bådar ju gott FÖR solbrännan infor helgens fester.

Kram

Mella gos

Här har vi den söta lilla Mella:




Påskbuffé



Nu har vi intagit en god påskbuffe och nu väntar soffan på mig och körslaget. Heja Team sundblad.


Glad Påsk



Ett härlig fika stund på terassen i förmiddags:



Nu är vi hemma från en mysig fika och ska nu laga påskmiddag.

Glad påsk alla bloggen läsare

Firande!

Vår söte son vaknade innan 7 i dag så dagen har varit lång och händelserik. Vi tog oss en tur på LIFs påskmarknad på fm och Hogge fick en ballong. I em har vi varit och firat Mira som fyllt 2.

Nu sover sonen gott och jag ska kolla in tvns utbud.

Kram

Shopping med fynd!

Ja idag har de verkligen shoppats loss. När Tomas kom hem från jobbet åkte vi och köpte en cykel till mig. Jag såg den direkt när vi kom och blev kär direkt:

e

Sen åkte vi vidare hem till Tomas syster med familj för att lämna lite starka varor från Tyskland och Hogge ville leka med sina kusiner. På vägen hem handlade vi kvällens middag. Jag lämnade av Tomas och sonen hemma och åkte till Rydéns och inhandlade presenter till Syrran och lilla söta Mella. Fyndade även ett par tennisskor till Hogge. Halva priset inte illa:



Sen blev de oxå en tröja till mig som jag provade för ett tag sen men den var för trång då men nu satt den toppen bra. Känns som löpningen och den andra träningen börjar ge resultat. Jippi!

Denna fina tupp/höna hade Hogge med sig hem idag:



Nu ska jag duscha och sen ska jag pynta påskris och sätta in kort. Morgon dagen bjuder förhoppningsvis på strålande sol och en promenad till LIFs påskmarknad samt 2 års kalas för stora tjejen Mira:



Kram på er och ta hand om varandra!

RSS 2.0