Låååååååååååååång dag!

Ja de har varit en lååååååååång dag idag. Men nu går den mot sitt slut. Hogge har varit hos farmor och farfar under em och kvällen. Tusen tack för er hjälp. Den är guld värld. Jag har jobbat tills 20.45 men oj vad mycke vi fick gjort på dom timmarna i kväll. Nu blir de snart sängen och en skön sovmorgon i morgon. Hoppas nu bara att sonen vill sova lika gott som han gjorde i morse när jag väckte honom vid 7.

Kram och God natt!

Fullspeckad dag med spännande möten!

Vaknade vid 7 i morse och vi gjorde oss iordning för en heldag i Götet. Först ett stopp på IKEA och vi fick inhandlat nästan allt på listan. Lite bilder på hur de blev i Hogges rum och på toa:







Fick ett par supersnygga gardiner och kuddfodral av Sara. Så stora rummet fick lite ansiktslyft oxå:



På Lisseberg träffade vi gamla vänner och bekanta som vi lärt känna genom vår tid på Drottning silvias barnsjukhus och på Ronald Mcdonalds hus. Hogges favorit sjuksyster åt lunch med oss oxå. Alltid lika mysigt att träffa dig. Du har betytt så mycke för Hogge och för oss. De var intressant att höra de anda berätta om sitt liv med ett barn med blåsextrofi. Första helgen i oktober ska vi träffas igen och då är de Universeum som gäller.

Nu ska jag fixa de sista innan dusch och säng lockar.

Kram och ha en bra start på ännu en ny vecka min inleds med 10 timmars arbetsdag............

Underbara helg!

Började dagen med lite gos med sonen. Men kl. 07.07 var jag i spåret och tog 3,5 km med stavarna. Sen inhandlades de mat för nästan hela veckan. Dyyyyyyyyyyyyyrt men så gott de ska bli. Sen hem och äta Crispis med ny ost och färsk pressade apelsiner. Mums. Vid 10 sjönk jag ner i frisör stolen och blev ompyzzlad av min kära vän Sara. Hon toppade bara av håret för de är ju tänkt att jag ska spara ut. Tomas och Hogge kom förbi och vi åkte ut till Svärmor och Svärfar och tillbringade hela dagen där. Båten togs upp och mat och fika intogs med stor aptit. Sen bar de av hemåt och lite vila med sonen. Skönt. Vid 17 städade vi lägenheten och nu sitter jag vid köksbordet och dricker upp de sista på vinet och njuter av ett nystädat hem och god mat i magen. Ska nu slänga mig i soffan och hyra film. Hade tänkt Män som hatar kvinnor men de blir nog den nya Wallander istället.

Kram på er alla!

Sköna helg!

Nu är de helg så skönt. Har varit en tuff vecka men de är de ju alltid vid termin start tur att man glömmer bort de så fort. I dag slutade jag vid 12 och hämtade Tjabo. Vi somnade gott och sov i nästan tre timmar. De behövde både han och jag. Efter mat och lite lek åkte vi hem till syrran en sväng och myste innan vi besökte Mellbyvallen och beskådade Tomas match. De förlorade dock. Synd. Väl hemma igen tog vi oss en lång dusch jag och sonen medans Tomas åt. Vi var lite frusna efter en rejäl regnskur som kom i andra halvlek. Nu sover sonen gott och jag ska snart gå till kojs jag med. Ska bara fixa lite först (plocka ur diskmaskinen, hänga upp blöta regnkläder osv.....
I morgon blir de frissan sen en mysig dag hos svärmor och svärfar. Länge sedan vi sågs nu. Kvällen kommer tillbringas i soffan och filmtajm.

Kram på er.

Pust och stön!

Hela kroppen värker. Har kört Cirkel fys på friskis och upptäckte att mina muskler finns inte men om två dagar kommer jag känna var de är. Men de känns skönt nu. Smuttar på en smoothie och ska snart ta mig en lång dusch. Besöket på Barn gick bra idag. De tyckte de verkade som om svampen var på väg på bort så vi skulle fortsätta med pevaryl ett tag till.

Medans jag var och tränade så mumsade Tomas och Hogge på korv med bröd:





Nu ska jag duscha sen blir de lite fixande inför morgon dagen.

TJa!

Mysig kväll!

Dagen på jobbet idag har varit tuff. Mycke att göra och knappt en stund att sitta ner. Men jag får skylla mig själv tog en promenix med Helena på lunchen istället för att sitta ner med en kopp kaffe. Men oj vad gött de var. Hämtade sonen på dagis vid 16 och vad glad han var och när han fick se mig så sprang han in i min famn. En skön upplevelse. Hans dag hade varit bra. Lite trött och gnällig på fm men efter vilan så hade han varit pigg som en mört. Vi cyklade hemåt och lekte ute en stund när vi kom hem. Sen lockade mat och dusch för oss bägge. Hogge smällde i sig mat och en smörgås och sen välling innan han slocknade vid 19. Tack Mattias och Pernilla för tipset med majsvälling. Han gillar den bättre än den andra. Fick i sig 50 ml. Och Frida nu förstår jag vad du menar med att Mira är hungrig. Hogge vill äta hela tiden. Men enligt pedagogerna så äter han bra på dagis. Håller tummarna att vågen visar uppåt nästa gång på BVC.

Nu sitter jag och smuttar på ett glas rött och ska snart lägga mig. Klockan ringer 04.20 i morgon och på fredag så de är bara att lägga sig i tid så att man orkar. Tomas jobbar över idag, mycke att göra inför öppningen av den nya delen. Men klirr i kassan gillar vi. I morgon ska jag till Barn mottagningen med sonen. Han har fått en rejäl svampinfektion i ljumskar och runt snoppen. Troligtvis pga pencilinent och värmen. Har luftat och smörjat med pevaryl men de hjälper inte. Hoppas vi kan få något annat i morgon som tar bort de röda.

Nä dags att fixa lite innan huvudet ska vila mot kudden.

Pust!

Snart är halva denna vecka avklarad. Kom hem vid 18 i kväll och stylade om direkt och tog en power walk med stavar tillsammans med Sara. Gött som attan. Lagade mat med Tomas när jag kom hem men oturligt nog så vaknade sonen så jag fick äta själv. Tomas lägger Hogge igen. Blir nog en seg dag för honom i morgon. Annars har hans dagis dag varit bra. Bara lite ledsen. Nu ska jag ta mig en dusch sen blir de sängen. Fick superfina gardiner och kuddfodral av Sara som går i brunt, turkost och svart. Ska fixa med de i morgon kväll.

Kram på er!

Första riktiga dagis dagen!

I dag var Hogges första långa dag på dagis. Jag ställde klockan på 06 och tog mig en långdusch, Väckte Tomas vid 06.15 och han låg i sängen och läste tidningen och myste med sonen. Sen åt vi frukost och Hogge fick sig ett bad. Vid 07.30 cyklade vi till dagis:



Hans dag hade varit bra bara ledsen två gånger dels när jag lämnade och dels på em när många av de andra barnen gick hem. I morgon har vi en skön sovmorgon. Ska inte lämna honom förrän kl. 09.30. Han sover gott sen en stund tillbaka och jag ska krypa upp i soffan och mysa. Tomas spelar match.

Kram kram

Lyckad och trevlig kväll!

Kvällen i går var mycket lyckad. Så här fint blev bordet när all mat kom fram:



Blev dock inga mer kort tagna under kvällen. Dels var man ju klenig om händerna och dels så hade vi de så skoj hela tiden så de hans liksom inte med. Tusen tack Sara med familj för en toppen kväll. Ser framemot höstmiddag hos er senare i år.

I dag har jag och sonen röjt undan från gårdagens middag och sen åkte vi och veckohandlade.
Fick äntligen tag på ett återvinningsset till köket:

När vi kom hem tillbringade vi resten av fm ute i solskenet. Vid 11.30 somnade vi gott bägge. Vaknade av att Tomas kom hem efter sin golfrunda. Jag åkte och jobbade några timmar och tog sen en timmas promenad  - tack för sällskapet Sara. Nu har vi mumsat kassler gryta och snart blir de en långdusch och lite fixande inför jobb och dagisvecka.

Tja!

Kräftskiva!

Dagen började tidigt. Sonen väckte oss strax innan 07.00. Gjorde dock inget för mig eftersom mitt alarm var inställt på de. Gick en långpromenad och käkade frukost. Sen städade vi lägenheten och Hogge hjälpte till. Sen blev de en sväng på stan för att inhandla vinet till kvällens kräftskiva. Köpte två nya vita linnen. De andra är trasiga och solkiga. Hogge fick ett par stövlar att ha på dagis. Blev även cykel lampor till min cykel och en lampa till tavel belysningen. Efter shoppingen tog vi en fika och sen somnade sonen gott i vagnen och jag och Tomas gick till ICA för att hämta kvällens delikatesser. Vi ska bjuda på havskräftor, räkor, aioli, avakado, bröd, grönsaker att dippa, ostbricka,  fruktsallad med grädde eller vaniljkesella. Sara skulle även ha med sig lite skagen röra. Mums vad gott de ska bli. Ligger 1:a på min tio i topp lista på maträtter. Sonen sover än och Tomas är och lirar fotboll. Jag har nyss dukat bordet:




Nu ska jag fixa lite annat inför kvällen.

Tingeling!


Härliga fredag!

Ja då var de fredag igen. Är rejält trött efter många timmars övertid. Satt och räknade ihop timmarna som jag jobbat den här veckan och fick ihop 38 men tänkte jag de är ju så många jag ska jobba men sen kom jag på att jag var ledig i tisdag så då innebär de att jag har gjort nästan 10 timmar per dag. Inte konstigt att man är trött. Men roligt har vi haft och vad bra de känns med den nya delen av skolan.
I kväll har jag mumsat  på  svampsoppa och ett glas rött. Sonen och sambon åt grillade reveben med vitlöksbaguett och rödbetssallad. Hogge sover gott sen 1 timma tillbaka och Tomas är ock kollar på fotboll. Själv har jag nyss duschat och gjort iordning mina naglar och färgat ögonbryn och ögonfransar. Ska bli lite pedikyr när jag lägger mig oxå. Kommer somna tidigt idag känns de som. I morgon kväll kommer kära  vänner hit på middag. Hade tänkt att grilla men besällde havskräftor och räkor istället. Lite trött på grillat. Nä nu är de dags att ta hand om tvätt och röja upp lite.

Kram på er och njut av ert liv de gör jag!


Tuff med givande dag!

Vaknade kl 02.55 i morse och kunde inte somna om men när klockan ringde 04.20 skulle jag ha kunnat sova många timmar till. Har haft en fullspeckad dag på jobbet med skolstart och träffat massa nya barn och föräldrar. Slutade dock tidigt och hämtade sonen på dagis. Han var lite ledsen för att han hade vaknat efter vilan och inte känt igen sig. SNyft. Hur ska de gå???? När vi kom hem myste vi alla tre först i sängen sen ute i solen och käkade isglass. Vid 17 åkte jag på personal fest och de var en underbar kväll med många skratt och god mat. Har syndat i kväll så imorgon blir de nya tag igen. Nu måste jag lägga mig är så trött....

Kram på er


Rolig dag!

I dag har varit en toppen dag på jobbet. Allt har flytit på och barn, kollegor och föräldrar har varit på toppen humör. Känns roligt inför morgondagens skolstart. När jag kom hem vid 16 så fixade vi iordning cykelkärran till min cykel eftersom de är jag som hämtar på dagis i morgon. När Tomas åkte på match gick jag och sonen ut och lekte med grann pojken en stund innan de var dags för kvällsmat. I dag lagade faktiskt jag maten och de blev flygande jacob. Hela 5 portioner:



Sen tog sonen sig ett skönt bad. Kolla in hans nya relaxa stil:



Vid 19.15 somnade han gott och tur är väl de för imorgon ska han stiga upp vid 06.00 och åka ut till moster Maria för att Tomas ska hjälpa min far att gjuta. För min del blir nog duschen inställd idag för att varmvattnet är borta pga något fel hos värmeverket. Nä nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar och sen krypa ner hos sonen och spana in IKEA katalogen.

Kram och god natt i morgon ringer min klocka 04.20.

PS

Glömde ju berätta att GI/LCHF kosten som jag har kört i ca 3 veckor med vissa undantag (bla stockholmsresan) har gett resultat. Vågen visade på -3 kg idag. Jippi. Nu kämpar jag vidare och har snart nått delmål 1 (att komma under 70 kg) och då blir de belöning. Vad har jag inte bestämt än men de lutar åt antingen fotvård eller ansiktsbehandling. Delmål 2 är att komma i vissa kläder som väntar i skåpet och delmål 3 är 62 kg. Kämpa på och inga kolhydrater här inte....

Fullpeckad dag med postiva besked!

Då har man "landat" efter en fullspeckad dag. Först tandläkaren med sonen, sen vidare till Barn mottagningen och provtagning och provresultat. Sen vidare till Göteborg och röntgen och träff med div läkare. Men alla värden är bra och sonen mår lite bättre idag. Skönt. Nu ska jag fixa lite här hemma innan en nybäddad säng väntar och tidig uppgång i morgon.

Lite trötter!

Nu är man allt lite seg. Kom hem för en liten stund sedan efter 3 timmar långt möte. Men de var bra och nu känner vi oss lite mer säkra på div saker. Ska nu ta mig en dusch och krypa ner hos sonen som inte vill blir bättre.Han har fått högre CRP under dagen. Får invänta svar från odlingen förhoppningsvis får vi dom i morgon. Drar ner till Götet vid lunch. Undersökningar på em och håll nu tummarn att bäckenbenet är ok.

Natti natti

Fixar dag!

Vaknade i morse av att sonen gosade med min rygg. Han kändes varm och febertermometern stannade på 39,6. SUCK! Hoppas nu bara att pencilinet verkar snart tänkte jag. Efter en stund verkade i alla fall alvedonen och han blev lite piggare. Jag och Tomas städade av lägenheten efter frukosten medans Hogge lekte i sitt rum. Sen begav jag mig på promenix och veckohandling. När jag kom hem åt vi lunch och sen somande jag och sonen gott. När vi vaknade så verkade han må lite bättre så efter lite mellanmål så gick vi ut på lite promenad för att han skulle få frisk luft.
När Tomas kom hem vid 18 gjorde jag iordning Hogges plansch till dagis:



Shoppade även denna fina låda på apoteket idag:



Bra att ha alla mediciner och plåster någon stans.
Nu försöker Tomas söva sonen. Han har fortfarande feber. Dock inte över 39. Håller tummarna att han mår bättre i morgon så att han kan gå till dagis. Tomas ska åka in med honom och ta lite prover och se så att CRPn (infektionsvärdet) har sjunkit annars får vi ev byta pencilin sort. Själv har jag en lång arbetsdag framför mig i morgon så snart säger jag god natt. Börjar 7 och slutar 16 sen hem en sväng sen möte mellan 18-20. Men efter morgon dagens alla möten så kanske vi har lite mer struktur på schema och verksamhet vilket kommer kännas bra. Nä nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar innan jag kryper till kojs.

Kram på er!

I bland blir inte allt som man tänkt sig!

I dag började vi dagen med en skön sovmorgon alla tre. Åt lite frukost sen gjorde vi oss iordning och gick fram på stan för att inhandla 4-års present till Clara. Tog en smarrig fika på Söderströms med Tomas syster med familj. När vi kom hem tog vi tempen på Hogge innan han somnade efter lunch och den stannade på 38.3. Hm.... tänkte vi. En infektion på gång kanske eller kanske beror de på tanden som kommer. Efter vilan tog vi temp igen och denna gång 38.2 så vi gav oss av till Stadsträdgården för lite fika och sång med familj och vänner. Hogge visade inga tecken på försämring så när vi kom hem lekte han för fullt och jag tog mig en promenad. För säkerhets skull svängde jag förbi jouren innan jag åkte hem för våra rör som vi samlar Hogges urin i var slut hemma. Ringde Tomas innan för att kolla läget och nu var tempen närmare 39. Bokade en tid för provtagning och den blev 19.20. Gött tänkte jag då hinner vi nog hem och kan se Scotts. Men icke kom inte in förrän kl 20.15 till läkaren. De visade sig att han har någon form av bakterie i urinen vad vet vi tidigast på tisdag. Men han fick pencilin och nu håller vi tummarn att febern sjunker. Låg nog närmare 40 när vi kom hem. Hogge sover nu gott i sängen och jag mumsar på lite ost och vin. Ska snart lägga mig jag med. Är lite seg.

Natti natti

Sköna helg!

Ja då sitter man här och vinglaset är snart tömt. Slutade vid 14 idag och kom hem till två nyvakna killar. Hogge fick lite mellanmål och sen gick vi ut i den underbara solen och njöt av värmen. Vid 15 tog jag mig en timmas promenad och sen gick jag och sonen till ICA för att shoppa kvällens mat. När vi kom hem blev de yttlerligare sol och slappning på altanen. Vid 18 åt vi kvällsmat - en smarrig omelett med skinka, purjo, tomat och ost. Mumma! Sen tog Hogge ett bad medans jag röjde och vid 19 somnade han gott i sängen. Jag sitter nu och slurpar i mig de sista av vinet och kollar runt på nätet. Ska snart ta mig en dusch och sen blir de nog film. Tomas är på fotboll och kommer inte förrän sent i kväll. Tänkte oxå berätta att idag så var Hogge själv på dagis. Lite ledsen till en börja med men sen hade han lekt för fullt. Nä dags att fixa lite.

Kram och hej svejs!

Ny helg på intåg!

Ja då har man snart jobbat en vecka igen. Säger de igen jag älskar verkligen mitt jobb. Så underbara barn, kollegor och föräldrar. Känns som de kommer bli ett spännande år att se framemot. Mitt favo tema dessutom - Historia. Är dock lite seg idag efter två tidiga mornar. Så om en stund blir de duschen och sen god natt eftersom jag ska upp strax före 6 i morgon. Men de är väl bara att vänja sig. För så här kommer mitt schema se ut framöver. Dags att städa upp lite efter kvällens taco buffé. Hogge käkade som bara den. Får säkert lite ont i magen i natt av all tacoköttfärs. Men var gör de huvudsak att han äter. I morgon är en stor dag för då ska Hogge vara utan mamma och pappa på dagis. Pirr. Hoppas de går fin fint!

Tingeling

Underbart rolig kväll!

Vi lyckades verkligen att samla ihop nästan alla i våra resepktive familjer jag och Tomas med ett undantag min svåger Marcus. En underbar kväll blev de med god mat och bra musik och trevligt förstås. Jag var dock lite seg eftersom jag har jobbat sen 7 i morse och vet att jag börjar 6 i morgon men var gör de när man har de så skoj och då menar jag både privat och på min underbara jobb. Här kommer lite bilder från kvällen:



Vi tog kort på alla i familjen inkl oss för att ha till Hogges familje collage på dagis.



Heja scotts säger hogge ni är mitt favo band.

Nu orkar jag inte skriva mer för i morgon blir en tidig morgon och sen em ska jobba över några timmar. Måste fixa och dona på den nya avdelningen.

God natt alla där ute och tack underbara familj för att ni finns i vårt liv!

Lite trött!

Ställde klockan på 8 i morse men vaknade av sonens underbara gos vid 7.45. Tog på mig promenix kläderna och tog min vanliga runda på en timmas promenad längs lidans älvkant. Vackert och mycket skönt. Åt lite frukost när jag kom hem och gosade med son och sambo innan de begav sig till dagis. Jobbade sedan från 10-18. Tomas och Tjabo kom och mötte mig med cykeln. Vi stannade till en snabbis hemma för att byta till bil, hämta påsar och handlingslista. Åkte sedan vidare till ICA och veckans inhandling av mat. När vi kom hem utfodrade jag först sonen sen mig själv. Satte sonen i badet och satte sedan igång med storstädning av lägenheten. Så nu någon timma senare så skiner den blankt. Snickerskakan är bakad och sonen sover sen många timmar tillbaka. Nu ska jag lägga mig i sängen och göra ordning mina naglar och läsa Sofis modé. I morgon ringer klockan 05.30. Dags att stiga upp och arbeta. Men i morgon kväll blir de kalas. Först en rejäl grillfest med familjen och sen Scotts. JIPPI!

Natti natti

Duktig pojke!

I dag tog vi vår nya cykel vagn och åkte till dagis med Älskade sonen:



Han var så redig och tyckte de var super kul. När vi kom hem var han super  trött så han slockna direkt efter lunchen.

Nu leker han för fullt i sitt rum med stereon på bott med Scotts. Ska snart sätta han i badet och jag ska äta lite. Tomas är och tränar.

Tingeling

Härliga och vackra Stockholm!

Nu är vi hemma igen efter underbara dagar men oxå lite sorgliga stunder. Tomas faster begravdes i fredags efter att ha kämpat mot cancer i flera år. Men de gav tillfällen till att träffa Tomas släkt. De var mycket mysiga och trevliga. Här kommer nu liter bilder med text från våran resa:



Några av Tomas familj när vi satt och åt efter begravningen



Åka karusell är kul!



Här fick Hogge titta på sitt favo djur BÄ - får!



Jag och sonen utanför Väla skola.


Solen strålade när vi vaknade och när vi somnade.
Underbara sommar ta aldrig slut....................................



Sonen delade med sig av sin glass



Hogge ville gärna klämma och klappa på lemurerna - de var så söta och ulliga





Hajarna var spännande



På lördags em tog vi båten ut till Fjäderholmarna där vi lekte och åt i den härliga kvällssolen och med havet nära inpå.

Så här fin var lägenheten som familjen Rydéns lånade ut till oss:









Nä nu är de dags att duscha och sen krypa till kojs. I morgon är en stor dag vår son börjar på dagis.

Hej så länge!

Semester med sol och storstad!

Ops de var visst farbror Mattias som klippt Hogge, snyggt jobbat svåger.

Ja då jobbar man bara några timmar i morgon innan vi drar till stora staden Stockholm. De sägs att de ska bli en solig och varm helg. Mumma! Men vi börjar med att stanna till i Södertälje på torsdagskvällen och sover över hos Tomas farbror Börje och Henny. På fredag blir de begravning för Tomas faster som tyvärr har fått åka till himmelen. Jag och Tjabo ska vara med efteråt och träffa släktingar och familj, Vi styr sedan bilen mot stora staden och ska låna familjen Rydéns lägenhet över helgen. Fredagskvällen tillbringas troligtvis på Grönan och vi inte är allt för sega för då blir de lite hämtmat och mys i lägenheten istället. Lördagens program är fortfarand lite osäkert men troligtvis Skansen men är de allt för varmt tar vi båten ut i skärgården istället och tillbringar hela dagen och kvällen där istället. Söndag=hemresa, har inget bråttom hem så de blir någon form av stopp på vägen för att sträcka på ben och intaga mat och lite sol. På måndag är de ju sen dags för vår lille/store son att börja på dagis. Pirr!!!!

Dagen idag har bestått utav jobb, shopping inför resa, träning och grillning. Nu återstår dusch, packning och mys.

Kram och vi hörs på söndag då med mera fakta och bilder så klart!

Vill oxå passa på och säga att jag tycker de är kul att så många läser min blogg men lämna gärna en kommentar då och då så att man vet att ni finns där ute. . . . . . . . de värmer mitt hjärta . . . . . .


Nyklippt!

Ja då var sonen rakad. Snyggt jobbat svägerskan. Lite hackigt dock pga mina misstag med saxen och Tomas försök med sin klippapparat. Men nu ser de rätt ok ut inför Stockholmsresan och inskolning på dagis nästa vecka. Fattar inte hur de ska gå att lämna bort lill killen till några fritt främmande människor. Snyft och pirr.
I dag har vi fått gjort riktigt mycke på jobbet. Skolat in en hel hög med barn och lärt känna föräldrar. Flyttat saker till vårt blivande arbetsrum samt städat lite. Nu ska jag snart krypa till kojs i en nybäddad säng och mysa.

Hej så länge!

Roligt att jobba men mycke snurr i skallen

De var en rolig första dag på jobbet efter semestern. Men man är lite snurrig i skallen. Mycke att tänka på och att komma ihåg. Men ack så skoj och utmanade. Älskar förändringar åt rätt håll. Slutade tidigt idag och sov en stund med son och sambo i em. Sen skulle vi klippa Hogge med Tomas rakapparat. Han blev rädd och tårarna rullade ner för kinden, så de blev saxen istället. Lite hackigt och kantigt men Tomas har som tur var fixat en annan rakapparat som inte låter så mycke så i morgon får vi göra ett nytt försök för nu ser de lite väl konstigt ut. När Tomas åkt på träning så röjde jag undan i köket och tjabo badade. Sen körde han racet fram till 20 då han slocknade som en stock i min famn. Så här såg de ut i köket efter lite grejsande av sonen:



Nu slappar jag i soffan och ska kolla på Beck. Börjar sent i morgon så de blir uppesittar kväll i alla fall till kl 22 då de är avbrott för nyheter och reklam. Dags att kolla runt lite på nätet.

Kram i kramiz

Mysigt besök!

I dag fick vi  besök av våra kära nyfunna vänner. Alltid lika mysigt att träffa er!



Hoppas nu att vi får till den där helgen i Strömstad i augusti.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Tomas grillar hamburgare och jag har koll på grönsakerna i ugnen. Har nu tappat 0.5 kg av mina extra grav kilo. Sakta men säkert!

Har hunnit med mycke idag. Först så städade vi av lägenheten och jag åkte sedan och veckohandlade. Besök av vänner sen några timmars jobb för att förbereda lite inför jobb starten i morgon. Ser faktiskt framemot att börja jobba. Nya kollegor, nya barn och nya lokaler. Skojsigt eller hur. Kommer dock sakna de sköna stunderna på morgonen i sängen med familjen.

Nä nu blir de mat. Magen kurrar rejält. Inte bra att äta så här sent men jag var tvungen att fixa lite på jobbet så då blev de så. Nya tag i morgon ingen mat efter 18.

Kram

Soliga dag!

I dag har jag och sonen tillbringat hela dagen på Svalnäs. Helt underbart med sol och bad. Lite kallt dock i vinden men underbart ändå. När vi kom hem så packade jag upp och sonen fick i sig en rejäl tallrik med lax och ris. Sen gick vi ut och lekte en stund. Bestämde oss sen för att åka ut till min mor och far som hade besök av Hogges kusin Mira över natten. När vi kom dit så tog vi först ett besök hos grisarna, sen blev de kvällsmat och bus inne, sen gick vi ut igen och smaskade röda och svarta vinbär och sen var klockan helt plötsligt 20.00 och dags för de små liven att sova. Hogge sover nu gott i sin säng och jag ska fixa och dona lite här hemma innan jag oxå kryper ner. I morgon för vi ett efterlängtat besök av våra nyfunna vänner från Trollhättan. Då ska vi få sniffa på en 2 veckors liten bebis - farligt farligt! Man blir så lätt bebis kär. Nä dags att fixa lite...

Tingeling!

RSS 2.0