Ops

Trycksfelsnisse jag mena 27-års kalas!

Härlig dag

Vilken skön dag! Mysig frukost, en tur på klassfotbollen och träff med vänner, kollegor, elever och föräldrar. Sen smaskig fika i solen och shopping. Me like. Blev ett par jeans shorts, familje kalender och en sked till Mella. Letade i nästan varje affär efter en blommig blus men fann ingen av intresse. Sen hem för lunch, vila, veckhandling och träning. Kvällen har avslutats med räkor och vin samt mycke mys med min kära lilla familj. Nu laddar vi för kalas x 3 i morgon. Två morsdag och ett 38-års kalas. Mysigt. KramiZ

"stora killen"

I dag var de dags för Holgers första dagisutflykt. Väskan packad med fika: en nöjd och förväntansfull grabb:När vi kom hem från jobb och dagis var vi lika trötta bägge två. Han somnade i soffan och jag städade lägenheten för att inte somna jag med.

Nu är vi hemma sen en stund tillbaka. Har varit en sväng på stan. Besökt den nya Esprit butiken. Jag fann tre grejer som jag skulle kunna tänka mig: jeans shorts, lång jeansklänning samt en blommig skjorta. De blev dock inget. Vi tog sen en sväng till Intersport och där fick jag detta fina av Tomas i morsdags present:Så glad! Nu ska här tränas ännu mera!

Nä dags att fixa de sista till flygande jakob.

TJA!

Fullt ös

Ja denna vecka har de hittills varit fullt ös. Vilket jag älskar! På kvällarna har jag tränat, myst med Tomas och Holger och bara slappat. Nu ska ta hand om Lill pojken. Dags för honom att sova. Tjingeling

Mysig dag

I dag har vi haft en lugn och skön dag. Veckohandling på fm och fika i solen.
Sen lite lunch och vila innan vi åkte ut till min mor i Örslösa. Där lekte vi på lekplatsen och jag plockade fina liljekonvaljer:Mamma bjöd på smarrig kaka och kaffe. Så mysigt.
Vi åkte sen vidare till söne där vi tittade på sandslottsbyggen som barn och vuxna byggt:När vi kom hem tog vi oss en lång cykeltur i de sköna vädret och sen grillades de flinta stek:Nu har grabbarna lagt sig och jag ska slänga mig i soffan och kolla på veckans höjdpunkt:
Mästarnas mästare!

Här kommer den enda bilden som jag tog i går i Götet:


Lucas gömmer sig bakom min far. Han var fortfarande lite skärrad av Holgers försvinnande. Ock jag med därför blev de inga mer kort. SOrry.

KramiZ

Vilken dag!

Idag styrde vi bilen mot Göteborg. Göteborgs varvet stog på programmet. Resan ner gick toppen. Vi stannade och fikade på vägen ner. Lite kallt men härligt i solen. Vi parkerade vid järntorget och tog där en spåvagn upp till Frölunda Borg. Myste sen hela eftermiddagen i solen i slottsskogen. Vi lunchade och fikade, tittade på djuren i barnens zoo, vi kollade på de första start grupperna, grabbarna lirade lite boll och jag syrran latade oss i solen. Sen började de värsta jag upplevt i mitt 36-åriga liv. Vi stog och väntade på att få se Tomas och vips så var Holger borta. Vi såg honom inte någonstans. Mitt hjärta slog snabba slag och jag höll på att svimma. Efter en liten stund så hittade min käre far honom lekandes med några andra barn i närheten. Pust. Jag släppte inte honom ur min famn.Vår älskade son. Sen kom nästa tråkiga grej Tomas fick bryta loppet. Ont i en vad som han skadade för ett tag sen som han trodde var läkt. Nu är vi i alla fall hemma och myser. De viktigaste av allt är ändå kärleken, Krama om era nära och kära

Super fort

Ja veckan har gått superfort. I morgon är de redan fredag. Då ska jag och en kär vän gå på afterwork. Ska bli riktigt Nice. Nä nu ska ha se på slutet av fyra bröllop.

Härlig helg

Ja då var de söndag kväll igen. Har haft en skön helg med mycke mys med Tomas och hogge. Tränat fredag, lördag och idag så nu är jag på g igen. Veckan som kommer är fullspeckad med jobb och roliga saker så den kommer nog gå otroligt fort. Nu ska jag ta hand om sonen som kommer från duschen. Kramiz

Härlig vecka

Ja vilken härlig vecka vi har. Vi jobbar och hogge är på dagis. Jobbade i måndags kväll. I går grillade vi och njöt av den härliga värmen. Jag är förkyld så all träning är inställd den här veckan. Tomas tränar i dag hoppas att hans vad håller som han skadade för ett tag sen. I morgon kväll ska jag på spa kväll hemma hos en kollega med ett gäng andra kollegor. Ska bli så mysigt. Vi ska bli bjudna på mat oxå. Nä nu ska jag bädda ner sonen och sen blir de soff häng kvällen lång. Kramiz

Underbar helg

Vi har haft en underbar helg. Med mycke mys och mycke sol och träning. God mat och trevligt sällskap. Skrev ett långt inlägg med bilder men de vill inte komma med. Nä dags för soffan och mästarna på tv.

Underbar helg

De har varit en underbar helg. I fredags åkte vi ut till Tomas föräldrar för att fira hans far. Hogge fick då oxå prova den nya fyrhjulingen:Så här ska man se ut när man åker:God mat blev de oxå. Hogge och Oskar smaskar på knäckebröd:I går jobbade jag några timmar sen sprang jag faktiskt 1 mil. Jag är så nöjd med mig själv. Vi grillade och hade de gott i kvälls solen.

Idag inledde vi dagen med en tur på cykeln upp till sjölunda där vi fikade och gottade oss i solen:Nu ska jag ock Hogge ta en tur till stadsträdgården. Han cyklar och jag går.

Underbart liv man lever!

YES

De har vänt. Svullnad och rodnad borta. Så i morgon blir de dagis igen. I dag myser vi här hemma och bara är. Hogge är pigg vilket är mycket skönt.

Oförändrat

Läget med Hogge är ganska oförändrat. Röd och svullen runt ögat. Dock inte så mycke feber. Jag blir hemma i morgon och ev blir de sjukhuset för koll av CRP och ögat. Vi får se. Nu ska jag ta mig en dusch sen blir de mys med sonen kvällen lång. Tomas spelar match. Kramiz

Ingen förklaring

Läkarna på jouren och barn på KSS har ingen förklaring till rodnad och svullnad. Vi får avvakta tills i morgon och se hur de utvecklar sig. Nä dags att äta. Är mycket hungrig. Tog en jogging runda efter jouren. Äntligen har jag kommit så långt att jag nu tycker de är skönt att springa. Lovely!

Jouren

Till jouren. Hogges vänstra ansiktshalva svullnar igen. Läskigt.

Yes

Inga bakterier i urinen! Bara vanlig förkylning!

Febrig son

Då var han febrig igen lille plutten. Blir en tur till sjukhuset om en stund. Han sover än. Håll tummarna för att de bara är urinvägarna.

VALBORG

Gårdagen var så härlig. Underbart att träffa kära familjen. Alltid lika mysigt. Barnen lekte:Sen grillade vi smaskigt kött men tyvärr fick vi sitta inne. De blåste kallt och solen gick i moln. Efter god fika lite senare åkte vi till Gillstad by där vi lyssnade på skön sång, lyssnade på vårtal och beskådade en mysig eld i en tunna och en vacker solnedgång:

Nu är lägenheten nystädad och vi ska dra och veckohandla. Brr blåser kallt idag.

Kramiz


RSS 2.0