Älskade barn!

I går så skulle Hogge vara utklädd till påskkärring eller påskgubbe på dagis. Han var lite sur först men sen blev de lite bättre när vi kom till dagis och han såg att de andra oxå var utklädda:






På kvällen åkte jag på tjejmiddag ut till Örslösa och de var mycket trevligt. Nästa middag blir inne i stan och en utgång efter. Jippi lite party och mycke dans och skratt!

I dag har varit en lugn dag med jobb, träning och mys. Jag lagade lite Tacos till familjen och Hogge tyckte creme fraichen var godast:




Nu ska jag gå och lägga mig. Trött för de blev lite för få timmars sömn i natt och ska dessutom upp tidigt i morgon bitti. Men sen många dagars ledigt med familjen och förhoppningsvis lite bebisgos med familjens nytillskott - Lilla söta Mella som kom till världen i går på Holgers namnsdag!

Kram på er!

Livet är fantastiskt!

Sitter vid köksbordet och magen är mätt efter god mat - Tusen tack Tomas. Kroppen nyduschad och värker av kul träning på friskis. Nu blir de soffan och tv hela kvällen lång. Sonen och Tomas ligger i sängen och myser. Livet är så fantastiskt. Ett litet plus är dessutom att snart är all snö borta och gruset uppsopat på gatorna. De är vår!

Kram på er!


Skön helg!

Ja då var den här helgen snart till ända. I går myste jag och sonen hela dagen. Vid 18 hämtade vi Tomas och all vin, sprit och öl. Nu har vi så de räcker för 1 år framåt. Vi somnade tidigt alla tre och vaknade inte förrän 09.00
(08.00). Vi tog oss en tur till Kålland och ett besök hos svärmor och svärfar för att lämna lite varor samt städa ur bilen. Blev både fika och lunch innan vi åkte hemåt med påskris i bakluckan. I em har vi vilat alla tre och jag har hunnit med både löpning och veckohandling. Känns skönt! Nu lägger Tomas sonen och jag sitter här med nymålade naglar. I morgon blir de förhoppningsvis dagis för lillkillen och jobb för oss andra. Håll tummarna!

Många kramar!

Påsklov!

Gött med påsklov. Firat med löpning, god mat och lite vin. Nu blir de snart soffan och någon bra film eller kanske Så ska de låta eller Lets dance. Sambon åker till Tyskland i kväll för att inhandla goda drycker. Jag och sonen får natten och morgondagen för oss själva. Kan bli en fika på stan. Har en pigg och glad son igen. Underbara liv!

Nä dags att slappa i soffan och njuta av helgen och ett långt och skönt lov (jobbar ju 4 dagar men de blir lite lugnare än när de är skola)

Kram på er alla där ute!

Ena dagen vab andra dagen jobb!

Ja så har den här veckan sett ut. Men vi fick positiva besked i dag på sjukhuset. CRPn har sjunkit från 22 till 16. Så han har nog bara lite vanlig förkylning. Satsar på dagis på måndag. I dag har vi mest gått här hemma och skrotat. Han har inte haft så hög feber så vi gick ut en stund på em, så gött de är i solen. Nu väntar vi på att Tomas ska komma hem och mysa med oss.

Kram

kräksjukan

Nu har även vi drabbats av kräksjukan. Sonen började vid 4 i morse men mår nu lite bättre. Ännu en härlig vab dag. Jag och Tomas känner inget än - peppar peppar. Nä dags att läsa lite bok.

Kram

Gött som attan!

Hemma efter jobb och träning. Mat i magen och snart dusch. Nu mår man gött som attan. Synd bara att sonen är sjuk. Sjukhuset misstänkte någon form av njurbäckeninflamation men var inte säkra så de skulle återkomma på onsdag då de har provsvaren. Febern har dock inte varit över 38,2 idag så de känns mer som en vanlig förkylning. Men den som lever får se.

Dags att ta en skön och lång dusch. De gick förresten toppen att jobba idag men oj vad trött jag var när jag kom hem. Tur att träningslusten infann sig snabbt.

Kram på er!

Underbara dag!

Inledde dagen med en tur till mitt famijehem och en titt på grisarna, traktor åkande och fika. Jag skulle även kolla efter en blå Helly Hansen jacka som jag köpte för 15 år sen. Hittade den tyvärr inte men jag fann något ännu bättre. En blå fjällräven:



Letade efter en i Göteborg när vi var där men fanns inte just den här färgen. Och nu fann jag en helt gratis dessutom. Den är dock en storlek för liten så nu är de stenhård träning som gäller. Ska även försöka mig på lite bättre kost men där blir de svårare. Är ju svag för smörgåsar, kakor, godis, juice, vin och chips.

När vi kom hem från landet la sig grabbarna för att sova och jag åkte och veckohandlade. När jag kom hem tog jag på mig mina löpartajts som har legat till sig i 3 år och de satt tajt men kändes bra. Så nu sitter jag här och har lite ont i kroppen. Sprang 5 km utan att stanna. Dock på plan mark men nöjd ändå. Måndag och onsdag blir de Friskis och sen löpning fredag igen. Hej vad de går. Älskar verkligen att springa och jag kom in i ett gott tempo redan idag. Är mycket förvåndad.

Dags att börja jobba igen i morgon. Sonen är dock rejält förkyld och har lite feber så han blir nog hemma med sin far i morgon och ev får de åka och ta lite prover så att de inte är något annat än förkylning. Nä dags att fixa lite inför jobbstarten imorgon. Längtar lite men kommer sakna alla underbara mornar med sonen då han varje morgon har sagt:
- Go morgon mamma - se tv?




Kram på er!

Lördags mys

Årets första grillning och körslaget!



Dagarna går fort nu.

Ledigheten med söte sonen börjar gå mot sitt slut och den "vanliga" vardagen närmar sig. SKönt på ett sätt men lite tråkigt oxå. Har verkligen varit mer mysigt än jobbigt att vara hemma. Idag gjorde vi ett besök på Öppna förskolan och Hogge njöt av varje sekund. Rejält trött när vi kom hem så han sov gott i några timmar. Sen har han röjt igen. Jag har varit och tränat och nu är de dusch och soffan som gäller.

Kram på er!

fartfylld dag!

Vår lille son har mycke spring och hopp i sina små söta ben. Inte så konstigt eftersom han har varit still i 2 veckor. I dag besökte vi dagis och han sken som en sol tills vi skulle gå hem. Då blev han så arg. Väl hemma röjde han rejält och åt en stor portion lunch. Sen somnade vi gott och jag han även med en liten stund i solen. I kväll har jag varit i väg på möte med jobbet. Så kul att träffa alla och att hänga med lite vad som är på g. Mycke nu. Men så roligt. Längtar tills på måndag då de är dags igen. Men ska försöka att njuta av dagarna med lilleman oxå. Han är för go.

Nu blir de såld på hus och ett glas rött!

kram på er

Hemma!

Nu är vi hemma efter 2 dagar i Göteborg. Allt är ok. Hogges operation har lyckats till 2/3. Urinrör och ollon är på plats men tyvärr så sprack förhuden troligtvis pga svullnad. Den ska de fixa om 1 år eller så.
Här ser ni Tomas och Hogge i går kväll på sjukhuset:



Hogge njöt av varje sekund som han fick duscha när vi kom hem. En trött son som inte sovit något på dagarna i går och idag. Stora killen nu.



Ops vad tiden springer iväg. Dags att packa upp. Tomas är och veckohandlar och jag hade ju tänkt att ligga i soffan kl 20.

Kramiz


Man mår som man förtjänar - men de är de värt!

I dag har varit en seg och lång dag. Trött efter gårdagen och nattens partaj. Men vad kul de va!
Vi träffades vid 17.30 på Saras hudvård och fick information om en hudvårdsserie. Sen drog vi lott om vem som skulle få sitta modell inför sminkkursen -  och de blev jag!!!!!!!!! De var toppen kul och snyggt blev de. När jag var färdig sminkade de andra sig och vi drog sen till Krog och kompani. Åt en god middag och drack gott vin (lite för mycke). Sen röjde vi på dansgolvet hela natten lång och kl 3 stupade jag i säng. 

På fm idag fick Hogge besök av sin kära kusin Mira och min syster. Han fick så fina presenter och sen lekte de för fullt. Lite fika hann vi med oxå.



I eftermiddag sov vi gott alla tre och sen åkte Tomas på bandyturnering - Natta bandy. Jag och Hogge tog en promenad i solskenet. Skönt med lite frisk luft. Åkte sedan för att titta på Tomas men blev bara där en kort stund. Deras match hade blivit framflyttad. Efter middag och lite lek somnade Hogge gott strax innan 20. SJälv ligger jag i soffan och kollar datorn och har melodifestivalen i bakgrunden.

Morgondagen bjuder på en tur till Göteborg. Hogges förband har börjat släppa samt att bandaget runt snoppen är blött av kiss.

Nä dags att kolla in Peter Jöback. En stor favorit sen Kristina från Duvemåla.

Kram på er!

Så glad och pigg!



I fm så provade Hogge mitt hårband och så här fin blev han. Han är pigg och glad och vill gärna röra lite mera på sig än vad han får men vi ser de som positivt. Har haft en skön natt och sovit så gott alla tre.
Har besökt mitt jobb på fm och fikat lite. Nu sover sonen gott och jag ska städa av lägenheten sen blir de 1 timma i solen så man är brun och snygg till kvällens fest.

Tjingeling

Lite piggare!

Efter en kall (sonen ville kolla på en grävmasikn som grävde bort snö blev stående i kall vind ca 20 minuter) men skön promenix, fika, vila, lunch och sol så mår man nu toppen. Dags att väcka sonen snart så han hinner äta innan fika gästerna kommer.

Tjingelinga


Tidig morgon men lugn natt

Ja idag vaknade sonen 5.15 och låg sen och bufflade till 6 då han ville gå upp. Natten har dock varit lugn och han har inte haft så ont. Om en stund ska vi ut och gå en timma sen blir de lunch och vila. Em ska vi ev tillbringa hos mormor. Vi får se. Kvällen ska jag tillbringa på friskis och svettis och träna ett tufft pass. Ska bli gött.



Kram från oss till er!

Glada besked!

Har nu landat här hemma efter en dag i Götet. Sonen vaknade vid 6.30 i morse och sen var de fullt ös fram till 9 då svärmor kom och vi åkte. Natten har varit lång och jobbig inte sovit mer än 1 timma i sträck. Sonen har haft rejält ont och då känns de i ens hjärta och man har svårt att somna om när han väl kommer till ro. Men nu håller vi tummarna för den kommande natten.
På vägen ner strax innan Vara spydde Hogge två gånger. Nej tänkte jag inte vinterkräksjukan, Men sen kom vi fram till att han var nog åksjuk. Så vi bytte om på honom och fortsatte resan och han somnade gott.
När vi kom fram så gick de inte lång stund förrän vi fick komma upp till operation och sonen blev nedsövd. Jag och Ingbritt åt smörgås och slappade lite. Sonen var färdig och allt var toppen. Så skönt. Nu längtar vi alla till måndag då alla förband och kateter förhoppningsvis ska bort och han får gå och stå igen.

Dusch och tidig säng gång är de som gäller i kväll. Är lite smått trött.

Kram på er!


Skön dag!

Holger har haft en tuff natt och vi likaså. Inte många timmars sömn. Han har haft ont. Vet ej om de är magen eller snoppen. Troligtvis en kombination. Men nu mår han bra. På fm tog vi oss en promenad i solskenet och hamnade sedan på baksidan och solade och byggde i snön:





Nu är vi inne och Hogge äter mat framför Nalle puh. Han har oxå byggt med lego.



Snart är de dags för vila och de behöver vi verkligen bägge två. Stackars Tomas som jobbar och inte kan vila. Jag är oxå lite sugen på en stund i solen så de får nog bli både ock.

Nu har vi snart avklarat halva läkningstiden. I morgon bär de av mot Göteborg igen för omläggning. Hogges farmor gör mig sällskap. Tomas kunde inte komma ifrån på jobbet. Men de är ok ändå.

Nä dags att vila.

Kram på er alla!


Härlig sol och mycke mys

Har haft en skön fm med promenad i solen:



Nu myser sonen i soffan och kollar film:



Dags för lunch sen vila för son och sitt i solen för mig.

Så skönt att leva!

Fullspeckad dag!

I morse styrde vi bilen mot coop och veckohandling. När vi kom hem åt vi lunch och jag satte mig i solen 1 timma. Så himla skönt. På em kom först min mor sen Tomas familj och sen min far. Sonen har haft fullt upp. Han börjar nu vilja röra mer på sig vilket vi ser som ett bra tecken frågan är bara vad läkarna tycker på onsdag då vi ska ner på kontroll. Lite nervös. I morgon börjar Tomas att jobba igen och då ska jag vara hemma med lille sonen. Känns lite nervöst men också mysigt. Hoppas på fint väder så att vi kan många och långa promenader i solskenet!

Är lite trött. De blir inte många timmar sammanhängande sömn. Sonen har ont och vrider och vänder på sig mycke på natten och sen är man ju nervös att katetern ska hamna i klämm och att urinet inte kommer ut. LÄngtar till nästa vecka då allt förhoppningsvis ska bort.

Kramar och god natt!

Fördriva tiden!

Tomas åkte på fotbollsmatch vid 16 sedan dess har vi försökt att fördriva tiden:



Pussla



Måla

Nu har vi kollat bandy och läst bok och ätit stockholmspizza. Sonen är avtvättad och har nyss borstat tänderna:



Sängen lockar nu. Men somnar han innan sju så vaknar han innan sju så nu är frågan vad som är skönast en kväll för mig själv eller sovmorgon i morgon???

Kram på er alla från oss!

Så här ser de ut!

Ja i morse vaknade sonen redan vid 6,40 och ville kolla på TV. Så skönt att sova och vakna i sin egen säng. Hittills har vi hunnit med frukost, dusch, promenad, handling och fika.



Nu blir de solväggen för mig och son och Tomas ligger i sängen och sträcker ut och kollar sport. Så här ser de förresten ut efter operation:



Lille snoppen gömmer sig under bandaget.
Nä dags för sol. Jippi!

Vi är hemma och våren har flyttat in till oss!

Yes nu är vi hemma igen! Och våren har flyttat in till oss:



Holgers omläggning gick som planerat och läkaren tyckte att de såg ok ut. Efter att ha packat ner alla grejer och fått alla intyg åkte vi hemåt. En glad men trött kille:



Holger får helst inte stå eller gå under läkningsperioden så de blir många stunder i vagnen:



och i sängen:



Nu ligger han i sängen med Tomas och gosar. Han har dock lite ont fortfarande och svårt för att sova. Men de blir bättre och bättre för var natt.

Ett av mina inköp från gårdagens shopping.



 Å vad kul de var att shoppa och att träffa Erika igen

Det mesta är upp packat och nu ska jag vika och hänga tvätt innan de är dags för mig att ta hand om mig själv. En lång dusch med scrubb, rakning och hårinpackning. Sen blir de ansiktsmask och manikyr och pedikyr. Plockning av ögonbryn. Sen lockar nog sängen mycke..... Är trött och de ska bli underbart skönt att få lägga sig på sin egen kudde och njuta av ljudet från mina två älsklingar.

Kram på er!

Snart hemgång - hoppas vi!

Hogge blir piggare och starkare för var timma som går. I går gick vi ut på en liten promenix alla tre och idag har jag och Hogge gått ute i de fina vädret nästan 1 hel timma. Mycket skönt.



Dagarna går dock mycke långsamt men i morgon får vi förhoppningsvis åka hemåt. De ska söva ner Hogge på morgonen och ta bort omläggningen runt snoppen och se hur de ser ut. Håll tummarna att de läker fint. I kväll är de Tomas tur att sova med lillkillen. Själv ska jag snart ge mig ut på stan och shoppa lite presenter till kommande födelsedagar samt äta en god middag med min Kära vän Erika. Har inte träffats på över 1 år nu. Så här mysigt har vi de när vi sover på sjukhuset:



Nä dags att fixa till sig så gott de går. Man blir inte direkt snygg av att sitta på en stol 12 timmar om dagen, äta massa skräpmat samt sova som mest 2 timmar i sträck. Men de kommer bättre tider snart...

Kram på er alla mina läsare och tack för alla fina kommentarer!
Ni är ett stort stöd!

Lite uppdatering

I måndags morse vid 4,30 oss begav vi mot Göteborg och operation på lille sonen:



Efter 6 timmars lång väntan fick vi gå upp till Honom på uppvaket. Han mådde illa och spydde några gånger men efter lite medicin mot illamåendet så fick vi åka ner till avdelningen och fick ett eget rum med toalett. LYX:



Jag och sonen somnade gott redan vid 19 efter en lång men lyckad dag. Vid 22 vaknade jag av en son som hade Mycket ont. De känns tungt i mitt hjärta Att se Honom Lida så. Men efter Smärtlindring och en timma i min famn somnade han gott.

Idag har han börjat äta lite mera



och nu på kvällen verkar de som om han har lite mindre ont. Han får bara sitta och Ligga Än Så Länge. Dels för att Han har en nål i foten och dels för att de ska läka bättre.

Tomas var framme på stan en sväng i em och Då köpte han Två böcker till sonen:



En med traktorer och en med Grävmaskiner. Mycket populärt. Nä nu är de Dags att kolla in lite andra bloggar.

Hörs snart igen!


RSS 2.0