Härlig dag!

Vilken skön dag de har varit idag. Först hela dagen ute vid sjön hos Gunnel med barn och kollegor och sen vidare till Svalnäs för mer bad och sol med son, sambo och svägerska + kusiner. Börjar bli lite brun faktiskt. Men de gäller att njuta för i morgon blir de regn säger dom. Vi får väl se. De gör i och för sig inte så mycke ska mest vara inne och städa på jobbet. Men torsdag är de dags för ett dopp igen. Gött! Nä nu ska jag kolla på Allsång på skansen.

TJA!

4 dagar kvar!

Nu suger de allt i semester tarmen. Bara 4 dagar kvar och 2 av dom ska jag tillbringa vid vänerns strand. I morgon förmiddag åker jag med barn och kollegor ut till en annan kollegas sommar stuga och njuter av bad och sol och god mat. I kväll har jag och sonen varit i Rackeby och firat min käre farbror som fyllt 55 år. Härligt att sitta ute i solskenet på kvällen och njuta av god mat och sällskap. Nu sover Hogge gott och jag ska snart krypa ner jag med. Börjar 06.30 i morgon men slutar 14. Då ska jag och resten av min lilla familj åka ut till Svalnäs och slappa i många timmar innan de är dags för grillning och allsång på skansen.

Kram på er i den underbara sommaren

Härliga dagar och kvällar!

Sitter i köket och njuter. Har haft två helt underbara dagar. I går åkte vi ut till Hogges farmor och farfar vid 10. Hade hunnit med och handla till jobbet innan oxå. Skönt att göra de tidigt för då är de inte så mycke folk och inte så varmt. Lämnade Hogge i deras trygga hem och styrde kosan hemåt. Tomas åkte på fotboll och jag tillbringade hela em på Villa badet. Läste tidning, solade, badade och käkade lunch. Timmarn där gav mig enormt mycke energi.

Vid 18 kom pernilla och hämtade oss och vi åkte på 2x25 års kalas. Vilken rolig fest. Först gick vi tipspromenad och fick fördrink i solskenet. Sen bjöds de på smarrig pasta sallad och lekar. Sen kaffe och mumsig kaka och mer lekar. Vinet smakade gott och vid 01.00 cyklade vi hemåt fyllda med skratt och roliga minnen. Tusen tack Frida och Sandra för en underbart rolig kväll. Välorganiserad och trevliga människor.

Vaknade upp vid 10 och kände mig rätt ok. Cyklade till Ica och köpte tidning och solskyddsfaktor. Tänkte tillbringa några timmar i solen. Men efter 30 minuter i stekande sol så intog vi sängen och sov till 13.30. Längtan efter vår älskade son var nu enorm så vi åkte ut till Majåker och tog med oss lite Mc donalds mat till lunch. Smakade gott i skuggan under parasollen. Sedan bjöds de på kaffe och bakelse. När vi kom hem packade vi upp och sen slappa vi lite. Värmen var olidlig så jag tog med sonen till Villabadet och där avnjöt vi några timmar i kvällssolen. Mycket skönt.

Nu sover han gått sen en timma tillbaka och jag och Tomas har precis ätit grillat. Nu ska jag kolla runt lite på bloggar sen blir de natti natti och laddning för ny jobb vecka. 5 dagar kvar sen 4 veckors semester, JIPPI!

En em på stranden!

I dag tog jag som sagt ut lite komptimmar och slutade redan vid 11. Tog en runda på stan och handlade div saker bla en ursnygg blåvit randig tröja med 3/4 är. Perfekt att ha på kvällen efter en dag i solen. Efter lunch åkte vi ut till "lilla svalnäs" och badade och solade och fikade hela em:


 
När vi kom hem åt vi kvällsmat och sen åkte Tomas på firma fest. Jag och sonen packade upp och han tog sig ytterligare ett bad för att få bort all sand. Sen somnade han gott för 30 minuter sen. Jag ska nu ta mig en dusch och sen blir de ansiktsmask och slappning i soffan. Laddar inför morgondagens 25 års kalas. Ska bli riktigt kul med fest. Hogge ska bo hos farmor och farmar redan från lunch i morgon tills söndag em. Så himla snällt. Tur att man har så många när och kära som kan ställa upp. Nä dags att fixa och dona.

Kram

Två härliga dagar!

Nu är jag hemma sen några timmar tillbaka. En aning trött efter bara några få timmars sömn och två dagar ute i solen. Men solbränd är jag så de står härliga till.Lite väl mycke på ryggen men de går över tills i morgon. Måste gå och lägga mig nu. Ögonen går i kors och i morgon ska jag upp vid 05.30. Men slutar 11. Gött. Då ska jag fixa lite saker på stan sen blir de beachen på em.

Kram kram

Sol, vind och vatten!

I morgon bär de av till jobbet igen och jag kommer inte hem igen förrän torsdag em. Vi ska ha läger. Hela dagen i morgon ska vi tillbringa på Källstorps egendom där vi ska vandra på spångar ut till Vänern. Där ska de badas och ätas lunch och fika. Mysigt eller hur. Sen blir de taco kväll med film och sovtajm i vår egen Lapp kåta som vi har på skolgården. Torsdagen tillbringas på Vänermuseet och Framnäs bad. Ska bli så gott med två dagars sol, vind och vatten. Nu måste jag sätta igång och packa. Var bara hemme en liten stund efter jobbet innan de var dags för grillning hos syster och sen fotboll. '

Vi hörs på torsdag kväll!

Underbara sol!

Vilket skönt väder.Har njutit av solens strålar varje sekund som jag har varit ute idag. Började inte jobba förrän 10.30 i morse så jag hann med 1 timmas promenad och en lång frukost i min ensamhet innan sonen och sambon vaknade. Sen tog vi oss alla tre en härlig cykeltur. Jag svängde av mot jobbet och de fortsatte till lekplatsen.

I kväll har vi tagit de lugnt sonen och jag. Tomas har tränat. Låg i sängen och kollade på Allsång från Lisseberg. Si så där tyckte jag. Men lite sommar stämmning fick man allt. Nu myser Hogge med Tomas i sängen och jag ska snart krypa ner jag med.

I morgon väntar en fullspeckad dag. Ska jobba mellan 08.30 och 16.15. Men på fm ska jag till doktorn och ev ta bort en liten utväxt som jag har på halsen som skaver när man har tröja. Sen på em ska jag ta fästingspruta. Jag ogillar verkligen att gå till doktorn och nu ska jag dit två gånger på samma dag. SUCK!

Kvällen i morgon tillbringas på Mellbyvallen och titt på Tomas som lirar boll.

Nä nu ska jag fixa lite inför morgon dagen och sen sova.

TJA!

Underbara familj!

Vad vore livet utan ens familj. I kväll har vi haft de så himla mysigt alla mina systrar med familj och min älskade far. Min älskade mor saknades dock tyvärr. Vi intog en helt ok middag på Harrys:



Sen gick vi hem till oss och tog kaffe och choklad. Mums! Barnen åt glass:



Nu har alla åkt hemåt och Hogge sover gott i Tomas famn. Jag ska snart lägga mig jag med.

I morgon har vi en lugn dag hemma. Lite sol ute på altan hoppas jag på. Em ska jag tillbringa med kära vänner.

Kram på er!

Härlig midsommar!

Gårdagen var toppen kul! Vi sov gott till 09.00 alla tre sen åt vi en smarrig frukost och gjorde oss i ordning. Tog en fika vid 11 och vid 12 begav vi oss till Ulriksdal. Sara med familj bjöd på en härlig midsommar buffe
 


Vid 15 gick vi till Skogshyddan och tittade när barn och vuxna dansade runt stången.



På kvällen bjöds de på en dingnande girllbuffe och vid 22 traskade vi hemåt fyllda med härlig midsommar stämning och med många glada skratt i minnet! Tusen tack kära Sara och Urban för en minnesvärd kväll tillsammans med er och era roliga kompisar:



I dag har vi myst ute på Nolåsen med Tomas mor och far. Kvällen tillbringas på Harrys med nästan hela min familj. Vi ska äta gott och bara umgås.

Tja!

Busunge!

Vår son är busungen nummer 1! I dag efter jobbet tog vi en sväng på stan och sen gick vi hem och la oss en stund. Sen vaknade vi pigga och utvilade alla tre. Hogge har sedan dess kört racet. Vi gick ut och lekte i trädgården:



Sen gick vi in och åt alla tre. I dag blev de Kina mat. Mums vad gott. Super längesen.

Hogge har nyss kommit upp ur badet:



Som ni ser så lever han loppan oxå i badet:



Nu ska jag ta mig en lång dusch innan de är dags att stryka kläder inför morgon dagens midsommar firande.

Först blir de lunch hemma hos Sara med familj sen om vädret tillåter så går vi till SKogshyddan och dansar runt stången och fikar. Sen går vi hem till Sara igen och grillar på kvällen.

Dags att fixa lite.

Tja och trevlig midsommar!

Midsommar närmar sig!

I dag på jobbet klädde vi midsommar stången. Den blev så fin. Hoppas nu bara att regnet inte kommer så att vi kan dansa runt den. Efter jobbet blev de först en promenad sen mys med sonen. Tomas kom just hem från träningen och vi sitter nu alla tre vid köksbordet.
Hogge är superpigg och vill inte sova. Jag ska snart lägga mig. Börjar 06.30 i morgon, men slutar 14. Gött gött!

natti natti

Nu går de som häjsan!

Nu springer nästan Hogge fram och ibland så går de lite illa.

Hade tänkt att lägga in en film men de funkade inte tyvärr. I dag har jag och tjabo en mysig hemma kväll. Vi har ätit bägge två och är nu nubadade och nuduschade. Ska snart krypa ner i sängen och kolla på tv.

Kram kram

Mysig fest!

Är nu hemma efter en trevlig och mysig fest med mina kollegor. Nu lockar dusch och sen sömn.

Natti natti

Härlig helg!

Helgen har varit så härlig fylld med skratt, god mat och trevlig sällskap. I går när vi kom fram till Vårgårda som fikade vi och sen tog vi en promenad. Först till en stor hundutställning och sen till Barnens hus. Regnet öste ner så vi gick hemmåt och de bjöds på en god middag och vin. Sen slog vi oss ner i soffan allihop och tittade på sommarkrysset och film. Framåt 21 bjöds de på en härlig kakbuffe och kaffe. Vid 23 somnade vi gott och vaknade av att fåglarna kvittrade utanför fönstret. Efter dusch och packning stog en härlig frukost buffe uppdukad och vi njöt att bli upp passade.
Här är ett kort på Hogge, Virre och Louise när de klädde ut sig:



Tusen tack för en toppen helg.

I dag när vi kom hem så gick vi och vilade alla tre och slog upp ögonen igen vid 13. Lunch intogs och vi njöt av solen hela em i trädgården. Hogge badade och vi solade:



Vid 15.30 åkte vi och veckohandlade. Sen åkte jag och tränade och grabbarna slappade i sängen och kollade på tv. När jag kom hem bakade Tomas cheese cake till sig själv och till mig som jag ska ta med till en fest som jag ska på i morgon kväll. Vi är ett gäng kollegor som ska träffas och ha knytis och fira att sommaren här är. Några av oss ska inte jobba ihop nästa år så de blir som en liten avskedfest för de gamla arbetslaget. Till hösten blir vi ju två arbetslag eftersom vi utökar verksamheten.

Nu är vi mätta och belåtna hela familjen. Tomas har grillat grillspett och jag gjorde en smarrig sallad till detta. Hogge sover gott och jag ska packa upp sakerna från lilla resan och sen blir de att packa inför morgon dagen. Jobbar till 18 så de blir direkt på fest.

Kram på er!

Vinst!

När jag kom till jobbet i morse så möttes jag av strålande glada kollegor. Visst de är sommarlov/semester snart, men anledningen var att vi har vunnit storvinst på travet. Hela 15 000 kronor att dela på. Passar fin fint i semestertider.

I dag har Hogge haft barnvakt i två omgånger först på fm av farmor för att Tomas har börjat jobba lite igen. Sen i kväll kom min mor och far för att jag var på skolavslutning och Tomis spelar match. Hogge har kört racet med alla tre. Han somnade gott vid 20 efter ett bad och lite mamma son mys.

SKa krypa ner jag med snart. Är lite trött. Laddar för morgon dagen då vi åker till Vårgårda för att hälsa på min kära syster och hennes sambo. Kul kul!

Kram på er!

Fixat och donat

När jag kom hem efter jobb och fotvård så vilade jag en stund sen åkte Tomas på träning och jag och lillkillen tog en promenad. Vi shoppade lite ingredienser och fixade lite varma mackor. När Tomis kom hem satte jag igång och storstädade lägenheten och nu pustar jag ut efter en lång dusch. I morgon är de skolavslutning på jobbet och på fm ska vi lira fotboll mot 6:orna. Hur skoj som helst.

Skolavslutning är vid 16 och sen blir de fika med kollegorna. Min mor och far är barnvakt till Hogge och funkar de bra så drar jag nog vidare till Harrys på kvällen. Om jag nu får med mig några brudar eller grabbar från jobbet. De är ju bal för studenterna och jag tycker de är så kul att spana in alla vackra klänningar och uppsättningar. Några väninnor ska även ut och äta så ev ansluter jag till dom. Men allt hänger på att de funkar med Hogge hemma.

Dags att packa inför morgon dagen.

Tjao!

Så vacker!

När jag kom hem fråm jobbet så plockade Tomas fram ringarna men först lurade han mig och sa att de inte var klara för i morgon. Han är en liten luris men jag gillar de. Man får sig ofta ett gott skratt och de förlänger ju livet säjs de.

Så här vacker är den:



En svensktillvervkad ring av märket Schalin i 18 k vitguld. Så fort jag såg den så blev jag kär i den precis som med Tomas!

Datumet för förlovningen är 5 juni för de va då som han ställde frågan. Vi hade lite svårt att välja datum först men sen upptäckte vi ju att man är ju alltid ledig den 6 juni och då kan man ju med fira rejält den5 juni varje år eller kanske resa bort.

Ska nu fixa lite inför morgon dagen. Jobb hela dagen sen blir de fotvård och shopping på stan.

Tja!

Hemlighet!

Jo tänkte nu berätta min eller vår lilla hemlighet.

I fredags när jag kom hem från Göteborg så stog de 10 rosa rosor på bordet med ett kort i:



På de lilla fina kortet stog den följande:
 
Älskar dig puss puss vill du förlova dig med mig???

Jag svarade så klart JA!!!!

Vi åkte fram på stan och hittade helt underbart fina ringar och i morgon är de färdiga. Återkommer med bild.

Tomas jobbar i kväll och nu måste jag lägga sonen.

Kram på er alla! från världens lyckligaste tjej

Tempo!

I morse åkte vi till Hogges blivande förskolan och träffade berörd personal och rektor. Vi fick ett varmt bemötande och de känns mycket bra att lämna över vår son i deras omsorg till hösten. Åkte sen och jobbade och kom hem strax innan 18. Åt lite och stylade om mig och Hogge. Åkte sedan med farmor och farfar till Tomas match, Tusen tack för barnvakten förresten. Hogge röjde som vanligt i sandlådan, gungerna och på gräsmattan.

Nu sover han gott efter en dusch och välling. Själv ska jag vika tvätt och städa undan lite. Barnvakt i morgon igen för Tomas sak jobba em och kväll. Nä dags att greja..... har en förresten en hemlis att berätta men väntar några dagar...
några vet om de men inte så många....

kram kram

Fika + fika

I morse vaknade Hogge inte förrän vid 09.30. En rejäl sovmorgon för mig dock inte för Tomis för han åkte redan vid 07 på golftävling. Morfar Bengt ringde och ville komma på fika. Vi satt ute och myste. Efter lunch tog vi bilen till Skalunda och där fikades de med Frida och familj. Hogge och Mira lekte hela em och nu sover han gott ute i sin vagn. Om en stund ska vi gå en långpromenad hela familjen och sen blir de veckohandling.

Kramiz

Trevlig nationaldag

I morse efter en mysig frukost bestående av jordgubbar och mjölk med mycke socker så åkte jag och handlade till jobbet. Tomas och Hogge hängde på. Hela familjen tog sedan en liten lur. Sen blev de de sill och potäter. Hogge tyckte inte om sillen men gräslöken:



Vi stylade om och Tomas gick på fotboll och jag och Holger gick på nationalfirande på torget och i stadsträdgården. Träffade Frida med familj och Sandra med pojkvän. Detta fina kort tog Sandra på lille sonen



Efter firandet tränade jag en timma och sen skjutsade jag Sandra och Kristoffer till en fest. När jag kom hem stog bordet dukat med vin, mat och min älskade familj som sällskap. Tomas är helt otrolig. På en timma har han hunnit laga mat, duka, ta hand om vår son och packat inför sin golftävling i morgon. Han är underbar.

Nu softar jag i soffan och kollar lite på matchen Sverige - Danmark. Är så där intresserad och ska nu hyra mig en film istället. De blir Hämnden med Wallander.

Kram på er

Svårt att beskriva med ord!

Tog tåget i torsdags morse med gamla och nya kollegor samt vår chef, Fick var sin fika påse på vägen som innehöll många mumsiga saker. Vi anlände Götet fram på förmiddagen och lämnade in väskorna på hotellet och drog sen vidare med spårvagn till Majorna. Där gjorde vi ett studie besök på en skola med inrikting Bild och Form. Fick med oss många nya ideer och tankar men framför allt insåg vi hur bra vi har de hos oss.
Promenerade sedan vidare genom vackra Göteborg och vår destination var Sjömagasinet och där intogs en fantastisk lunch bestående av salladsbuffe, nybakt bröd, fyfångad rödspätta och kaffe med kaka. Mätta och belåtna tog vi spårisen till Hotellet. Där checkades de in och sen hade vi konference fram till 17.

Klänningen åkte på och de högklackade skorna. Nu var de dags för Romeo och Julia på Operan samt en lättare måltid (som visade sig vara min favorätt över allt annat - löjrom med tillbehör). Denna opera var så fantastisk och jag njöt av varje sekund. När Peter Johansson sjöng You raise me up så längtade jag mycke efter min älskade Tomas och vår son. Kvällen gick mot sitt slut och vi sa god natt.
I dag har vi avnjutit en god frukost och sen lunch buffe samt hunnit med att planera upp höstens verksamhet i stora drag. Tomas och Hogge mötte mig vid tåget och Hogge blev så glad när han såg mig och Tomas med. Kvällen har varit så underbar. Finner inte ord för den just nu..........

Kram på er alla där ute och njut av varje sekund de gör jag!

Fullt ös!

Pustar ut efter en fullspeckad dag. När jag kom hem efter jobbet sov lilleman och jag kröp ner brevid, Tomas åkte på match. Vi vaknade till en kvart senare och tog en promenad för att ta ut pengar och shoppa lite dricka och frukt tills i morgon. När vi kom hem lagade jag mat och sen städade jag lägenheten. Hogge hängde me och nu går han. JIPPI!!!!! Över 10 steg i följd idag. Är så glad och han me, han bara lös av lycka. Nu pustar jag ut vid köksbordet efter strykning och packning och dusch. Har fixat naglarna och nu väntar fötterna.

Natti natti hörs på fredag kväll!

skön tisdag

Jobbat som vanligt idag förrutom att skolan var stängd så de var fritids hela dagen. Efter jobbet vilade jag en stund med Hogge och Tomas. Sen gav jag mig ut i löparspåret i 1 timma och njöt av lugnet och ensamheten. Hämtade resten av familjen och shoppade middagsmat för i kväll och i morgon.

Nu sitter jag här nöjd och belåten efter en smarrig skaldjurssoppa och vitlöksbröd. I kylskåpet står snickerskakan som jag bakade för en stund sedan som jag ska ta med till jobbet i morgon. Duschen lockar nu och sen blir de att kolla in DH. Hinner nog bara med sista halvtimman. Måste fixa lite inför resan till Götet som går av stapeln på torsdag.

Tja!

toppen dag + kväll

Är nu hemma efter en toppendag och kväll med jobbet. Vi har utvärderat vår verksamhet under dagen och kommit fram till många bra saker inför nästa läsår. Vi åt en fantastisk lunch ute på Närebo. Solen sken och vi bara njöt av god mat och fint väder. I kväll styrde vi bilen mot hemligt mål och destinationen blev Lovene. Där väntade en Flotte båt som tog oss en tur på Lidan i solskenet. Sen gick vi tipspromenad och åt en smarrig middag i ett lusthus vid vattnet runt en mysig glödbädd. Tusen tack till dom som fixade detta.
SKa strax krypa i kojs.

Natti natti

RSS 2.0