Vilken dag!

Gick upp vid 7 och gjorde oss i ordning och åkte till Göteborg. Hogge sov gott hela vägen. Väl framme blev vi väl omhändertagna och på en timma var vi färdiga med allt. Skönt och de såg så bra ut tyckte alla. Vi styrde bilen mot Allum och Telenor. Tomas telefon gick sönder för ett tag sen och nu var den fixad. Åkte sedan vidare till en golfaffär där Tomas shoppade en ny golfvagn. Nästa stopp blev IKEA och där shoppades en hylla till alla Hogges saker och lite annat smått och gott till hemmet. På vägen hem stannade vi till hos svärfar och hämtade påskris som han hade varit så snäll och plockat. När vi kom hem pyntade jag de:



 Vid 17 gick  Tomas och Hogge och la sig en stund och jag åkte fram på stan för att hämta Tomas födelsedagspresent och de shoppat ett par skor till mig:


 
och lite kuddar och duk till storarummet:







När jag kom hem möttes jag av en orolig Tomas. Hogge hade 39,6 i feber och de var bara att i ilfart åka till sjukhuset i Lidköping. Där tog de hand om oss direkt och tog massa prover. IDe visade inget tecken på infektion vilket känns så skönt. Troligtvis "bara" ett vrius. Nu har vi varit hemma en stund och Hogge sover gott:



Nu har jag precis duschat och packat grejer inför i morgon då jag ska gå och bada med förskoleklassen och sen gå ut i skogen. Så de blir en del packning.

Dags att kolla runt på lite andra bloggar.

Natti natti

Ny vecka!

I morse innan jag skulle till jobbet fick jag denna underbara syn:



Far och son som ligger och läser. Efter jobbet idag åkte vi och handlade blommor och lite annat vår mys till mitt jobb och pyntade sedan fönster och bord på fritids. Nu smuttar jag på lite vin som blev kvar från helgen och ska snart gå och lägga mig. Dags att åka till Göteborg i morgon och lägga om Holgers stag.

Sov så gott!


Soligt kalas!

Vilket mysigt kalas vi har varit på i em och solen sken så skönt.









Nu har vi varit och veckohandlat och jag har nyss städat ur våran kläd garderob. Vad skor och kläder vi har.

Om en stund ska jag gå ner i källaren och hämta påsksakerna och mina vår och sommar kläder.

Hej hej

Lugn morgon!

Vaknade till vid 05.30 av att sonen var vaken. Han somnade dock om och vi med. Gick upp vid 7.30 och då var ju klockan 08.30. Åt en smarrig frukost och la oss i sängen igen och kollade på curling finalen. Gick upp vid 11 och städade lägenheten och Tomas gav Hogge lunch. Nu har vi duschat och Hogge sover gott. Snart dags att åka på Miras 1 års dag:



Vi ska fira henne ute i trädgården vid deras ny köpta hus. De ska bjudas på grillat mumisigt eller hur, Men kallt. Brrr så de gäller att pälsa på sig med vinterjacka och ullsockar.

Hej så länge återkommer med kort

Härlig dag!

Vaknade vid 8 i morse och åt frukost med Hogge. Tomas kom hem vid 10 efter att ha spelat match. Vi gick fram till stan och tog en fika och shoppade div saker. Hem och tog bilen ut till Hogges farmor och farfar. Där bjöds de på våfflor och kaffe. Smarrigt. Nu ska jag kolla på Robinsson.

Kram kram

Världens gladaste och goaste grabb!





I dag kom Tomas och Hogge på besök på jobbet och vi mumsade våffla till fredagsfika ihop med mina kollegor. Sen åkte de vidare till Hogges underbara farmor som bjöd på lunch. Hon hade även köpt en superfint jack och byx ställ åt Hogge. Tusen tack. Jag jobbade vidare och i dag gjorde vi våfflor till alla barn. De blev nog ett 40 tal till slut. Väl hemma så myste vi en timma i sängen sen gick jag och Hogge en sväng för att köpa presenter till kusinen Mira som fyller år om några dagar.

Nu har vi ätit och Hogge är så himla glad och pigg. Fattar inte att han accepterar sin situation så himla bra. Tänk själv att får bara ligga hela tiden eller halv sitta. Ska ta mig en dusch sen ska jag kolla på slutet av Lets dance.

Hej svejs

Oväntat besök

Har varit lite trött och hängig på jobbet idag. Är förkyld och har ont i huvudet. FIck ett oväntat besök i kväll. Frida, Mira, Maria och Lucas kom och hälsade på oss. Så himla kul och Hogge blev så glad. I morgon är de fredag och Tomas och sonen ska hälsa på mig på jobbet. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Är sååååååååå trött.

Kram och god natt

underbara blommor!

I dag har de varit full fart både på jobbet och här hemma. Började jobba vid 8 och gick ut i skogen med förskolan och åk 1. Efter lunch gick vi på musikkonsert med fritids. Slutade vid 16 och Hogges farfar var här när jag kom hem. Alltid lika mysigt med besök, Gav Hogge gröt och tog sen en dusch. Åt mat och precis när vi skulle åka till mitt jobb så kom min mamma på besök. Hon hade med sig en underbar bukett och Hogge blev så glad när han fick träffa mormor.


Tyvärr var vi tvungna att åka för jag skulle börja jobba vid 18 så vi skulle höras i morgon och ev ska hon och pappa komma hit på kvällsmat. Föreläsningen gick bra och nu har jag packat upp dagens väskor och packat en ny för imorgon. SKa snart lägga mig i sängen och kolla på Greys. Börjar 6.30 i morgon så jag måste försöka komma i säng vid 22.

Kram kram


Heeeeeeeeeeeeeeeeemma!

Nu är vi hemma och det är så himla underbart!





Hogge är minst lika glad som vi.

Men dagen har varit lång och fullspeckad. Vi vaknade vid 6.30 och gjorde oss i ordning och åt frukost. Kl 8.00 var de dags för njurundersökning och sen gick vi tillbaka till Ronald. Vi packade ut allt i bilen och vid 9.30 gick Tomas med Hogge på ytterligare en undersökning. Jag städade ur vårt rum och mötte upp de andra vid 11 då de var dags för att lägga om förbanden runt stagen och ta bort CVK. Vid 13 var vi klara och fullpackade med alla intyg och papper samt allt material för en vecka framöver som behövs för att sköta om Hogge. Vi åt lunch och checkade ut från Ronald. När vi kom hem ställde vi bara in grejerna i hallen och tog en promenad i de underbart sköna men kalla vårvädret. Vi handlade mat för resten av veckan. Nu ligger jag och Hogge i sängen och han sover sen en stund tillbaka. Tomas är och tränar. Ska greja lite till innan jag ska kolla på Desperate. Sen blir de bums i säng för i morgon blir de många timmars jobb. Ska jobba från 8.00 till 16.00 och sen från 18.00 till 20.00. Vi ska ha Workshops för föräldrarna och vår handlar om Samverkan fritids och skola och lekens betydelse. Känner mig inte så väl förbered men hoppas de ska gå bra ändå.

Hej svejs!

Solig morgon!

I dag hade vi sovmorgon hela familjen! Skönt att inte behöva passa någon tid. Solen strålar utanför fönstret. Ser ut att bli en fin dag.





Nu blir de dusch och sen frukost med ägg och bacon. Kl 11 ska vi till kuratorn för att fixa med reseersättning och sen upp till avdelningen för lite fixande inför hemresan. Em ska vi tillbringa hemma hos Holgers favorit sjuksyster Rosa som tyvärr har gått i pension. Dags att köra igång.

Tingeling


Som vanligt!

I em åkte vi till Allum och shoppade lite. SÅ här fint åker Hogge:



När vi kom hem tog vi oss en lång promenad och sen la jag mig i badet uppe i Spat. Tomas lagade god middag och nu myser hela familjen på rummet. Känns nästan som vanligt. Ska bli skönt att komma hemåt snart.

Kram kram

God morgon!

I morse fick vi ställa klockan för kl 9 skulle vi vara på avdelningen för att träffa läkaren. Natten har varit bra jag har dock drömt en hel del. Vi gick upp till avdelningen och vid 10 kom läkaren och tittade på Hogge och pratade en stund med oss. Allt såg bra ut och hemfärden närmar sig. Om allt går vägen så åker vi hem på tisdag efter att Holger har gått igenom en njur undersökning. De hade tuvärr ingen tid i morgon måndag så därför blir hemresan uppskjuten en dag. Men de är lugnt för i morgon ska vi fixa med massa papper och intyg. Hogge sover gott nu:



När han vaknar blir de lunch och sen ska vi ta en tur med bilen och testa Holgers ligg konstruktion i bilen. Eftersom han inte kan sitta i sin bilstol har vi lånat ett nät som man spänner runt en barnvagns insatts. Återkommer med bilder.

Hej så länge!

Underbart väder!

Vad skönt att sova alla tillsammans igen. Hogge somnade vid 20.00 och vaknade vid 02 och då la vi honom i mellan oss. Sen fick han lite välling vid 6 och somnade om till 8.30. Då åt vi frukost och röjde lite på rummet. Sen tog vi en långpromenad i det underbara vädret:



Vi tog en fika på ett cafe och gick sedan tillbaka till Ronald och satte oss i solen och bara njöt:







Nu ringde Tomas och sa att maten var klar. I em blir de en sväng upp till avdelningen för att spola kateter och pensla svamsalva i ljumskarna.

Hej så länge!

Förenade!

Sen några timmar tillbaka är jag hos Tomas och Hogge. En underbar känsla att vara alla tre igen:



I kväll har vi ätit räkor och vitt vin. Mumsigt gott. Hogge sover gott  och jag och Tomas mumsar på hemmagjorda skorpor från Linda Olsson (tusen tack för ert sällskap i lördags och supergoa skorpor). Här är lite bilder som Tomas har haft svårt att lägga in:



HEJA FRÖLUNDA!



Jag och Tjabo i onsdags.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Lets dance.

kram kram på er alla och tack åter igen för allt ert stöd och gulliga kommentarer

Teater


Hogge har blivit av med lite katetrar.

Hallå

Idag har jag och hogge varit på lekterapin och hämtat fölunda mössa och vantar till han. Sen gick vi på babyteater, det tyckte holger om han sjöng och klappade händerna med dem. I em har läkarna varit och tittat till honom och dom talade om att vi får åka hem redan på måndag. Så i helgen när jennie kommer hit skall han få sova hos oss på ronald.

Nu blir det hockey för våran del. Hoppas alla har det bra.

Undebar kväll! (Jennie)

De var så underbart att träffa Tomas och Holger i går. Har saknat dom så mycke. Nu är de inte många dagar kvar tills vi är hemma alla igen. Så gott. Ska börja att jobba om någon minut så vi hörs senare.

Kram kram

Permis

Nu är jag och Hogge på ronald och vi har permis till kl. 20.00 ikväll. Vi kommer ha dags permis fram till på fredag då jennie kommer då får vi sova med han här på ronald. Sen sa läkaren att går allt bra så kommer vi få åka hem i nästa vecka någon gång. Skall bli skönt att komma hem och få sova i sin egna säng, har pajat en säng på sjukhuset ( träribban under sängen gick av).

Idag har jag och holger mest väntat på att vi skulle få gå ut på en promenad så efter att läkarna hade varit hos oss vid kl 14 så styrde vi vagnen mot härlandatjärn. Vi promenerade ner dit och satte oss i solen och myste. Nu skall jag ge hogge lite mat sen skall vi slappa fram tills mina föräldrar och jennie kommer ikväll.

Hoppas alla har det bra för vi mår toppen jag och hogge.

Ute i vagnen

Idag har jag (tomas) och holger varit ute i vagnen och gått en sväng med min syster och oscar som var här på besök idag. Annars gör vi inte så mycket busar med allt och alla. Vi mår toppen holger och jag. Ha det bra alla där ute så syns vi snart

Lite uppdatering!

Äntligen har jag fått lite tid över för att blogga. Det går bra både på jobbet och nere i Göteborg. Hogge är nu fri från 2 katetrar och får idag gå på sin första promenad utan för sjukhuset på 3,5 vecka. Om allt går vägen får vi nog åka hemåt nästa vecka. Håll tummarna. I går fick jag besök av en väninna som klippte och slinga mitt hår. Känner mig vår fin nu. Fattas bara lite nya kläder. Får försöka handla lite i veckan nu när jag har så mycke tid för mig själv. Tomas har de dock tufft där nere som får ta hand om allt själv. Jag saknar han och Hogge grymt mycke. I dag ska jag åka ut till min familj och fira svågerns födelsedag. Ska bli skoj att träffa alla igen. I morgon bär de av till Göteborg och lite Hogge och Tomas mys.

Nu måste jag fixa lite innan de är dags att busa med barnen igen.

Kram på er!

Hemåt!

Om en stund bär de av hemåt Lidköping och dags att börja jobba i morgon. Ska bli jätte kul men tråkigt att behöva lämna Tomas och Hogge i Göteborg. Hade varit mycke mysigare om de hade mött mig i dörren i morgon kväll efter min första dag på jobbet på över 1 år. Ska bara packa in de sista i bilen och gå upp till Hogge en sväng sen åker jag,

Tomas kommer att behålla dator och kamera här i Göteborg. Får se hur de kommer funka med bloggandet. Han har lovat att göra lite inlägg om Hogges liv här nere. Jag kommer försöka blogga lite om jag får tag i en dator.

Kram på er!

Oväntat besök med gosig present!

 Igår fick vi ett oväntat besök, Två kompisar från Lidköping kom och hälsa på. De besökte även ett annat par som ligger två rum i från oss. Hogge fick en jättefin krockodil och vi en superfin orkidé.





Vi kollade på melodifestivalen och fikade. Sen gick de hemåt tillsammans med Tomas och jag och Hogge somnade gott. Natten har varit bufflig. Hogge har vridit och vänt på sig hela natten så nu är man lagom seg. Ska vila lite sen blir de packning och dusch.

Hej så länge!

Tidsfördriv!

Är på ronald för lite vila och dusch. En lugn och skön natt har de varit. Lite trött ändå man sover inte lika djupt som hemma eller på Ronald. Hogge mår fin fint och ett tidsfördriv som han gillar är att titta på fiskarna i akvariet:





Detta är mitt i avdelningen så de är kul för oss med man träffar mycke barn, föräldrar och personal.

Idag ska vi fika på cafet med Hogge sen ska Tomas till Allum en sväng och shoppa och jag och Hogge ska mysa. Sen i kväll blir de Melodifestival. JIPPI!

Kram och hej!

3 veckor!

I dag är de 3 veckor sedan vi skrev in Hogge för operation.Tiden har gått fort och de är så gott att allt flyter på. Han äter, sover, bajsar och kissar. En hel del skratt och bus där i mellan. Nu väntar vi på besked från ortopeden vad röntgenbilden visa. Får tidigast besked på måndag. Då tar de även bort 2 katetrar och vi ska börja få komma hit till Ronald på dagarna. Jag kommer ju inte vara här då utan Tomas. Jag börjar jobba och de är med delade känslor jag gör detta. Vill helst vara med Hogge och TOmas men sen ska de bli kul att börja igen. Nu ska jag ut och promenera sen blir de dusch och upp till avdelningen igen. Min tur att sova där. Mysigt om inget krånglar annars är de en pest när maskiner piper och folk som springer ut och in och en Hogge som blir väckt.

Hej svejs!

God morgon!

Natten hos Hogge har varit rätt så ok, Han har sovit gott vilket är de viktigaste. Jag har dock vaknat ca 20 gånger då dropppumpen inte har velat fungera och pipit. Men kl 03.30 stängde dom av droppet och efter de sov vi gott till 06. Nu ska jag kolla runt lite på nätet sen blir de vila och dusch. Hogge blir just nu omlagd över sina sår med nya förband. Tomas är med jag tycker att de är så himla jobbigt och äckligt. Dels för att Hogge blir så ledsen och dels för allt blod och sår.

Dags att surfa lite.

TJA!

De rullar på!

Livet här i Götet rullar på. Hogge mår prima och rör sig mer och mer i stål ställningen. Viss oro från oss men läkarna har sagt att allt han gör är ok så länge de inte gör ont på honom. Ska lägga mig en stund på sängen sen blir de lunch med Hogge och Tomas. Ska ge mig ut på lång promenad i em innan de är dags för mig att traska upp till Tjabo med kudde och pjamas, Min tur att sova där i natt. I kväll blir jag och Hogge ensamma för Tomas ska på hockey. I morgon em/kväll är de min tur att dra in till stan. Ska käka/fika med en gammal vän och de ska bli så kul att ses. Snart ett år sedan. Tiden går fort.

Hörs i morgon!

Kram kram

Roligt besök!

I em kom mina gamla arbetskollegor från surte på besök. De är så mysiga och utstrålar sån underbar värme. Vi fick en stor bukett tulpaner. Så vackra:



Hogger körde sitt race och charmade dom med sitt härliga skratt och sina stora bruna ögon:



Nu sitte jag här på Ronald och kollar på desperate house wife och dricker ett glas rött. Ganska soft och skönt. Hogge sover gott intill Tomas.

Hörs imorgon!

Vilken natt!

Kvällen igår med Tjabo var super mysig. Han låg och lekte och myste i sängen och jag kollade på tv och lekte med han i mellanåt. Vid 22 sov vi gott bägge två.

Sen började de:
23.00 Sköterskan kom in och tömde katetrar - jag vaknade
24.00 Sköterskan kom in och spolade katetrar - jag  vaknade
00.30 Sköterskan kom in och satte in dropp - jag vaknade
01.00 Hogge vaknade och skrek - jag vaknade.
Hans linda runt benen hade lossnat
02.00 Sköterskan kom in och tömde katetrar - jag vaknade
02.30 Sköterskan kom in och spolade katetrar -  jag vaknade
03.00 Dropp maskin piper - jag vaknade
04.00 Hogge vaknade och var orolig - bajsar och jag upptäcker att katetrarnas fastanordning har lossnat samt att hela hans linda är full med bajs
04.00-05.30 Hogge vaken och vill leka - mamma vill sova. Han vill inte ha mat
07.00 Hogge väcker mig med en rejäl bajsbomb och sen blir de ytterligare 2 innan klockan hinner bli 8.00.

Men nu mår han bra och har ätit frukost med oss och jag är på rummet för någon timmas vila. Sen blir de dusch, en sväng till konditoriet och lunch lagning. I em kommer mina gamla jobbar kompisar hit på besök, Ska bli så himla kul.

Nu måste jag sova..

kram kram

Roligt med besök!

I fm kom Tomas syster med barn och Hogges farmor på besök, Vi fikade och myste. Efter att Hogge fått nytt förband och vi lunch så åkte vi ner till Lekterapin och där hade vi vuxna det minst lika kul som barnen:







Tusen tack för den fina tröjan till Hogge och all god mat och fika. Men ännu mer tack för att ni kom och hälsade på oss. De gör dagarna här lite lättare. Har förhoppningsvis gjort hälften av tiden men vi vet inte hur länge vi blir kvar men minst 4 veckor från operationsdagen är vad de har sagt.

Nu har jag duschat och ska packa iordning för att ge mig av upp till avdelingen. Min tur att sova med söte sonen i natt.

Hörs i morgon!

Kram kram


Älskade familj!

Vad kul och mysigt de var att få familjen på besök idag. Hogge var lite rädd till en börja med men sen sken han upp som en sol.Vi mumsade tårta och Hogge fick så himla fina paket. Tack så hemskt mycke.
 



Men de bästa av allt var att de kom och hälsa på oss. Man saknar dom så himla mycke. Tyvärr fattades några men de kommer förhoppningsvis snart på besök, När alla åkt somnade jag, Hogge och Tomas gott. Hogge sin säng, jag i fotöljen och Tomas i sängen på Ronald. I kväll har vi mumsat pizza och om en stund blir de en långdusch för mig och sen manikyr. I slutet av veckan ska jag unna mig pedikyr på salong. Ska bli toppen skönt.

Kram på er!

Burr vilket väder!

Ska nu ge mig ut på en långpromenad och ute är sliskigt kallt och de kommer lite snöblandat i luften. Ska handla lite på vägen hem de sista inför i morgon då min familj kommer hit på lite fika. I em åker Tomas hem till Lidköping så jag får tillbringa hela em och kvällen på sjukhuset. Gäller att ladda med frisk luft och god mat. I kväll blir de andra chansen i melodifestivalen. Heja Scotts och piloterna.

Dags att pälsla på mig. Eftersom de är min tur att sova med älskade sonen i natt så hörs vi i morgon igen. Förresten så mår han toppen bra!

Kram kram


Ingen promenad!

De blev ingen promenix ute i dag och ingen permiss. Får vänta till nästa vecka tyckte doktorerna. Helt ok för oss men tycker synd och Tjabo som inte har fått frisk luft på jättelänge. Var en sväng på stan i em blev tre par nya trosor och 2 tröjor. Handlade mat för hela helgen oxå. Har sen varit uppe hos sonen ända tills nu. Myste i sängen till Så ska de låta och Let´s dance. Nu ska jag duscha och sen krypa ner. Är lite trött.

Hörs i morgon

Kram och god natt

De går framåt!

Sov faktiskt riktigt gott i natt hos Hogge. Han bufflade lite vid 00.30 men sov sen gott ända fram till 04 då han fick välling och panodil. Sen dröjde de ända fram till 06 innan han somna igen men vi lekte och sjöng och kolla på tv. Sov sen gott tills jag råka väcka honom när jag packa ihop säng och sängkläder. På ronden idag så berättade läkarna att om ortopeden gjorde sin samtycke så ska vi få komma ut friska luften idag och ta en promenad hela familjen och ev få gå hit till Ronald på lite permis. Håll tummarna.

Nu ska jag sova en stund och sen blir de fika med Tomas kompis Daniel vid 11.

Tingeling

Besök

Nu har farmor och farfar åkt hemåt och jag ska ta mig en dusch och sen kolla på halv 8 hos mig. Sen blir de att packa väskan och ta med kudden och gå upp till sonen igen. I natt är de min tur att sova där.



Dags att duscha.

Tjingeling

Fixar dag!

I dag fixas de kring Holger och här på Ronald. De har lagt om hans sår och ställning och cvk. Här på ronald ska jag sätta in alla papper och gå igenom all post. I em kommer Tomas mor och far hit. De ska bli toppen kul. I fm blev jag intervjuad av ett gäng med läkar kanditater. Alltid lika intressant och givande. Hogge var på sitt strålande humör och charmade hela gänget. Ortopeden var på besök och nu har vi fått en bättre bild på hur Hogges liv kommer vara med den här ställningen. De enda han får göra är att ligga eller max sitta i 45 grader. Inte gå, stå, krypa eller sitta vanligt. Vi hoppas de kanske kommer bli förändringar på detta när vi kommer hemåt men i nuläget ser de inte ut så enligt henne. De vill belasta bäckenbenet så lite som möjligt.

Dags att sätta in papper och sen käka lite lunch,

Hej svejs

Ont i tån!

Gick en underbar promenad i solkskenet i em och sen lagade jag lite middag. Tjötade lite med de andra familjerna och sen gick jag upp till Hogge och myste, Fick dock tältsängen på min stor tå så den värker rejält nu. Ska snart ta mig en dusch och sen sooooooooooooooova. I natt är de Tomas tur att sova med älskade sonen. De skar i hjärtat när jag gick därifrån för en stund sen. Saknar vi tre och saknar jag och Tomas.

Ska nu kolla runt på lite mer bloggar.

kram och god natt


Åka vagn!

I dag har Holger åkt vagn för första gången på 1,5 vecka. SKönt att se lite andra väggar och att leka i lekrummet.



En super nöjd kille!

Har precis ätit lunch och ska nu sträcka ut på sängen en stund. Natten var rätt så tuff. Hogge somnade vid 20 men jag själv kom inte till ro förrän vid 23. Vid 24 kom de in och gjorde kontroller och då vaknade Hogge och var vaken till 2. Jag ställde min säng precis intill hans och då kunde han somna och jag med. Kl 5.30 vaknade han pigg som en mört och ville leka. Så nu ska de bli gott att vila lite. Smålänningarna är på plats och lilla söta Alice är så pigg och glad. Och söta mamma Hanna  är ursnygg i sin nya hårfärg.

Hej så länge

Snabb dusch!

Nu är jag på Ronald för en snabb dusch och lite bloggande. Ska upp så fort som möjligt för vid 10 kommer våra kära vänner från småland. Dock bara 2 av dom men de ska bli så kul ändå. Hogge mår bra och svampen/eksemen på rygg och rumpa är på väg bort. SKa ta med vagnen upp för idag ska Hogge kanske få åka vagn.

Hör lite senare.....


Hos mina älskade igen!

Nu är jag tillbaka. Underbart och skönt att pussa och mysa med Hogge och Tomas igen. Fattar inte hur jag ska klara att  börja jobba om 1,5 veckor. Men den dagen den sorgen. Utbildningsdagen i dag var strålande bra. Vi jobbade med att svetsa samman ledningsgruppen med hjälp av olika lära känna övningar och vi diskuterade olika dilemman som kan uppstå i ett arbetslag. Så kul att träffa alla igen. De var också underbart skönt att sova i sin egen säng och duscha i sin egen dusch. I kväll har jag bara myst med Tjabo och nu ska jag ta mig en dusch och sen gå upp till han igen. De är min tur att sova på sjukhuset och Tomas behöver verkligen sin sömn efter en kväll, natt och dag ensam.



Så här gald blev sötisen när jag kom.



De har hänt mycke sen jag åkte i går. Han får nu äta hur mycke han vill och han har med god aptit ätit allt som erbjudits idag. Han har också blivit av med alla sina nålar och dropp. Har nu endast cvk och katetrar. I morgon ska vi ev få ut och köra honom i vagnen. Skönt med lite miljöombyte för sonen.

Nu ska jag packa upp och packa ner sovgrejer.

Hörs imorgon!

Äntligen!

I dag har vi fått ta upp Hogge och haft honom i vårat knä. En helt underbar känsla efter 1 veckas väntan.






Är på rummet för att vila lite och packa. Åker hemåt i kväll efter kvällsmaten och är tillbaka vid 18 imorgon kväll. Tomas ska sova med Hogge inatt och jag tycker synd om honom i morgon då han kommer vara själv med Tjabo. Jag har varit supertrött idag men kunnat vila eftersom han har varit hos Hogge. Hoppas de går bra i morgon.

Nu ska jag slå igen mina ögon ett slag. De kommer vara tyst på bloggen fram tills i morgon kväll.

Tjingeling

Lite trött!

Nu är jag tillbaka på Ronalds. Lite trött kan man säga. Vid 22 i går så somnade Hogge och jag la mig ja med. Då kom sjuksyster och barnskötare in för en kontroll av Hogge och han skulle få mediciner. Som tur var vaknade inte Hogge och jag somnade vid 23. Sen smög de in varje timma för att kolla urinmängden. Vid 02 började Hogge att greja och höll på till 04. Då kom de in igen och gjorde kontroller och gav medicin. Hogge vaknade och kunde inte somna om förrän vid 05. Vid 06.30 var han hungrig och ville ha välling. Pigg som en mört.





Klockan stämmer inte på korten. Den går en timma före. Vid 8 gjorde han världens bajsbomb och bajsade ner hela sängen och sig. Precis då kom Tomas och vi hjälptes åt allihop. Eksemen på rumpen har blivit värre och ryggen är oförändrad, I dag får han börja komma upp i våran famn och de ska ta bort morfinet och halvera TPN(mat i dropp). Hans aptit är tillbaka och de närmsta dygnet får han dricka 500 ml välling.

Nu ska jag sova en stund och sen ta mig en dusch. I kväll bär de av hemåt för i morgon ska jag på utbildning med jobbet.

Hej så länge


Sova på sjukhuset!

Ska snart gå upp till sjukhuset och kommer inte tillbaks förrän i morgon fm hit till Ronald. De är med delade känslor som jag går upp. Ska sova själv med Hogge i natt och de ska bli helt underbart att få vara med honom även på natten trots att han sover i sin egna säng. Men sen är de ju nervöst också ifall något kommer hända och man inte vaknar. Kommer nog inte sova många timmar inatt.. Hörs i morgon.

Kram Jennie

Familjen på besök

Gick upp till Hogge vid 8 och han var vaken när jag kom. Han hade sovit gott hela natten. Skönt! Vid 11 kom Tomas familj på besök. Vi fikade uppe hos Hogge och han fick superfina presenter. Tusen tack.



Vid 12 kom läkaren för att byta förband och plocka bort ett drän. De bäddade även rent sängen och smörjde in rumpa och rygg som drabbats av eksem. Vi andra gick till Ronald och där intogs god lunch. Vid 14 gick vi upp till Hogge igen och då sov han gott i nybäddad säng och insmord rygg. Vi tog en kopp kaffe och myste. Vid 15 åkte de hemåt och Tomas åkte en sväng till Allum för inköp av nya träningsoveralls byxor. Hogge sov gott vidare och vaknade precis innan jag gick hem vid 16.30. När jag kommer tillbaka ska vi ge han lite välling för första gången på nästan 1 vecka. Läkaren tyckte att nu var de dags att få fart på magen och matintaget igen.

Är nu i k valet och valet om jag ska gå ut och gå en sväng eller lägga mig på sängen???? I natt ska jag nämligen sova uppe hos Hogge  och då lär de nog inte bli så mycke sömn. Men frisk luft och motion gör ju en pigg också.

Hej så länge!


RSS 2.0