Lovely day

I dag har varit en lovely day. Vaknade dock med huvudvärk och ont i halsen. Men efter en treo och 1 timmas extra sömn till 9 så mådde jag ok. Vi städade och handlade. Sen gottade jag mig i solen i många timmar:



Älskar våra nya möbler och min solstol. När grabbarna vilade middag åkte jag och köpte krukor och blommor.

FÖRE:



EFTER:



Nu mår vi gott efter en skön cykel tur och smarrig middag:

Grillad kycklingfile med råraka och kantarellsås:



Nu blir de soffan och tvn och mys resten av kvällen. Underbart liv!

Tjingeling!

Så fint!

De blev så fint med våra nya rotting möbler:



Fattas dock en stol som vi fick reklamera. De var två lika dana armstöd. Min nya solstol finns även med på bilden. Tack pappa! Inhandlades på Granngården. Nu är de fredag och vi ska snart lägga oss i soffan.Trötta efter en farfylld vecka. Nu blir de fredagsmys:



Gissa vems tidning som är vems?

Kramiz

Mysig dag

I dag har jag och Hogge haft en mysig dag. Dock lite trist att inte kunna åka till Syrran och fira henne och hennes söner. Får ta igen de nästa helg då de är kalas igen. Vi började dagen med Yoga på Hogges begäran:



Sen tog vi oss ut i solen och myste hela fm. Hogges morfar kom förbi en sväng för att hämta paket.

Innan lunch tog vi oss en tur med bilen och lunchen inhandlades på MC:



Sen tillbringade jag många timmar i solen. Så skönt. Sonen blåste sopbubblor:





Vid 15.30 satte vi igång och gräddade våfflor till bandyfinalen:



Sen hejades de på Villa:



Tyvärr så tog dom ej sig ända fram men grymt kämpat ändå. Så i morgon står vi på torget och hyllar dom!

Nu är vi lika trötta bägge två. Sängen och Top model!

Kramiz

Som ny!

I dag när vi har levt i stort sett isolerade så passade vi på att måla om vår hylla ute på altanen.

Före



Efter



Nu slappar vi lite och njuter av kvälls solen.

Hogge mår bättre så de är gott. Knappt ingen feber heller.

Lunchen intogs idag ute på altanen. Och de är bara den 24:e mars:



Nu ska jag och sonen spela lite spel.

TJABA!

Sjuk

En planerad helg blev helt oplanerad. Hogge försökte spy i morse men inget kom. Vi bestämde oss för att skippa party i fall han eller vi blev sämre. Men nu mår vi ok. Grabbarna vilar middag medans jag solar - i bikini! 24:e mars! Gött! Så kalaset hos syrran får vi skippa i morgon osaklig bär på baciller. Så de blir en soft helg hemma i karantän. Nä sola vidare tajm!

Vilket väder!

Vilket underbart väder de har varit den här veckan. Sooolen ger så mycke energi! Nu är de helg och i går tog vi de bara lugnt och köpte hem Thai mat. I dag blir de en tur ut till svärföräldrarna och go lunch. Sen i em och kväll party - Mellby firar 80-års jubileum. Vaknade i morse att ena ögat var igen klistrat-ögoninfektion. Trist men de är bara att bita ihop. Sonen är oxå vaken nu. Klagar för ont i magen. Får se var de bär hän-ev inget party! Nu ska jag försöka blunda lite.

Yes

En bra start på dagen. Åkte till skara med en jobbar kompis. Där mötte vi upp ett gäng andra kollegor och sen körde vi ett grymt spinngingpass. Nu har jag precis beställt en lounge grupp i Konstrotting. En svart med gråa dynor. Så nöjd. Lilla mella mitt kära fadderbarn kom precis. Hon ska bo hos oss tills i morgon. Nu ska vi mysa.
Ha en skön helg!

Lugn vecka

En lugn vecka snart slut och helg igen. Veckorna och helgen går så himla fort. Hogge går på Pencilin - urinvägsinfektion. Men han mår ok. Ingen feber men de svider när han kissar. Nä dags att lägga lille sonen.
KramiZ

Underbar helg!

En underbar helg lider mot sitt slut. Fredagsmiddag på restaurang med goa vänner. Skrattade så att tårarna rann. Fm fika med tomas syster med familj på lördag. Vila och träning lördag em samt titt på natta bandy och träff med mon syster och far. Lördagsmys med Mello. Idag några timmar i solen och sen 4-års kalas med dagis kompisar. Nu leker vi i stadsträdgården och njuter av frisk luft. Livet är så underbart.

Komma igång

Äntligen börjar kroppen komma igång efter influensan. Skönt! I morgon fredag blir de mysig middag på restaurang med kära vänner. Lördagen lugn och skön och med årets bästa program på kvällen. Söndagen bjuder på barnkalas för 20 barn. Kul kul! Nä nu blir de hemmagjorda hamburgare à la Tomas! Me like

Vårsolen

Sitter ute i vårsolen och försöker hämta kraft och energi. Känns som om kroppen behöver detta efter influensan. Har tillbringat fm i idrottens hus och titt på fotboll. Dom är så söta i 1:an. Alla springer mot bollen. Om en stund ska vi tillbaka igen hogges kusins klass har gått vidare till slutspel. Kvällen idag blir lugn och skön och så klart titt på melodifestival. Nä dags att få ut sonen i den friska luften.
Tja!

RSS 2.0