Snart helg!

Vad skönt snart är de helg. Har haft en rolig dag på jobbet och när jag och sonen kom hem lagade vi köttfärsås. Mums vad god den blev. Efter de tog vi en långdusch och njöt av tiden tillsammans. Efter insmörjning och tandborstning somnade han gott vid 18.30. Jag städade av köket och sen fastnade jag vid datorn. Dags att ta tag i tvätt och lite annat fix innan IDOL och Greys.

Kram i kram

Rolig dag!

Är lite trött efter en rolig dag. På fm åkte vi ut till gården och Hogge fick både mata och halma hos grisen. Sen åt vi lite fika med systrar och far. Efter lunchen åkte vi hemåt och somnade gott bägge två och sov gott hela em. Vid 16.30 tog jag och Sara en sväng i spåret. När jag kom hem var de bara att göra sig fräsch och åka på tjejmiddag. Kom nyss hem och på bordet ligger Sofies mode som Tomas köpt så den har jag nyss läst. Nu lockar sängen och några timmars skön sömn innan de är dags för en ny dag på jobbet.

Hej och hå!

Fullspeckad dag!

Vakande vid 06.00 i morse och var så trött. Min käre Tomas har varit dålig hela natten och hållt mig och sonen vakna mellan 02.00 och 04.00 men som gott är mår han bättre nu i skrivandets stund. Tur är väl de var lite orolig för att han hade fått svininfluensan. Väl på jobbet var de full fart hela dagen. Sen till dagis och sen hem och styla om och slänga i mig lite mat innan de var dags att åka och jobba igen. Nu är jag hemma från föräldramötet och har en skön känsla i kroppen. Vet ej varför men kan bero på mycke tror jag: Ett lyckat möte med våra goa föräldrar i klassen och proffsiga kollegor, en ledig dag att se framemot i morgon tillsammans med min älskade son och familj(mor och far och systrar), träning och tjejmiddag på kvällen. Nu ska jag kolla in Hollywood fruarna.

Kram

Lugn och skön söndag!

Dagen har varit lugn och skön. Hunnit med veckohandling och städ av lägenhet. Sov en stund efter lunch tillsammans med son och man. Sen blev de 1 timmas träning innan fläskfilegrytan smakade gott. Kvällen har tillbringats i sängen och titt på tvn. Inväntar fortsättningen på Mannen från havet på 4:an.

kram på er alla!


I bland blir saker som man tänkt sig!

Dagen blev som planerat. Helt underbar. Vaknade vid 7.30 och kände mig pigg och utvilad. Tog med mig en vaken son upp och lät en trött älskling sova vidare. Gav sonen frukost och vek sen ihop tvätten. När Tomas vaknat till liv tog jag mig en tur på 5 km med stavar. Skön start på dagen. Väl hemma igen gjorde jag iordning en smoothie till mig och sonen. Sen stylade jag om och vi gav oss fram på stan och inhandlade ramar till vår fotovägg som förhoppningsvis blir klar i morgon. Återkommer med bild.
Smaskade en god fika tillsammans med syster och familj. Gick en sväng på stan och provade vinterjacka - och hittade en. De får bli en svart Didricksson. Men fanns inte i min storlek hemma så Tomas skulle kolla med sitt jobb om de kunde beställa hem en. Den var verkligen så skön och snygg. LÖv it. Hoppas nu bara att jag finner en. Shoppade dock ett par svarta jeans leggins på Veromoda. Svårt med storlek då de töjer sig. Ska prova dom igen i morgon och se om jag ska behålla dom eller inte. Eftermiddagen tillbringade först i sängen med sonen och en skön vila sen ute vid Mellbyvallen för lite fotbollstitt och lek med barnen.
Nu ligger tacos i magen och jag smuttar på mitt vin och lite ost. Snart intar jag soffan och kollar på Johan Falks nya film.

Ibland blir saker som man tänkt sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kram och njut av varje sekund som är lycklig!

Underbart sköna helg!

Vad gött med helg. Ska bli så skönt att krypa ner i sängen snart. Är så himla trött efter en lång arbetsdag i går (10 h) och idag (9 H). Men helgen bjuder förhoppningsvis på många roliga och mysiga stunder. Har bestämt mig för att jobba några procent minde typ 97 % istället för 100. Då slutar jag nämligen kl 12.00 på torsdagar. Gött eller hur????

Kramiz

Ny energi och piggare!

Klockan ringde 4.20 i morse och jag trodde de var en dröm. Som ett vandrande lik gick jag upp och tog mig en lång dusch och skrubbade hela kroppen. Ut ur duschen kom ett lik  men dock med lite rosigare hud. Har hållt mig  vaken med Kaffe idag. Har inte en aning hur många koppar. SUck! Men nu är jag mycke piggare. Tog en tur till solariet efter jobbet och slumrade till några minuter. Sen gick jag en långpromenad och gick förbi Rydéns en sväng för att kolla in de nya höst och vinterkläderna. Får bli ett par svarta stretch jeans och någon snygg skjorta eller tröja. Stövlar och jacka finns oxå på inköpslistan men de får bli nästa månad. Nu ska jag damsuga av lägenheten och ta mig en dusch sen är de dags att åka till jobbet för några timmars möte. Om ni undrar så är söte sonen hos farmor och farfar och sambon jobbar sent och ska sen på träning. Tusen tack kära Ingbritt och Håkan för en skön em.

Hej så länge!

Mysig em!

I em har vi haft besök av Hogges kusin Mira och min kära syster. SÅ kul att umgås lite och få sällskap vid middagsbordet.





Leka i koja är kul.

Nu slappar jag i soffan o kollar på idol. Ska snart lägga mig och sova för morgon dagen är fullspeckad.

Kram och njut av livet!

Lite seg!

Är lite seg. Jobbade till 17.30 och då kom Tomas med sonen så cyklade jag och han hemåt medans Tomas åkte och tränade. Väl hemma kockade vi ihop lite mat och sen blev de dusch och bad. Efter lite röj i kök och badrum kröp vi ner under täcket och kollade på IDOL. Tomas gjorde oss sällskap strax efter 20. Sonen sover och Tomas väntar spänt på att Zlatan ska börja spela. Hogge stormtrivs förresten i sin nya stol:



I dag fyndade jag en sak till - ett bilgarage till sonen. De var jobbar kompisen som inte fick sålt de på loppisen:


Fint eller hur? Man måste inte köpa allt nytt. Måste tänka lite på miljön och inte bara konsumera.

Nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar innan sängen lockar mer.

Kram

Mörker

Sitter vid köksbordet och slängde precis blicken ut mot himmelen och oj vad mörkt de är och klockan är inte 20 än. De verkar som hösten har kommit. Skönt på ett sätt men jag älskar verkligen ljuset som är på sommaren och våren. I dag har de varit hektiskt på jobbet och sen direkt på träning. Blev core idag ganska soft och skönt, var seg så jag orkade inte mer än de. Åkte och hämtade Tjabos nya stol efter träningen. En trip trap stol i trä. Så fin. Tusen tack för den Martina. Duschen lockar nu och sen blir de att vika och hänga tvätt innan kudden känns skön mot min kind. Hoppas du som läser har haft en bra och skön start på en ny vecka - de har jag!

Kram i kram

Ny vecka!

Då var de dags för en ny vecka i morgon. Har haft en skön dag i solen i em och ett trevligt kalas i kväll. ¨

Lite bilder från dagen:



Vindruve picknick på golvet



Full fart med moster som lektant

Nu blir de mys i soffan

Hej vad de går!

Steg upp vid 7.30 och tog en timmas stavgång med sara sen hem och käkade "hotel frukost" (bacon, ägg, ost och färsk apelsin juice). Har även hunnit med att städa lägenheten. Om en stund kommer min syster hit på lunch och sen senare i em åker vi på 20-års kalas. Härliga söndag! Nu ska jag ta mig en dusch sen blir de en stund i solen med familjen.

Ljuvlig dag

Vilken ljuvlig dag de har varit. Fika på stan, shopping, vila i 2 timmar, träning, god middag och lite egen spa för mig själv. Men framför allt en frisk och pigg familj.

Nu blir de soffan och Wallanders nya film. Gött i gött gött

Kram och njut

Mysig kväll!

Då var man hemma efter en mysig kväll hos Sara med familj. God mat och dryck. Desserten var farligt god. Nu väntar sängen och nybäddade lakan. Vad morgon dagen har att ge får vi se. Beror på hur sonen mår och mycke annat. Men en sak är säkert i morgon kväll blir de Wallanders nya på film.

Natti


Ont!

Jag har ont i mitt finger. Aj aj. De bultar o svider som attan. Skar mig när jag lagade soppa förrut. Hogge sa ont ont mamma ont. Jag skar bort halva nageln på långfingret. De är verkligen synd om mig......
Kom nyss hem från föreläsningen om LCHF. Tråkig föreläsare men god ost i pausen och gött med lite tjejsnack och egen tid men hade nog hellre tränat. Fast kanske inte med mitt onda finger. Snyft. Nu blir de bums i säng tidig morgon och fullspeckat schema i helgen. Håller tummarna att vår son håller sig frisk,

Natti

arg son

Efter jobbet åkte jag och sonen och besökte Tomas på jobbet. Kul att se allt som han pratar om här hemma. De blir verkligen en super fin affär. Min mamma kom besök och busade lite med sonen vi bestämde att ses en sväng på lördag. När vi kom hem blev de mat för oss bägge sen bad. Sonen skulle absolut ha ost. Han är helt galen i ost. Men han skulle ha hela stora osten. men de fick han ju inte och han blev helt galen av ilska. Lugnade sig sen och somnade som en stock vid 19. Nu ska jag röja i kök och badrum innan IDOL börjar. Sen blir de bums i säng. Två tidiga mornar i rad.

Kram och hej

Inte sova...

Har försökt att får vår son att sova sen 19.05 men han vill inte. Han är inte gnällig eller så utan bara ligger och tittar med sina stora bruna ögon. Tomas kom nyss hem och gör ett försök. SJälv ska jag ta mig en dusch och sen blir de bums i säng. Tidig morgon i morn och lång dag.

Kram

Skön träning!

I dag har varit en fullspeckad dag på jobbet - men rolig och givande på många sätt. Älskar verkligen mitt jobb men ibland känns de som man inte räcker till...... Efter jobbet fick jag några timmar för mig själv för Tomas åkte ut och hämtade Holger hos farmor. Han har haft en rejäl febertopp idag vid lunch så vi får se hur de blir i morgon. Feberna beror inte bara på infektionen kom vi på i kväll. De beror ju oxå på sprutan som han fick för snart två veckor sedan så inom de närmsta dagarna kan vi nog räkna med nässelutslag oxå för de sa de att de kan komma. Är nyss hemkommen från ett tufft pass på friskis. Gött. Blir ju ingen träning på 3 dagarna nu. Tomas jobbar över tisdag och onsdag och på torsdag ska jag och Sara på en föreläsning om LCHF. Intressant och givande hoppas jag. Nä nu ska jag duscha sen blir de att vika tvätt och packa inför morgondagen.

Kramiz

Positiva besked

I morse åkte vi in till sjukhuset vid 10.00 för att kolla om de fortfarande fanns socker i urinen samt om de fanns mycke socker i blodet. I går kväll ringde nämligen läkaren som vi träffade på jouren då de konstaterade att de fanns bakterie i urinen. Hon hade upptäckt på proverna att de fanns för mycke socker. Både jag och Tomas tänkte då direkt - DIABETES????? Men proverna i morse visade på noll socker i urinen och 5 i blodet. Vilket är helt normalt. SKönt de. Känns som de räcker med de som vi har. Vi styrde sedan bilen mot Nolåsen och lite mys med Hogges farmor och farfar. Vi fick god fika och lunch samt en hel påse full med kläder till Hogge som de shoppat på Ullared. Vi tackar och bugar så mycke. De passar perfekt och var super fina. Hogge har fortfarande feber så de blir inget dagis för honom i morgon. Farmor är snäll och ställer upp som barnvakt så att vi slipper vabba. Har hunnit med lite träning och veckohandling samt en skön vila i em med sonen så nu känner jag mig fit for fight inför en ny arbets vecka.

Tomas och sonen ligger i sängen och jag ska slänga mig soffan och kolla på något nytt program som skulle börja i kväll jag tror de var på 4:an.

kram kram

bakterie

CRPt visade på under 8 men urinstickan visade på någon form av bakterie - vad vet vi om ca tre dagar. Så imorgon kör vi igång med ytterligare en pencilin kur. Hogge mår si så där just nu. Har fått i sig lite mat o välling. Febern vet jag inte i nuläget men när han har somnat ger vi honom en alvedon i förebyggande. Är mätt i magen av hämtmat från Wokhouse. Blev även hämtmat vid lunch. Ingen av oss har haft någon lust att stå vid spisen efter att ha torkat spyor och skurat vagn. Så i dag har jag slarvat rejält med min diet men nya tag i morgon. Man lever ju bara en gång.

Nu ska jag lägga mig i soffan och ev hyra någon film. Var sugen på Änglar och demoner men den har inte kommit ut än tydligen.

Kram


Saker blir inte som man tänkt sig - men de kunde har varit värre

I bland blir saker inte som man tänkt sig. Fika och shoppingen blev inställd. Sonen spydde precis när vi skulle gå och sen två gånger till. Feber termometern visar på 38,5 så om en stund ska jag åka till sjukhuset för att kolla CRP och urin. Så fotboll och mys med min syrra och familj blev oxå intställt. Men som Tomas sa de kunde ha varit värre. . .  . Hogge äter och dricker dessutom lite nu i skrivandets stund vilket är bra. Får bli mys här hemma istället. SKa hyra film och äta något gott.

Tingeling

Härliga fredag!

Vilken skön känsla de är att sätta sig på cykeln och åka hemåt en fredag em och veta att hemma väntar de två underbaraste människor som finns. Älskar er så mycke Tomas och Holger.



Efter lite bus och lek i trädgården i de fina vädret gick vi till ICA och shoppade kräftor och räkor. Mums. Nu väntar jag på att sonen ska somna så att vi kan hugga in. Sen blir de IDOL och Kändis djungeln.


Härliga fredag!

Sommaren fortsätter - JIPPI!

Vilket skönt väder - man blir så glad och lite pigg fast att man har varit uppe sen 5 i morse. Efter jobb och dagis gick jag och sonen en sväng på stan och inhandlade en tunn svart mössa till han, bokstäver i trä till hans rum samt så hämtade vi kort som jag beställt via Onoff. Så helgen kommer gå i pysslandets tecken. SKojsigt. När vi kom hem la vi oss i sängen 1 timma och kollade på djurprogram. När Tomas klev innanför dörren åkte jag. Blev en stund i solariet innan de var dags för 1 timmas hårdträning med Sara. Gött!

Nu är smothien uppdrucken och duschen avklarad. Ska sätta mig vid matsalsbordet och sortera korten och ev sätta in i ramar. Börjar ju sent i morgon så då kan man ju vara uppe lite längre.

Tja!

Sommar dag!

Vilken härliga dag de har varit idag och är, för än är den inte slut.....

Solen har skinit och vi har spelat brännboll med barnen och hoppat hopprep. När jag kom hem lekte Hogge och farmor och han var på ett strålande humör. Tusen tack för hämtningen idag. Tomas jobbar och ska sen iväg direkt och träna innebandy. Jag och sonen har tagit de soft och han sover redan. Helt slut från natten då han har grejat massor och drömt och gråtit. Jag ska nu ta mig en dusch sen blir de soffan och en titt på Sveriges match och idol innan de är dags att sova. Klockan ringer 4.20 imorgon bitti.

kram

Full fart!

I dag så fick Hogge åka hem ifrån dagis vid lunch. Han hade lite feber. Men när Tomas kom hem hade den redan sjunkit under 38. Så när jag kom hem efter jobbet så var de full fart med farmor. Tomas kom hem för en stund sen och nattar Hogge så att jag kan kolla på IDOL som för övrigt har börjat så bye bye..................


Intressant och rolig dag

Dagen i Götet har varit bra. De var mycke folk på firandet av Ronald och vi träffade både Hogges personal från avdelning och uroterapin. Några av de som låg samtidigt som Hogge fanns bland gästerna oxå. Jag fick hoppa in som stand in i stället för vår vän Marcus från Småland. Jag blev intervjuad inför alla av några från Mix megapol. De frågade om livet i huset. Och jag berättade så klart vilket fantastisk miljö de är att hämta kraft och energi ifrån och vilka underbara människor som vi lärt känna.

Hogge tyckte att mattan som Barn cirkusen hade med sig var roligast:





Men de kändes faktiskt skönt att lämna huset bakom sig och veta att de dröjer förhoppningsvis 6 månader tills vi är där igen.

När vi kom hem gick jag ett varv i spåret. Tomas åkte och jobbade några timmar och jag och Tjabo har bara varit hemma och njutit av den lediga kvällen. I morgon väntar jobb och dagis igen. Farmor är snäll och hämtar sonen och tar hand om honom tills jag kommer hem vid 18. Tomas tur att träna och gå på möte.

Nä nu lockar sängen.

Kram och god natt

Synd!

Vår son vaknade tidigt i dag med så kl 09.00 hade vi redan hunnit med att äta en smarrig frukost och städat hela lägenheten. Vid 10 somnade vi alla tre och sov gott fram till 11.30. Skönt! Då strålade solen och jag la mig i solstolen en halvtimma. Sen bar de av till Råda skogarna och 5 km stavgång med Sara. Sen snabbt hem för lunch och dusch och sen vidare på ljusparty. Shoppade värmeljus det andra var lite dyrt för min smak. På vägen till ljuspartyt ringde våra kära vänner och berättade att de var på väg till oss. Jippi tänkte vi men 20 minuter senare fick vi den tråkiga nyheten att de hade varit tvungna att vända hemåt igen. Alice hade börjat spy. Inte kul alls. Så nu kommer de inte till Götet heller. Synd. Håller tummarna att vi kan få till någon helg i oktober som de kommer istället. Hoppas.
Kvällen fick bli en fixar kväll. Har rensat min garderob på sommar kläder och stoppat dit lite höst och vinterkläder. Ska om en liten stund slänga mig i soffan och kolla på Ensam mamma söker. Måste oxå passa på att rekommendera Män som hatar kvinnor. Grymt bra film. Uppföljaren har premiär om bara några veckor tror jag. Kan bli ett bio besök. Vi får se. Nä nu är de dags att avsluta här och intaga soffan istället.

Kram och njut av den underbara kvällen

Mysig em

Em ute hos syster med familj var super mysig. Både jag och sonen fick provsitta fyrhjulingen. Dock slut på bensin så de blev ingen tur på den:





Nu sover sonen gott och jag ska se på film och Tomas på fotboll. I morgon håller vi tummarna att fam Nordahls kommer till oss.

Kram och ha en skön kväll de ska jag

"Härlia" lördag

Jag älskar verkligen lördagar! Speciellt den här tiden vid lunch. De känns som om man har hela helgen framför sig. Och man känner sig ganska utvilad och jobb och stress känns långt borta. Sonen ville vakna tidigt idag så vid 09 var vi färdiga bägge två för att ta en sväng på torget och sen vidare på fika med lillsyrran och familj. Storasyster och Lucas dök oxå upp och sandra. SKoj skoj. Efter fikat shoppade jag lite tröjor till Tjabo och nattcreme och kajal till mig sen begav vi oss hemåt. Skulle ha inhandlat en ryggsäck till Hogge men han hade tröttat på att sitta så vi gick hem istället. Får bli en annan dag. Nu sover han gått efter mycke lek och mat. Ska snart lägga mig jag med. Så skönt att slappa lite. Em kommer att tillbringas hos lill kusinen med familj. Hon har ju fått en "fulingare" (fyrhjuling) så den måste ju bara ses och kanske prövas (Holger). Nä dags att vila lite.

Kram


Heeeeeeeeeeeelg!

Så skönt med helg. Hogge sover gott sen en stund tillbaka. Jag slumrade till lite oxå. Ska gå ta mig en dusch sen vika och hänga tvätt innan soffan lockar. Morgon dagen bjuder på ev fika med lillsyrran med familj och träning. Tomas jobbar hela dagen så jag hoppas sonen vill vila lite efter lunchen i morgon för de är jag sugen på .
Håller tummarna att våra kära vänner kommer till oss på söndag. Hoppas hoppas hoppas!

Nä dags för fredags mys


Skönt med helg snart!

Är seg. Alarmet ringde 04.30 i morse och jag segade mig upp vid 5. Har varit i väg på Dagläger hela dagen med förskoleklassen och nästan alla andra barn och kollegor på skolan. En lyckad dag med sol och inget regn. Men nu öser regnet ner så de lär nog få en kall och blöt natt. Hogge sover gott sen en stund tillbaka. Jag skulle tränat i kväll men var för trött och Hogge var gnällig så de var inte läge att lämna honom till svärfar. Han fick spruta i em och har lite feber dock bara 38. Håller tummarna att han är piggare i morgon och ja med. Tomas jobbar över i dag me. Mycke att göra inför öppnande av de nya lokalerna. Nu ska jag vika och sen hänga tvätt. Sängen lockar nog sen. Skönt med fredag i morgon. Måste bara lägg in ett kort på sonen som jag tog i kväll när han åt glasnudlar och bacongryta:



Kram

Älskade son!

I dag försökte jag ta något bra kort på Hogge att ha i ramen på dagis.

Inte lätt:





Tomas kom just hem från jobbet och jag ska gå och lägga mig. Ses inte mycke just nu men så är de när vi bägge två jobbar mer en heltid och tränar. Men som tur är har vi valt de själva. Man får njuta av de stunder man får tillsammans. Nä nu blir de sängen.

kram

Glad!

Fick nyss ett så roligt samtal. Ev kommer våra kära vänner från Småland hit på söndag och stannar tills måndag då vi alla ska åka ner till Götet för att fira att Ronald Mc donaldshus har funnits i 10 år. Hoppas nu att de kan komma! JIPPI!

Härlig promenix

Jobbade fram till 18 i kväll sen tog jag och Sara en promenix och de var både varmt och tufft med alla backar och denna plötsliga sommar värme. Men härligt. Hade en mysig fm i dag med sonen oxå. Så mysigt att leka och gosa. Nu sover han gott och jag ska snart krypa ner jag med. Ska bara duscha och hänga upp en maskin med tvätt.

Kramiz

RSS 2.0