Familje dag!

Vår son vaknade redan vid 06. Så 06.45 åt vi frukost. Vi tog de lugnt och fixade lite sen gjorde vi oss iordning och åkte ut till svärföräldrarna vid 08.30. Där myste vi hela fm och fick en god lunch. Hogge åt med god aptit. När vi kom hem somnade sonen gott och vi storstädade lägenheten. Så skönt med ny städat. Sen la vi oss vi med och sov gott till 15. Jag gav mig ut på en promenix och Tomas gav sonen mellis. När jag kom hem hade Tomas kompis kommit och jag och sonen tog oss en dusch. Sen bar de av mot Gillstad och Väla för en em och kväll med min familj. Vi kollade på Dansbandskampen och åt gott. Hogge röjde rejält och somnade inte förrän i bilen hem vid 22. Nu blir de sängen för mig, i morgon väntar veckohandling, träning, 1-års kalas och tjejfika. En helt ok dag om jag får lov och tycka.

Kram och God natt!

Heja Date och Zekes


Rolig dag!

Slutade vid lunch och hämtade sonen. Han somnade gott i cykelsadeln på vägen hem. Vi la oss bägge två och sov ända till 15 då Tomas kom hem. Gick fram på stan och fick inhandlat de mesta som stog på listan. Sen gick vi hemåt och packade badväskan och avnjöt en härlig stund i bassängen med sonen. Han älskar verkligen att bada. Är mer under vattnet än över. När vi kom hem lagad JAG! Kycklingfile med hassebackpotatis, kantarellsås och god sallad. Till de drack vi ett supergott vin Villa Puccini som en kollega rekomenderat. Nu blir de disk sen ska jag se slutet på idol. En maskin tvätt att vika samt hänga innan de blir dags för sängen. Morgondagen bjuder på en fm och lunch hos svärföräldrarna där bilen oxå ska tvättas både på utsidan och insidan. Em tillbringas hemma och på kvällen blir de nog en sväng till min syster med familj. Får se...... Tomas ska på årsfest.

Dags att fixa

Kram och njut kvällen!

Söte sonen!

Visst är han för söt vår käre son:



Hogge hittade en ny lekplats idag:



Nä nu blir de sängen! Trött och belåten efter träning och smarrig middag. Tusen tack Älskade Tomas för den goda maten.

Natti!

Vilket gött väder!

I går var vi i Skara hela dagen med barnen på fritids. Besökte museet och fornbyn. Ett lyckat besök och barnen var så nöjda. När jag kom hem så gav jag sonen mat och bytte kläder på honom sen bar de av till Framnäs city för shopping av skor till sonen och en klänning till mig. De första skorna vi prova blev de. Ett par Gore tex kängor i märket Viking. Satt som ett smäck på hans lilla fot och lätta var dom.



Sen gick vi vidare till Lekia och shoppad en liten båt som han kan leka med i badet. Jag gick till Rydens och Tomas tog sonen med sig till On off. "Min" Klänning reade dom ut JIPPI! Den satt super bra.



När vi kom hem åt vi mat och sen intog jag och sonen dusch och bad. Han lekte en lång stund med sin lilla kära båt. Sen somnade han gått i min famn vid 20.30. Jag kollade på Bonde söker fru och sen blev de lite städ och fixande inför dagen i dag.

I detta underbara solsken som har varit idag så har jag tillbringat den ute. Vi gick till vår "basplats" och fikade och drack varm Oboy. Barnen lekte och vi vuxna fick en stund att prata om allt möjligt. En skön stund och lite återhämtning inför kommande veckor. Lämnade gänget efter en smarrig lunch och hämtade sonen och har nyss vaknat från en skön vila. Inväntar nu svärmor som ska komma på besök. Kvällen ska jag tillbringa på Friskis och köra ett tufft pass. Gött! I morgon är de fredag och jag slutar kl 12. Jippi!

Kram i kram


Roligt och gött!

Nu är man hemma efter en rolig och tuff innebandy träning. Gick på stan en sväng efter jobbet och beställde bla julgardiner till köket. Provade svarta stövlar och hittade många fina men prislappen var desto sämre. 2000 kr för ett par "skor". Ska kolla vidare lite. Dusch och hängning av tvätt står på att göra listan sen blir de sängen. Har tänkt att ta en promenix i morgon kl. 05.30 och jag orkar???

Kram

Tuff start på veckan!

Ja Då var måndagen avklarad. Kom till jobbet vid 8 i morse och fick Börja dagen med vikarie Att fixa. Ett efter misslyckad försök fick chefen Fortsätta var ju tvungen Att ta barnen hand om. Ingen kul start på veckan. Men efter Många försök lyckades Hon Sa dagens aktiviteter gick Att Rädda. Resten av dagen flot på som Planerat. Ute förrådet städat och nya dockvrån fixade kollegan. Vi fick undanröjt massa skräp så Innan dagishämtningen åkte jag till värmeverket med Ett stor lass. Väl hemma så åkte vi och veckohandlade och När vi kom hem så kockade Tomas till lite glögg och sen en god middag. Skönt att man har en så händig karl! Nu ligger han och sonen i sängen för nattning och jag ska ta mig en låååååååååång och skön dusch och sen blir de ryggläge i soffa. Kanske en film för Att skingra Tankarna .......

kram

Inget sjukhus

Vad skönt, Hogge vaknade utan feber och hosta så vi slapp åka in till sjukhuset. Jag och Sara tog en promenix på förmiddagen och sen vid lunch åkte jag och min lilla familj ut till Gillstad för firande av min kära mor. Alla var där utom Hogges kusin Lucas som var hos farmor och farfar med sin kusin. I em har vi bara varit hemma och haft de skönt. Kvällen har fortsatt i samma tempo och nu slappar jag i soffan. Laddar för en förhoppningsvis lugn vecka på jobbet. De är ju höstlov.


Inget sjukhus

Vad skönt, Hogge vaknade utan feber och hosta så vi slapp åka in till sjukhuset. Jag och Sara tog en promenix på förmiddagen och sen vid lunch åkte jag och min lilla familj ut till Gillstad för firande av min kära mor. Alla var där utom Hogges kusin Lucas som var hos farmor och farfar med sin kusin. I em har vi bara varit hemma och haft de skönt. Kvällen har fortsatt i samma tempo och nu slappar jag i soffan. Laddar för en förhoppningsvis lugn vecka på jobbet. De är ju höstlov.


Sjuk son!

Förmiddagen inleddes med ett besök hos frissan. Skönt och snyggt blev de. Dock inte någon större förändring. Ska ju spara ut håret till lite längre. När jag kom hem fikade vi och sen åkte vi och handlade mat. Efter lite städning och lunch somnade vi gott alla tre. Vid 2 åkte Tomas till skövde på fotboll och jag och sonen sov vidare. Vaknade av telefonen vid 15.30 och de var min kära mor. Vi styrde upp morgon dagens firande av henne. De blir vid 13 med lunch som syrran fixar. Ska bli kul att ses. Hogge vaknade med feber och snuvan rinner. Hostan har dock avtagit vilket är skönt. Tomas ringde sjukvårdsupplysningen och de meddelade att Lidköpings jour stänger 17.00 så de sa att vi får åka till Skövde. I samråd med läkare så bestämdes de att vi ska avvakta tills i morgon fm då jouren öppnar 11. Ännu en söndag på lidköpings sjukhus. Blir hans tillstånd sämre under kvällen och natten så får vi åka till Skövde. Tempen visar nu på 37,6 och de bådar gott inför natten. Ska ta mig en dusch och sen blir de dansbandskampen.

Kram

Skön kväll!

Nu mår man som en drottning. Vitt vin och räkor i magen och en stunds promenix i kroppen och frisk luft i lungorna. Nu blir de duschen innan idol kör igång. Skönt med helg och två dagars ledighet innan ett fullspeckat höstlov kör igång. De ska bli så kul med frititids hela dagen lång. Jag ääääääääääääälskar verkligen mitt jobb!

Kram i kram

intressant kväll

Slappar i soffan efter en intressant kväll på jobbet. Först tema avslutning sen fackligt möte. Nu blir de att plocka ur diskmaskinen och göra iordning inför morgondagen. Skönt med fredag och en förhoppningsvis lugn helg. Ska tillbringa lördags fm hos frissan. Skönt att bli stylad.

Kram och god natt!


tempo!

Kliva upp
Jobba
Dagis
Pussa på sonen
Laga mat
Pussa på son och sambo
Titt på stan
Träna
Puss på son
Äta
Duscha
Puss på son och sambo
Lek med son
Natta son
Kolla tv
Diska och städa
Hänga tvätt
Kolla datorn
Pussa på sambo
Kolla datorn
Packa inför morgondagen

........inte undra på att dagen går fort!

Natti!

Lite piggare!

Nu är jag lite piggare. Jag och sonen sov till kl. 08 i morse och hade sedan en lugn och skön fm innan de var dags att åka till dagis/jobb. Fick gjort de jag skulle idag på jobbet och de känns alltid skönt och lugnande. Fick dock jobba längre än vad som var planerat men har ändå hunnit med solning, träning och handling. Nu sitter jag vid köksbordet och är mätt och belåten efter god köttfärsås som Tomas kockat ihop. Dusch, vikning och hängning av tvätt finns på schemat för kvällen. Sen är nog klockan så mycke att de är dags att sova.

Kram och hej svejs!

Trött och frusen!

Är trött och frusen. Tuff dag på jobbet och med gårdagens känslosamma dag i kroppen så känns de som om de blir sängen snart. Tomas är och hjälper min far på gården och Hogge sover gott. Han har oxå varit lite trött idag. Skönt med sov morgon i morgon.

Kram och natti!

En helg fylld med känslor!

Vid lunch igår anlände våra kära vänner. Vi käkade lunch sen gick vi en sväng i Lidköping och besökte Rörstrand och lite andra affärer. När vi kom hem smaskade vi på äppelpaj och sen lockade de fina vädret ute igen. När vi kom in spelade grabbarna WI:


Jag, Hanna och barnen lekte:



Barnen hade flera underbara stunder tillsammans och vi med:



Kvällen avslutades med grillning och mys i soffan med cheese cake.

Morgonen blev tidig för alla. Kl 06 så vaknade alla barnen. Familjen "småland" åkte hemåt vid 09 och vi bestämde för oss att gå och lägga oss igen. Oturligt nog så halkar Holger på sin grässkopa och ramlar och slår sig riktig illa. Han slår sig i munnen och får ett djupt och stort sår i mungipan. Vi åkte in akut till sjukhus och där blev de många timmars väntan på narkos och sen operation. De sydde igen såret med hjälp av plastikkirurgiska stygn på insidan och på utsidan har han tejp. När vi kom hem vid 16 var vi alla tre mycket trötta efter allt som hänt så då somnade vi gott. I kväll har vi gått en promenad och handlat de nödvändigaste. Nu sover han gått efter mat och dusch. Jag slappar till Ensam mamma söker.

En helg fylld med många olika sorters känslor.........

kram

Mycke att fixa me men så kul de ska bli!

Ligger nu i soffan och slappar till Idol. Har hunnit med systemet, ICA, kvällsmat, städning, tvätt hängning, puss på sonen och sambo. Efter idol blir de dusch och sen lite strykning innan de är dags för idol igen. Sen lockar sängen mycke. I morgon och på söndag ska vi ha de så himla kul med våra vänner och äta gott och dricka gott och skratta! Men framför allt njuta av att vi alla finns här och nu. . . . . . . . . .

Besök ute på gården!

I dag efter vår eftermiddags vila åkte jag och sonen ut till syrrans gård. Där hälsade vi på far som grejade i de nya stallet. Hogge fick skruva och jag hjälpte oxå till:



Sen gick vi och testade fyrhjulingen:



Kvällen har vi tillbringat hos min syster med familj. Här har vi ett kort på lille söte Oscar:



Nu slappar jag i soffan och Tomas kom nyss hem. Han lägger sonen. I morgon är de fredag igen och då ska de städas och handlas för på lördag och söndag får vi besök av våra underbart goa vänner från Småland.

Nä dags att se slutet på halv 8 hos mig.

TJA!

Lugn kväll

Tuff dag på jobbet. Men de blir nog bättre så småningom...... Hem och mys med sonen sen lite egen tid med snabb shopping på Body shop och promenix i 20 min i Ågårdsskogen sen lite shopping på ICA. Hem och äta lite kvällsmat innan dusch och läggning med sonen. Nu sover han gott och jag ska krypa till kojs jag med. Alarm 4.20 i morgon.

Natti

Såååååååååååååå vackra!

Sitter här och njuter av livet. Har haft en krävande dag på jobbet. Började 1,5 timma tidagre än vad jag skulle. Skrev sociala omdömmen om en klass en givande stund, men många bra diskussioner. Sen körde dagen på i ett våldsamt tempo. Men när jag kom hem så möttes jag av en strålande glad son och en sambo med 10 vackra rosor. Underbara älskade familj. De är såååååååååå vackra:



Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir de sängen.

Kram och tack för att ni finns!

Tre underbara fantastiska år.....

För tre år sedan hade jag och Tomas våran första date. Vi handlade på ICA och gjorde pizza tillsammans. Sen den 13:e bestämde vi oss för att bli oss.



 Nu sitter jag här tre år senare och njuter av varje sekund som han finns i mitt liv och Hogge så klart vårt älskade kärleksbarn som blev till några månader in i vårt förhållande.



 I dag har jag först tränat ett pass i motionsspåret när jag kom hem tog jag och sonen en välbehövlig dusch. Jag kall och frusen av regnet och han full med kletig jordgubbssylt. Tomas hade tänt ljus i hela lägenheten och lagat en underbart god middag. Nu sover HOgge gott och jag ligger i soffan och slappar.

Kram och njut av varje sekund!


Så himla söt!

I dag har vi fått gosa med lille "lillebror". Han är så himla söt och näpen. Dock lite sönderriven av sina egna naglar. Men ack så söt. Nu suger de allt lite i bebis nerverna. Men de får allt vänta några år innan de blir nästa för oss. Njuter av varje sekund med Hogge och Tomas och de räcker gott just nu. Glömde dock kameran idag får bli lite kort nästa gång. Kort på sonen i stället:





 Efter lunch sov vi gott alla tre sen åkte Tomas och jobbade. Jag och sonen tog en cykeltur för att hälsa på honom när vi vaknat. I morgon är de dags för affären att öppna så nu är de slut på all övertid för ett tag. I december kör de igång igen för då är de dags för julruschen. SÅ nu ska här tränas. Både jag och Tomas har ju inte haft möjlighet till detta den senaste månaden men i morgon kör vi igång igen. JIPPI!

Nu leker sonen för fullt och jag ska laga lite käk. De blir flygande jacob fast med kassler. Mums.

Tja!

Fridfullt!

Nu är resten av fönstren putsade och jag måste erkänna att jag känner mig rätt så nöjd efter denna dag. Stavgången med Sara var mycket trevlig och sen shoppade jag mat inför veckan tillsammans med mina två älskade grabbar. Sitter nu vid köksbordet med tända ljus och njuter av ett glas rött - TRIO ett supergott vin. Kan jag varmt rekomendera. De var Tomas som "hittade" de när vi skulle åka till min kära syster och familj. Duschen känns som närmaste steg och i kväll blir den lång. Sen blir de soffan och fotboll kan jag tro. Morgon dagen bjuder förhoppningsvis på lite bebis gos och gott fika med min syster och familj.

kram och njut av den vackra höstkvällen!

Full av enerig!

Har hunnit med shopping på stan, fika på 3 B, lite mera shopping. putsning av fönster, vikning och hängning av tvätt, städning av lägenhet samt lunch. Vad ska jag hitta på nu????? De får bli att plocka ur diskmaskinen och ladda mer lite nytt. Sonen sover gott men jag har bestämt mig för att inte vila idag och då passar de ju bra att han ligger ute i vagnen och sover gott denna friska och härliga höstdag. En fårpläd till vagnen finns på vår lååååååååååååååånga inköpslista. Men idag har jag avverkat delar av den. Fick tag i en svart fuskpolo, svarta överdragsbyxor med flece foder, raggsockar och tjocka sockar till sonen. Till mig blev de två tunikor från Gina samt nya svarta strumpbyxor och 1 flaska vin till Tomas och mig. Nä dags att fortsätta att göra lite nytta här hemma. Tomas jobbar till 15 och då ska jag ge mig iväg och köra ett pass i Råda skogarna med Sara. Gott som attan ska de bli. Kvällen kommer att tillbringas i soffan och titt på sveriges match och kanske en film senare i kväll.

Ha en skön em och tänk att snart är de jul :)

Vilken go dag!

Nu sitter jag här mätt och belåten. Har haft en go dag. Slutade 12 och hämtade sonen. Kröp ner under täcket och låg där i några timmar. Vi klev upp vid 15.45 och Hogge fick lite mellis. När Tomas kom hem vid 16 bestämde vi oss för att åka och bada. Jag tog mig en promenix dit. Hogge njöt av varje sekund i badet och nu håller vi tummarna att han inte får någon infektion. Vi köpte med oss mat hem och nu är den uppäten och på bänken ligger en god choklad bit och väntar på mig. Nu blir de IDOL och fredags mys. I morgon jobbar Tomas hela dagen. Har ej bestämt hur min och sonens dag ska se ut än. Tar de som de kommer..........

Kram i kram

Härliga dag!

Nu sitter man här och njuter av en härlig dag bakom sig. Var super duper pigg när alarmet gick vid 4.40 i morse. Hör inte till vanligheterna. På jobbet fick jag gjort riktigt mycke och när jag kom för att hämta sonen på dagis vid 12 så var han på ett strålande humör och blåbär runt hela munnen. Han somnade gott i bilen så efter lite röjande inne så kröp jag ner brevid honom och sov gott i 2 timmar. Efter mellanmål och lite fixande gick vi på stan en sväng och shoppade presenter till lille bebisen och lite annat smått och gott. När vi kom hem mumsade vi på mat



Vid 18 kom farfar för barnvakt och jag åkte och hämtade Tomas och sen vidare till Dagis för utvecklingsamtal. Hogge trivs på dagis och vi är mycket nöjda med allt. Skönt. Nu sover Hogge gott sen 1 timma tillbaka och Tomas jobbar och här sitter jag. SKa ta mig en snabb dusch och sen blir de sängen och sova som gäller. 4.40 är uppstigningen i morgon.

Kram och god natt!

Snart helg!

Då var mer än halva veckan avklarad. Slutar vid lunch både torsdag och fredag så de känns som helgen närmar sig med stormsteg. I em och kväll har jag och sonen bara njutit av tiden tillsammans. Lagade till en smarrig räkgryta oxå:

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
1 paprika
2 dl creme fraiche
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
1 fiskbuljongtärning
500 g skalade räkor
salt
peppar
cayennepeppar
paprikapulver

Fick äntligen tummen ur att boka en helg för mig och Tomas på hotel. De blev ett lite lyxigare än vi tänkt oss men de är vi värda framför allt Tomas efter all hans övertid.
Nu blir de soffan och Bonde söker fru. Sonen sover gott i sin säng för att inte trilla ur.

Kram och ha en skön kväll och njut av livet!


Moster!

Glömde ju skriva att idag på Jenny dagen så har jag blivit moster till en liten kille! Grattis min kära syster och svåger. En LUCAS 2 som storebror tycker att han ska heta!!!

JIPPI vad kul!

Nu sitter man här och jag känner redan nu att träningsvärken är på väg - men oj vad skoj de var att lira innebandy. Vilket gött gäng med brudar dessutom. Längtar redan till nästa vecka. Sitter i köket och väntar på att Lasagnetten ska bli klar och sen blir de dusch och sängen. Tidig uppstigning i morgon. Har äntligen fått upp Hogges bokstäver på väggen. Blev rikgtigt nöjd:


Fick springa in till Hogge. Jag och Tomas hörde bara en rejäl duns. Älskade sonen hade ramlat ur sängen. Gick bra som tur var. PUST! Han ligger ju i våran säng och vi hade varit lite dåliga på att bulla upp med täcken runt om. Älskade son!

Natt natti

Härliga son!

Hämtade sonen vid 16 i em och sen åkte vi hem och han röjde som vanligt. Vid 17 åt vi kvällsmat. En smarrig kycklingsoppa sen duschade vi länge och varmt. Så himla skönt och mysigt. Nu sover han gott sen en halvtimma tillbaka och jag har fastnat vid datorn fast att de finns tvätt att både vika och hänga upp. Ska ta tag i den snart. I morgon är de arbetsdag till 18 sen bär de av mot innebandy med ett gäng brudar. Ska bli skoj som attan.

Kram och skönt att de snart är fredag!

Ny vecka!

I morgon är de dags för en ny vecka. Men snart är de fredag igen som Tomas brukar säga. I dag har vi haft en lugn och skön dag. Städat och handlat på förmiddagen samt en promenix med Sara. Efter lunch sov jag och sonen i 2 härliga timmar. Sen har vi bara myst här hemma och äntligen fått upp våra foton på väggen:




Fattas bara ett kort på min syster Maria och Marcus. Nu ska jag gå och lägga mig.

Natti natti

Skojsig dag!

Började morgonen med en rask stavgångs promenix med Sara kl 07.00. Skönt att röra på sig och prata. Sen snabbt hem för frukost och dusch innan vi åkte till Göteborg. När vi kom fram var de super mycke folk i entren och de tog ett tag innan vi hade funnit alla i gruppen. Men vid 11.30 gick vi in och beskådade alla spännande djur och miljöer. Hogge hittade de här och ville gärna stanna där resten av dagen:



Vid 13.00 samlades vi alla och käkade en god lunch tillsammans och pratade om allt möjligt kring livet som blåsextrofi barn och som förälder. En mycket givande stund och kul att träffas igen. Vi åkte sen mot Vårgårda för att fika med stora delar av min familj. Tusen tack Virre och Crille för supergott kaffe och fika. Hoppas vi syns snart igen. Nu är vi hemma sen en stund tillbaka och njuter av lördagskvällen. Hogge och Tomas ligger i sängen och kollar på Zlatan och jag sitter här vid köksbordet och bloggar. Ska snart slänga mig i soffan och zappa lite.

Kram i kram

JIPPI!

Nu har den kommit! Efter jobbet idag så åkte vi till Rydens för att hämta min jacka som kommit. Underbart härlig och varm jacka från Didricksson:



Vintern here we come!!!!!!!!

Hogges bokstäver är nu färdiga förrutom O som fattas. Vår fotovägg ligger ännu på matsalsbordet. Har inte fått tummen ur att sätta upp den..... i kvälll kanske???



Nu blir de Idol. Mina älsklingar ligger i sängen och kollar på Diggelo:



I morgon ringer klockan 07.00 och då är de dags för promenix med Sara sen drar jag och resten av min goa familj till Göteborg och träff med Hogges Blåsextrofiförening.

SÅ skööööööööönt med Helg!

Köks em!

Jobbade en kort dag idag. Hämtade sonen vid 12 och vi åkte hem och vilade en stund. Efter lite mellanmål så satte vi igång och bakade men tyvärr blev den misslyckad. Helt platt och torr blev kakan. Så nu några timmar senare har jag gjort en ny och den blev bättre. Har hand om fredagsfikat imorgon. Till kvällsmat kockade jag ihop flygande jacob.Riktigt gott! Sen blev de en lång dusch tillsammans med sonen. Precis när vi gick ur den kom Tomas hem. Vad glada vi blev. Han slapp jobba över. Han och sonen ligger nu i sängen och Hogge vill inte sova. Som tur är så har vi sovmorgon i morgon börjar inte förrän kl. 09.00. Nä nu ska jag kolla på idol.

kram

RSS 2.0