Lugn och skön dag!

Nu sover sonen gott efter en lugn och skön dag. Har varit ute på förmiddag och eftermiddag. Mycke vatten att plaska i. Jag ska nu städa upp efter all lek och sen slänga mig i soffan och kolla in melodifestivalen. Tomas är på fest med fotbollen.

Kram o njut kvällen!

Hipp hurra!

Hipp hurra för Hogge på din födelsedag:





Efter gott fika gick Hogge och Tomas ut för att bygga snögubbe och jag gick och tränade:




HEJA FRÖLUNDA

Nu sover sonen gott och jag sitter här. Är mätt och belåten efter goda räkor och lite vin. Nu blir de soffan och ev en film om jag inte hittar något annat att titta på. Nuter av varje sekund här hemma just nu.

kram på er!

Lyckad dag

I morse begav vi oss till Göteborg och drottningsilvias barnsjukhus. Hogge röntgade sin höft och sen skrevs han in på avd 327 inför operation på måndag. Efter lite fika och lek på lekterapin gick vi upp till avdelningen igen och träffade Hogges doktor. Hon tyckte att allt såg toppen ut. Vägen hem var mycket snöig och lång. Men vid 16 var vi hemma och jag gick ut i snöovädret en sväng. När jag kom hem ville sonen oxå ut så vi röjde i snön. Tomas åkte på bandy och har nyss kommit hem. Jag ska lägga mig och sova för i morgon ringer klockan 4.30. Men jag slutar 12.00 och sen ska jag på ansiktsbehandling i 1,5 timma. Så himla skönt. Tack kära kollegor för den fina presenten och tack kära svärmor för barnvakten.

Kram och god natt!

Lugn kväll

I går jobbade jag många timmar typ 11. Lite seg idag men är nu hemma med mina älsklingar. Maten intagen och nu blir de dusch med sonen och sen läggning. I morgon väntar en 9 timmars dag och sen förhoppningsvis en efterlängtad tjejmiddag men mina kära tjejkompisar. Nä dags att duscha.

kram på er

Mycke snö!

I dag har vi varit ute i den underbar snön. Vad mycke de har kommit:





Längtar dock lite till sommaren....

Lite mera bilder från fm:









Nu blir de lite vila med sonen sen kommer Sara hit för att klippa Hogge. Ska försöka ta mig iväg på ett träningspass senare i em. Ska bli gött att röra lite på sig.

Kram och njut av livet - de gör vi!

Inte som man tänkt sig......

Vaknade vid 6 i morse och gick upp en sväng. Resten av familjen sov gott. Tittade ut och möttes av en syn med MYCKE SNÖ. Gick och la mig igen och vid 8 vaknade vi alla tre vid liv. Gjorde mig iordning och skulle precis ge mig ut och ta mig genom snödrivorna till frisören. Sara ringde då och berättade att hon var försenad pga snön. Några timmar senare var jag dock nyklippt och nyslingad så nu är jag blondin igen och med kort page. Känns vårigt men var är vårsolen och barmark????? Dagens inplanerade kalas hos svärmor blev inställt pga snöstormen. Blev städ av lägenhet och vila med son och sambo istället. I em satte vi sonen i pulkan och gick och handlade kvällens middagsmat. Nu är middagen intagen, fruktsalladen klar, ljusen tända och vin i glaset. Redo för en kväll fylld med Melodifestival och lite OS. En son som skrattar så att de värmer gott i våra hjärtan. Operation och oro känns just nu långt borta....... Älskade son.....



Nu blir de lite blogg tittande innan de kör igång!

Helg!

Yes då var de helg igen! Underbart skönt. Sitter i soffan och slappar. Sonen sover och Tomas på bandy. Helt tyst förrutom OS på tvn. I morgon väntar frisörstolen med klipp och sling. Sen om de inte snöar för mycke så åker vi ut till svärmor och svärfar för att fira Ing Britts födelsedag. På kvällen var de tänkt att jag skulle på kalas men de blev inställt för min del. Familjen har haft vinterkräksjukan i veckan och jag vill inte riskera att ta med mig smitta hem till söte sonen. Nä dags att slappa lite....

Kram

Lugna och sköna dagar!

Vad gött de är med sportlov. Är ju dock inte ledig men dagarna är så lugna och sköna. Mycke personal och lite barn. Man är ju så pigg när man kommer hem. Kom nyss hem från 1 timmas promenix. Blev de istället för friskis idag. Kände för friskluft och lite ensamhet. Nu blir de dusch och sen sängen. Alarm 4.50 i morgon. Jippi men jag slutar 12.00. Svärmor är snäll och ställer upp som barnvakt i morgon em. Måste fixa lite saker på stan och vill inte ta med lille sonen dels för infektionsrisken och dels för att de blir varm och kallt att gå ut och in i affärer.

Nä dags att fixa lite.

Underbart kalas med en frisk son!

Ja igår hade vi kalas för vår lille söte son:



Han var pigg och glad och förväntansfull:





Tusen tack för alla fina presenter som vår son fick.

I kväll har jag tränat och de var så himla kul. Nu blir de familjen annorlunda

Kramiz

Lugn dag!

I morse sov vi gott alla tre till 9. Tog en frukost sen shopping inför kalas. När vi kom hem kockade jag ihop lite lunch sen somnade vi gott alla tre. Vi ställde ingen klocka för vi tänkte att vi vaknar nog om en timma eller så men icke. Vi sov gott i nästan 3 timmar så Hogge lär nog inte somna så tidigt i dag. Tomas åkte på bandy och jag och sonen tog lite fika. Sen när Tomas kom hem gick jag en promenad. Nu sitter jag här efter en god middag som Tomas gjort. Kyckling med masama curry. Har precis bakat klart tårtorna som nu står i kylen och gottar till sig. Ska nu ta mig en dusch och sen blir de soffan och Melodifestivalen. Gött att slappa lite. Morgondagen bjuder på städning av lägenhet sen kalas på em för lille sonen. Hoppas febern försvinner....

kram

Sötisen!



En febrig liten kille som ligger på skötbordet och bara skakar. Man känner sig så himla maktlös när dom är sjuka.


Äntligen!

En efterlängtad helg är här. skönt. Lite trött och seg men glad. Sonen lite bättre idag och dagen på jobbet har varit kul. Barnen åkte vasa lopp på lidan. Endel med skidor andra med skridsko. Nu ska jag snart lägga mig och kolla på På spåret. Somnar nog tidigt. Morgondagen är fullspeckad. Städa, handla, vila, träna och Melodifestival. Mer roliga än tråkiga saker eller hur.

Kram och njut kvällen!

SJuk son!

Jag då var de dags igen. Dagis ringde vid 10 och sa att sonen hade nästan 39 i feber och var likblek och skakade. Tomas hämtade honom och jag kom hem vid 12 så åkte han och jobbade. Hogge sov oroligt så vid 13.30 tog jag temp och nästan 40 grader. Gav honom ipren men tempen ville inte ge med sig. Ringde Tomas och sen åkte vi in akut till sjukhuset. De fann bakterier i urinen och crpt var 15( helt ok). Resultat övre urinvägsinfektion och pencilin i 10 dagar. Nu mår han si så där. Fått i sig lite mat men tagen av febern. Kalaset i morgon blir tyvärr inställt men vi gör ett nytt försök på söndag. Nu ska jag ta mig en dusch innan de är dags för halv 8 hos mig. SKönt med fredag imorgon. Tomas hemma och jag jobbar. Kul dag. Först uppspel av olika sagor sen lilla vasaloppet på lidan. Helt ok. Hoppas på fint väder och en piggare son.

Kram på er!

Två låååååånga dagar!

Nu pustar jag ut i soffan efter två dagar med totalt 20 timmars jobb. Nu blir de soffan resten av kvällen. Helgen närmar sig med stormsteg. Skönt. Nä dags att slappa lite.

Kram

Ändrat!

Ja då har vi styrt om Hogges kalas till nästa fredag i stället för den 26 februari och de verkar som om de flesta kan komma trots kort varsel. Är nyss hemkommen från ett kalas. Syrrans pojk fyllde 17 i måndags så de firades med tacos och melodifestival. Är dock lite besviken på kvällens låtar. Ingen i min smak, men de kanske kommer bättre nästa vecka. Nu blir de sängen och förhoppningsvis många timmars vila. Morgon dagen bjuder på ett besök hos svärmor och svärfar på fm och lunch sen klädparty hos en tjejkompis och sen kanske lite träning vi får se. Nä nu är de dags att kolla in Skrea strands hotels hemsida. Ska boka en weekend där åt hela min stora familj vi blir nog närmare 20 tror jag. Juni here we come.

Kram och god natt!

Operation nr 3

Ja då är datumet för HOgges operation nr 3 inbokad. De blir den 1 mars men han skrivs in den 25 februari. så återigen så blir hans födelsedags firande inställt på just den dagen han fyller. Synd men skönt att få de gjort. Vi skulle kunna fira den 26:e men vi är rädda för smittospridningen. Får bli nästa helg eller om 2 veckor. Men nog om de. Sitter och njuter av lite vin och sonen ligger och gosar med sin far. Har varit ute i Väla hela em och Hogge har åkt traktor och matat grisen. Jag tog mig en promenix. Nu blir de snart på spåret och sen läsning av div tidningar.

kram

På gång!

Yes nu är jag på gång igen och Hogge med. 5:e dagen på jobbet och dagis för han i sträck förrutom en helg i mellan. I kväll kom jag dessutom i väg på träning. Tusen tack snälla svärmor för barnvakten. Framför mig har jag nu två sköna dagar. SLutar 12 både torsdag och fredag. Mumma. Nä nu är de dags att borsta tänder och nana.

Kram och god nat från en piggelinis

Lite seg!

Har känt mig seg hela dagen och ingen matlust. Men nu känns de som om den är på väg tillbaka. Har kurerat mig i kväll med lång varm dusch, mycke mys med sone och nu tv.

Kram på er

RSS 2.0