Slappar helg!

Har haft en lugn och skön slappar helg. Jobbade sent i fredags och kom hem till son och sambo och tillbringade kvällen hemma i lugn och ro. På lördags förmiddagen besökte vi banken där de var barnspardagar. Hogge fick fina presenter och satte in pengar på sitt konto. PÅ em åkte vi ut till far och fikade lite med två av mina systrar och barn. Kvällen var lugn och skön. I går kollade vi på Tomas när han lirade boll sen blev de städning, veckohandling och träning. I veckan som kommer blir de mycke jobb för Tomas och fotboll. Så för mig blir de många kvällar här hemma med sonen. Njuter av varje sekund, men skulle behöva träna lite. Får ta igen de nästa vecka. Nä dags att söva sonen.

Kram på er!

En ny helg närmar sig!

Ja då var den här veckan snart till ända. Vad tiden flyger iväg! I morgon är dagis stängt så Tomas och sonen ska vara hemma och gotta sig. Jag börjar vid 10 så vi får alla tre en skön sovmorgon vilket behövs. Vi är så trötta allihop. Längtar redan nu till kudden men först lite mat sen en lång dusch sen vika och hänga tvätt sen sängen och halv 8 hos mig, idol och vad blir de för mat!

Tingeling!

Underbar helg!

Lämnar en underbar helg bakom mig. Vi har haft de så mysigt trots att sonen har tempat i feber då och då. I dag är jag hemma med lill grabben. Håller tummarna att han blir bättre under dagen. Just nu sitter han i soffan och äter banan och äpple och kollar på Cars. Veckan som kommer är lugn och skön. Dock två föräldramöte på raken på onsdag men bättre en kväll en två kvällar. Nu ska jag krypa upp i soffan hos sonen och mysa.

Kram

Lyckad dag trots allt!

Ja dagen började väl si så där. När jag skulle betala tågresan visade de sig att de inte fanns några pengar på tågkortet som Tomas fyllt på med 400 i går kväll. Suck! Som tur var så hade jag kontanter och kunde fylla på de. Fyllde på med 100 kr så att de räckte till resan till Herrljunga. Under resans gång kom jag ju på att de är ju bättre att köpa 24 timmars biljetten regionen runt. Så de gjorde jag. Tomas ringde pressbyrån och vi skulle komma in i morgon och få tillbaka pengarna som dragits från Tomas konto men ej kommi in på kortet. Nog om de.
När jag kom fram till Göteborg åt jag en smarrig frukost på Espresso house. Mumma vad gott. Sen slog jag på stort och köpte mig en ny mobil telefon eller rättare sagt en Iphone 4. Så kul! Tog sen spårvagnen ut till Mölndal och Calenderska sjukhuset. Där träffade jag en super duktig läkare som konstaterade att de ej fanns något bråck i magen. Han sa att senan mellan de längsgående magmusklerna inte hade dragit ihop sig efter graviditeten. De kan bli så på vissa. Suck går ej att träna bort eller operera bort. Man får helt enkelt leva med de. Inget farligt som tur är och tänk vad underbart man har fått -  vår söte lille son.

Åkte sedan vidare in mot stan och shoppade vidare:



Vinterstövlar från Timberland, skjorta från Kapp Ahl, shine och salt spray till håret, kavel och pussel till sonen samt sockar, smörknivar till jobbet, mobilskal till Tomas.

Intog sedan en lunch och ett glas vin på central stationen innan jag åkte hemåt vid 15.

Är nu hemma och har nyss ätit lite. Ska ta mig en dusch med sonen och sen blir de sängen för han och soffan för mig.

Kram på er!

Pirrigt!

Ja de är lite pirrigt just nu. Har under en längre tid känt att min mage kännts lite konstig. Lugn jag är inte gravid. Var och tränade ett core pass (mage och rygg träning) i går och jag pratade med instruktören efteråt. Hon tyckte jag skulle uppsöka läkare och kolla så att jag inte har fått någon form av bråck eller liknande efter graviditeten(tydligen mycke vanligt just vid kejsarsnitt eftersom alla magmuskler blir avskurna). Så jag ringde rådgivningen som vi har via jobbet och vips så fick jag en tid redan på fredag i Göteborg av alla ställen. Så dit ska jag på fredag fm och kolla min mage. Jag hoppas att de bara är fett som ploppar upp när jag kör sit ups och inte tarmar. Håll tummarna! För då krävs de bara ännu mer träning och diet för att få den fit for fight igen och inte en operation. Men nog om de. Halva veckan avklarad och jag älskar verkligen mitt jobb! Men framför allt min familj och mina vänner. Vad vore man utan dom.

Nä dags att fixa inför morgondagens skogsutflykt med klassen.

kram och hej

Härlig helg!

I helgen har vi varit i Göteborg. Vi åkte tåg dit med en mycket spänd och nyfiken son:



Efter fika, shopping och lunch checkade vi in på hotelet och sen bar de av mot Lisseberg:



Efter många timmar med regn och åkande så återvände vi till hotelet där Hogge badade i badkar för första gången i sitt liv:



I dag har vi varit med om någon mycket roligt och skoj. Hogge bajsade på toaletten för första gången. Han var både förvånad och lite rädd. Tyckte de var konstigt hur bajset kunde hamna där.

Nä dags att kolla in Ullared!

Kram på er!


Kära vänner!

Är nyss hemkommen från en mysig tjejmiddag med mina kära vänner. Alltid lika kul att ses. Nästa gång blir de hemma hos mig. Nu ska jag lägga mig och ställa klockan på 4.50.

Kram och God natt!

Bröllop!

Bröllopet i lördags var fantastiskt fint och roligt:





Lite trött idag men de har gått fin fint och jobbat och nu ligger jag och tittar på Ullared samtidigt som jag bloggar. Sonen sover gott och snart blir de sängen för mig med.

Kramiz

Balanscykel

Nu har Hogge fått ett balanscykel. Han älskar den och körde gärnet i 1 timma i går:





I dag har vi en mys fredag jag och sonen. Tomas spelar match. Morgondagen, kvällen och natten bjuder på bröllop. Ska bli så kul. SNuvan är på väg bort och jag känner mig på G.

Nu är de dags för mig och sonen att ta oss en dusch och sen krypa ner i sängen.

Kram på er!

Gympa

Hemma efter ett kvällsmöte på jobbet. Lite trött men vilket team vi är! Hogge har idag varit på sin första aktivitet -  familje lek på friskis. Han sprang och hoppade mest omkring men kul tyckte han nog att de var. Tomas var med honom. Får se om vi ska gå någon mer gång.

Nu slappar jag i soffan och ska snart lägga mig. Tidig morgon.

Kram

RSS 2.0