Lyckad dag trots allt!

Ja dagen började väl si så där. När jag skulle betala tågresan visade de sig att de inte fanns några pengar på tågkortet som Tomas fyllt på med 400 i går kväll. Suck! Som tur var så hade jag kontanter och kunde fylla på de. Fyllde på med 100 kr så att de räckte till resan till Herrljunga. Under resans gång kom jag ju på att de är ju bättre att köpa 24 timmars biljetten regionen runt. Så de gjorde jag. Tomas ringde pressbyrån och vi skulle komma in i morgon och få tillbaka pengarna som dragits från Tomas konto men ej kommi in på kortet. Nog om de.
När jag kom fram till Göteborg åt jag en smarrig frukost på Espresso house. Mumma vad gott. Sen slog jag på stort och köpte mig en ny mobil telefon eller rättare sagt en Iphone 4. Så kul! Tog sen spårvagnen ut till Mölndal och Calenderska sjukhuset. Där träffade jag en super duktig läkare som konstaterade att de ej fanns något bråck i magen. Han sa att senan mellan de längsgående magmusklerna inte hade dragit ihop sig efter graviditeten. De kan bli så på vissa. Suck går ej att träna bort eller operera bort. Man får helt enkelt leva med de. Inget farligt som tur är och tänk vad underbart man har fått -  vår söte lille son.

Åkte sedan vidare in mot stan och shoppade vidare:



Vinterstövlar från Timberland, skjorta från Kapp Ahl, shine och salt spray till håret, kavel och pussel till sonen samt sockar, smörknivar till jobbet, mobilskal till Tomas.

Intog sedan en lunch och ett glas vin på central stationen innan jag åkte hemåt vid 15.

Är nu hemma och har nyss ätit lite. Ska ta mig en dusch med sonen och sen blir de sängen för han och soffan för mig.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Virren

Låter som en gör härlig dag! Snygga stövlar!!

Kram från oss

2010-09-18 @ 07:02:24
Postat av: Sandra

Skönt att det inte var något farligt ändå.

Låter som en härlig dag för dig själv med shopping =)

Kram

2010-09-19 @ 13:29:42
URL: http://sansa84.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0