Otur

Dagarna som gott har varit helt underbara med sol och värme. I dag hade dock sonen lite otur och ramlade ner för trapporna utanför huset. Eller rättare sagt han körde ut bobby carne ner för dom. Jag hade öppnat för att vädra lite och vips så körde han ner. Han slog sig rejält på näsan och läppen. Har en läkar tid inbokad om en stund för att kolla upp en lever fläck som Hogge har bakom örat ska då öven kolla de andra skadorna. Men nu blir de först lite vila sen lunch (lite sen). Kvällen har jag tänkt att vi ska tillbringa ute i Mellby och kolla på fotboll. Nä dags för lite semester vila och gos med sonen. Ops han har visst redan somnat....


Fantastisk dagar!

Gårdagen tillbringade vi i solen och vid poolen på fm. På em och kvällen åkte vi hem till min mor och dit kom alla i min kära familj:



Det var en underbar kväll med trevligt sällskap, god mat och roliga lekar.

I dag skulle vi åkt ut på sjön med båten men istället åkte vi till IKEA och shoppade en ny säng till sonen:



Han gillar den redan! Stora killen!

Morgondagen bjuder på årets första semester dag. 5 härliga veckor framför oss. Blir svalnäs och många timmars sol och bad med sonen.

Dags att äta kvällsmat ute på altanen i kvälls solen.

Kram på er alla i sommarvärmen!

Glad midsommar!



Dagen har varit underbar med Tomas familj. Dock lite blåsig.

Många kramar denna dag!

Febrig son!

I går fick Tomas hämta en sjuk son. Jag var ju ute på sjön med jobbet så jag kom hem senare på kvällen. Blev en dag hemma med sonen idag istället för att sova över på lägret. I dag har vi tillbringat em på sjukhuset och tagit prover och träffat läkare. Ingen bakterie i urinen - gött. Lite svullnad i ett öra vilket kan så småningom bli öroninflamation. Så de är bara att avvakta. I morgon är Tomas hemma med lille pojken. Dock feberfri idag men oj så trött och gnällig. Jag gör min sista dag i morgon innan en lång och härlig semester. Längtar massor till lata dagar utan någon tid och passa. I kväll har vi grillat underbart goda grillspett och njutit av en varm och skön kväll.
Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir de att slappa innan sängen kallar tidigt. Alarmet ställt på 4.50 i morgon.

Kram på er och njut sommar kvällen!

Sista rycket!

Lite trött efter Helgens möhippa. Men oj så skoj de var. Dags att ladda inför tre fullspeckade dagar på jobbet innan semestern är här. Ska bli superkul med läger och midsommar firande med våra underbara barn på fritids. Men nu blir de top model och hollywood fruar innan de är dags att packa allt.

Kram

Bröllopsyra!

Slappar i soffan och lyssnar på kungens tal. Älskar bröllop. Ser verkligen framemot den 4 september då en av mina kära vänner ska säga ja. Ska snart kolla in den nya Wallander filmen. Sonen sover gott sen 1 timma tillbaka och min trolovade spelar match. Lugnt och skönt och inget VM så långt ögat kan nå.
 Underbara liv!

Frisk son!

Nu är sonen frisk och kry. Skönt. I morgon ska vi ha en mysig dag han och jag. Dagis stängt. På kvällen har vi fest med jobbet. Ska lira fotbollsgolf och käka gott. Skoj. Nä dags att ta en dusch sen blir de jordgubbar och mjölk!!! Mums!!!!!


Kram på er

Krasslig grabb

Lille grabben är krasslig. Han har varit lite små hängig hela helgen. Nu i em fick han även feber. Tomas och sonen åkte in till sjukhuset och tog lite prover. Urinet såg fint ut men crpt var högt så nu ska vi avvakta tills i morgon och se hur han mår då. Just nu sover han gott sen några timmar tillbaka. Ska snart krypa ner jag med. Är hemma med sonen i morgon.

Natti natt!

Lovely helg!

Har en underbar helg. I går hade vi avslutning med jobbet och barnen sjön gudomlig. Tårarna kom nästan. I dag har vi bara slappat och haft de skönt. Tog en tur till Mellbyvallen och kollade lite fotboll i em. Där träffade vi min syrra och min andra syrras barn och Hogges farfar. Mycke regn och blåst men kul ändå. Nu slappar jag i soffan och kollar datorn och lite tv. Morgondagen bjuder på en fika ute hos Tomas jobbarkompis samt träning på em för min del. Sen väntar en späckad vecka med mycke jobb men jag älskar verkligen att gå dit varje dag.

Kram på er och njut dagen!

Närmar sig

Nu närmar sig ett långt och skönt sommar lov - dock inte för mig men för alla goa barn. Jag jobbar två veckor till innan de är dags för mitt. Sen blir de 5 hela veckor + några dagar lång semester. Än så länge har vi inte bestämt så mycke vad vi ska hitta på. Vi avvaktar vädret.

Ligger i soffan och kollar in filmen strul. Den är så kul.

Kram

Lovely helg!


Nu är vi hemma igen efter härliga dagar med sol och bad och mys med familjen.





Känns som man har laddat upp batterierna inför årets mest späckade vecka.
Ullared i dag var en succe. Hittade mycke till Hogge och mig.

Nä dags att ge sig ut på en promenix. Har blivit mycke mat och annat gott under helgen och lite motion.

Kram på er!




Helgen närmar sig

Nu närmare sig helgen med stormsteg. Ska bli underbart med sol och bad. Har dock fått rejält med sol igår och idag på jobbet så morgondagen får jag tillbringa i skuggan tror jag. Sonens pool ska upp så de blir nog lite bad oxå. Skönt att sluta tidigt. Nu ska de fixas med tvätt och annat skojsigt ; ).

Kramiz

RSS 2.0