Olika sovstilar!

Vi har alla våran egen sov stil. Här är Hogges:



I dag bjuder dagen och sol och slappa (förhoppningsvis).

Kramar

"Gresa skötare"

Här har ni världens sötaste "Gresa skötare"



Han har haft en toppen dag hos morfar och vi har röjt rejält. Perfekt när de regn period.

Nu blir de tv mys kvällen lång.

Kram

Sol och kräftor!

I dag var vi på 2,5 års kontroll med sonen. Oj så bra de gick. Vi är så stolta föräldrar! Sen var tanken att vi skulle åka till Svalnäs och bada men efter en stunds övervägande så bestämde vi oss för att ta en sväng på stan i stället. När vi kom hem somnade son och sambo och jag njöt av några timmar i solstolen. Kvällen har vi tillbringat i underbart solsken och med underbar mat- Kräftor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag njuter av varje sekund.

Ja appropå njuta (ursäkta stavning). Fick brev på posten idag av min chef. Alltid lika spännande och givande. Älskar mitt jobb så himla mycke! Ska bli så kul att träffa all ny och "gammal" personal. Men som sagt 4 härliga semester dagar kvar. I morgon bär de av mot mitt föräldra hem där vi ska lämna sonen och sen återvända in till staden. Vi ska röja i vårt källar förråd och förhoppningsvis slänga massor och få lite bättre ordning. Sonen ska var hos sin morfar och troligtvis åka traktor och mata grisarna.

Kvällen är ung och än skiner solen så vad gör jag här?????

Ut och Njut!

Succé!

Idag åkte vi till Skövde arena och badade. De blev en succé. Vilka roliga vattenrutshckanor och varma pooler. De hade även solstolar utom hus vilket passade bra idag eftersom solen har skinit underbart skönt. När vi kom hem blev de sol och  bad hemma. Sonen röjde både ute och inne. Mest inne:





Men roligt hade han.
Nu sover han gott efter en god middag ute på altanen och mys i sängen. Morgon dagen bjuder på 2,5 års kontroll på BVC.

Kram - nu blir de Tom Cruise

Ops råka komma åt en knapp som gjorde texten super stor.


Slappar helg!

Har haft en lugn och skön helg och är nu inne på min sista semestervecka. Lite tråkigt väder men då får man hitta på annat än sol och bad istället. Vi städar och röjer här hemma och lördagen tillbringades hos Tomas föräldrar och igår var vi ute hos min far. I dag har vi shoppat div saker på stan och i mataffären. Resten av dagen bjuder på lite vila och sen träning. I veckan som kommer tänker vi besöka Skövde Arena och ta oss ett dopp. Sen blir de nog ev en fika med vänner från Trollhättan. Hoppas oxå på lite sol.
Nä dags att vila lite.....

Underbara Strömstad

Nu är vi hemma efter härliga dagar på Daftö camping utanför strömstad. På dagarna och kvällen har vi njutit av solen men på natten har de regnat och blåst. Lite ruggigt i tältet men oj så mysigt. Vi har badat i poolen och i havet. Fiskat krabber och åkt tåg. Umgåtts med underbara vänner och njutit av varje sekund tillsammans.









Nu har jag en veckas semester kvar. Ska fortsätta njuta av varje dag.

Kram dags att lägga sonen som är lite trött efter all lek och bus.

Brr

Lite väl kyligt nu. Men när de var varmt tyckte man att de var för varmt. Aldrig är man nöjd. I dag åkte vi till svalnäs trots moln. Vi fika och barnen bada och lekte i sanden. Vi vuxna värmde oss under handdukar.

MOrgondagen bjuder på party. JIppi. Ska bli så kul att träffa alla tjejkompisar. Nu är de dags för hemmagjorda hamburgare och sallad. Mums.

Kram på er!


Vilken semester!

Jag kan inte minnas då jag hade en sån här underbar semester. Hogge mår toppen, jag mår toppen och Tomas mår toppen. Våra familjer mår toppen. De är varmt och skönt och solen skiner. Ja livet är värt att leva.

Men dagarna går. "Bara" 2 veckor kvar innan de är dags att jobba igen. Tomas är dock hemma med sonen till vecka 33 så de blir ju lite semester ändå eftersom man slipper dagis och att greja här hemma. För jag förväntar mig att han diskar, städar och tvättar på dagarna :).

I dag har vi varit på svalnäs hela dagen och åkte sedan vidare mot Väla och mys med min far. Hogge fick åka traktor, fika, mata grisar, köra gräsklippare själv, äta glass och mycke mera. Lyckan är enorm. Nu sover han gott. Lite trött eftersom han inte har sovit något under dagen. Han är en stor kille nu. Våran underbara son.

Nä dags att fixa lite. I morgon ska sonen vara hos farmor och farfar och jag och Tomas ska åka till Göteborg och shoppa och gå på fotboll.

Ja de är gott att leva!


En liten semester tripp!

Nu är vi hemma efter en liten semestertripp till Eskilstuna-Parken zoo. I måndags morse ställde vi klockan på 7 och begav oss mot vårt mål. Campingen och djurparken Parken zoo. När vi kom fram var de 34 grader i skuggan och en aning varm att sätta upp tältet men efter mycke svett och slit så var de skönt att ta ett dopp i poolen:



Efter mycke sol och bad tog vi oss en shoppingrunda på Tuna Park.
När vi kom tillbaka till campingen var de fortfarande supervarmt men vi gottade oss i skuggan.

Hogge somnade som en stock på kvällen efter en dag fylld med mycke lek och bus och värme:



Vi vaknade av att svetten rann på oss alla tre. Klockan var då 6.45 och de var bara att stiga upp och gå ut och lägga oss i skuggan bakom tältet. Efter dusch och frukost tog vi oss ann djurparken. Men vad varmt de var och djuren var slöa. Ingen aha upplevelse men ändå ok. Vi tog bilen in till stan vid lunch och njöt av ACn. Åt en smarrig club sandwich och kände pulsen av storstads livet.

När vi kom tillbaka hade tältet nästan blåst bort men snälla grannar hade satt fast de igen. Vi tillbringade em vid poolen och beslöt oss sedan att packa ihop och åka hemåt. En dag tidigare än planerat men ingen av oss var sugen på att stanna kvar i ett tält vid regn, åska och blåst.

Efter många svettningar kom vi i väg och strax efter Arboga mötte vi ovädret. Usch!!!!!!

Men som sagt nu är vi hemma och de mesta är uppackat och tvättat. Sonen sover gott och jag ska krypa ner jag med.

Kram och god natt!

Så vackert!

I dag har jag blivit fadder till Lilla Mella:



De var så vackert. Dopet var utomhus med fin musik. Vi klarade oss precis undan regnet.

Nu ska jag snart slänga mig i soffan och kolla in vm-finalen. Heja den som vinner!!!!!!!!!!

Vaaaaaaaaaaaaaaarmt!

Ännu en varm och solig dag. Så skönt. Skulle åkt ut på sjön idag men alla tre i famlijen var trötta i morse så vi vaknade lite för sent för att ge oss ut och få en bra plats i skärgården. De blev frukost på cafe istället och nu njuter vi av bad och sol vid altanen i stället. Em och kvällen ska vi tillbringa med Tomas familj. Kan nog bli ett dopp vid bryggan. Ska även gå en tur runt gränserna i skogen och kolla hur de ser ut. Nä ut i solen igen.

Kram

Dagarna går...

Ja då har man snart haft semester i 2 veckor. Tiden går så fort. I dag har vi besökt stranden i många timmar. Lite kallt i blåsten men så fantastiskt härligt. Sonen har så roligt och jag njuter av varje sekund tillsammans med honom. Han fyller mitt hjärta med så mycke värme. Men vi längtar nu bägge två tills på fredag em då Tomas oxå får semester. 3 långa härliga veckor tillsammans.

Sänder en liten hälsning till min kära svärmor som liggger på sjukhus men som förhoppningsvis får komma hemåt i morgon. Vi håller tummarna.

Nu ska jag krypa upp i soffan och hoppas att de är något bra på tv. Fotboll finns de ju alltid om inget annat erbjuds.

Dags att mysa....

Fiskelycka!

I kväll tog vi oss en tur ut till Öboängen och metade vid bryggan:



Maskarna var roliga och att doppa spöt i sjön:



Tomas pappa fick upp många fiskar men inte ätbara. Tomas fick dock upp en liten abborre som vi sen grillade ihop med korven.

Nu ligger grabbarna till sängs och jag ska slänga mig i soffan och bläddra igenom en rejäl hög med skvaller tidningar som jag fick av svärmor.

Morgondagen bjuder på sol och bad - hoppas vi.

Kram och tingeling

Underbar förmiddag på sjön!

Nu är vi hemma efter en skön fm och lunch på sjön. Mår mycke bättre idag. SKönt!



Lite kallt i vattnen 16 grader. Brr. Men vid bryggan var de 19 så där tog jag mig ett dopp och Holger hoppade i från bryggan med flytvästen på.



Nu sover sonen och Tomas gott i en sval lägenhet och jag packar upp från turen. Om några timmar ska vi åka på grill kalas i Majåker. Mysigt men varmt!

Kram på er!

Vill ha ett gammalt hus nu - eller inte???

Vad underbart de vore om man köpte ett gammalt hus och Ernst kom och fixade de. De vore en härlig dröm. Besöket hos doktorn med Hogge i går gick alla tiders. Både leverfläck, näsa och mun var ok. Idag har vi slappat på svalnäs och i stadsträdgården. Känner mig dock lite hängig. Ont i hela kroppen från hals ner till fötterna. Hoppas jag inte bilr sjuk.................

Nä dags att spana in Ernst igen..

Kram på er

RSS 2.0