En liten semester tripp!

Nu är vi hemma efter en liten semestertripp till Eskilstuna-Parken zoo. I måndags morse ställde vi klockan på 7 och begav oss mot vårt mål. Campingen och djurparken Parken zoo. När vi kom fram var de 34 grader i skuggan och en aning varm att sätta upp tältet men efter mycke svett och slit så var de skönt att ta ett dopp i poolen:



Efter mycke sol och bad tog vi oss en shoppingrunda på Tuna Park.
När vi kom tillbaka till campingen var de fortfarande supervarmt men vi gottade oss i skuggan.

Hogge somnade som en stock på kvällen efter en dag fylld med mycke lek och bus och värme:



Vi vaknade av att svetten rann på oss alla tre. Klockan var då 6.45 och de var bara att stiga upp och gå ut och lägga oss i skuggan bakom tältet. Efter dusch och frukost tog vi oss ann djurparken. Men vad varmt de var och djuren var slöa. Ingen aha upplevelse men ändå ok. Vi tog bilen in till stan vid lunch och njöt av ACn. Åt en smarrig club sandwich och kände pulsen av storstads livet.

När vi kom tillbaka hade tältet nästan blåst bort men snälla grannar hade satt fast de igen. Vi tillbringade em vid poolen och beslöt oss sedan att packa ihop och åka hemåt. En dag tidigare än planerat men ingen av oss var sugen på att stanna kvar i ett tält vid regn, åska och blåst.

Efter många svettningar kom vi i väg och strax efter Arboga mötte vi ovädret. Usch!!!!!!

Men som sagt nu är vi hemma och de mesta är uppackat och tvättat. Sonen sover gott och jag ska krypa ner jag med.

Kram och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0