Så nöjd!

Är så nöjd av mina två inköp igår:

Nya solglasögon



Och en fin förstoring av min underbara familj:



Nu ska jag krypa ner under täcket med sonen och kolla på Sverige!

Kramiz på er!

Bilden talar för sig själv!



En underbar eftermiddag på stranden!

Vilka sköna dagar!

Vilken underbart skön värme som kommit denna vecka! På jobbet och hemma vid har de varit fullt upp. Hinner inte blogga på veckorna känner jag. Men igår och idag har de varit lugnt och gött. I går efter jobbet så kom sara hit med sin familj. Hon klippte hogge och slingade och klippte mig. Sen grillade vi och kollade på lets dance. När de åkt hem så satt vi kvar ute och njöt av den sköna kvällsluften:



I dag har vi kollat in kusiner och min skolas klasser på klassfotbollen. Heja heja. Vid lunch åkte vi ut till Tomas föräldrahem och vattnade deras blommar och trägårdsland och växthus. Bilen fick sig en omgång innuti och utanpå. Fattar inte var all smuts kommer ifrån. Grabbarna somnade gott under eken och jag solade:





Efter gott eftermiddags fika så tog vi fyrhjulingen och åkte ner till sjön och njöt av sol och vind på bryggan:



Nu njuter vi ute och laddar för Mästarnas mästare och Eurovison song contest! Heja sverige!


Soool

Vilket underbart väder dessa 4 dagar. I torsdags så åkte vi ut till min far och fixade de sista med maskinhallen inför svågerns fest. Jobbade i fredags men började dagen med en långpromenad:



Sen gick vi en sväng på stan innan de var dags för jobb för min del. När jag kom hem så grillade vi smarrig kycklingfile och jag kollade på Lets dance. Anton Hysen är grym!

Lördag morgon åkte Tomas och spelade golf. Hogge tog sig rejäl sovmorgon. Jag njöt med frukost i solen:



Vid 11 kom Hogges kusin hit för fika, lek och lunch. Mysigt! På kvällen var de fotboll för grabbarna, jag tillbringade min framför denna film:



I dag har vi slappat i solen och Holger tog sig ett dopp i poolen:



I eftermiddag åkte vi på Öppen gård i Broby. Hogge fick testa på mycke kul. Rida:



Provsitta skördetröska och traktor:





Och klappa får:



Vi fikade och umgicks med våra grannar som hängde med ut. Träffade även ett gäng kollegor.

Nu mår kroppen gott efter många timmar i solen, ett pass i löparspåret och smarrig middag i magen.

Denna underbara helg avslutas med Mästarnas mästare.

Kram på er






Underbar helg

Nu är vi hemma igen. Har haft en strålande underbar helg. Vi anlände till Götet vid 14 och åkte direkt till Frölunda borg där Tomas hämtade ut nummerlapp och jag shoppade lite:



Sen åkte vi till hotellet för incheckning och vi slappade en stund. Hotellet bokade bord åt oss på en närliggande restaurang. Där mumsade vi på smarrig pasta och ett glas rött. Väl hemma igen på hotelrummet så kollade jag på film - I nationens intresse. Så bra. Grabbarna kollade på hockey. I går lördag så mumsade vi på hotelfrukost sen begav vi oss ut på stan en sväng.

Ett av Göteborgs mysigaste shopping gator - södra vägen nedanför götaplatsen:



Vi gick även till en rolig lekplats med stort vattenfall. Ligger bakom konstmuseet:





 Gott fika på condeco innan vi åkte vidare med spårvagn till starten på göteborgsvarvet



Uttråkad son som vill åka spårvagn NU och kolla på sälar NU

När vi kom fram till slottsskogen gick vi en promenad i parken och kollade bla på sälarna:



Sen kollade vi in starten och käkade lunch. När de var dags för Tomas att starta promenerade vi hemåt och kollade in honom två gånger under loppet.

Solen strålande från klarblå himmel:



Hela Göteborg kokade:



När vi kom hem stylade vi om och inväntade Tomas. Han kom hem glad och nöjd sprang under 2 timmar. Vi gick sen till Lisseberg för middag, karuseller och lotteri och vi vann 2 kg kexchoklad:



Vi somnade alla gott när vi kom och vaknade utvilade men ömma i muskler och leder. Jag efter 1 mils promenad och tomas för sitt lopp. Efter frukosten checkade vi ut och begav oss återigen till slottsskogen. De var nu dags för Hogges göteborgs varv. Men efter en timma så gav vi upp. För mycke folk och 2,5 timmas kö för han att springa. Inte värt de så vi åkte vidare till Ikea och där shoppades de loss:



Nu blir de att sträcka ut i soffan och kolla på Mästarnas mästare. I morgon är de ny vecka men snart helg igen!

KramiZ

Yes!

Sitter i bilen på väg till Göteborg. Tre dagar på hotel, shopping, Göteborgs varvet, go mat och framför allt mys med mina två älskade grabbar!

Helg igen

Då var de helg igen. I går så satte Tomas upp våra nya fina möbler till altanen. Nu har vi snart stylat klart bägge. Så här fint blev de:



Jag och Tomas tog oss en tur var i löparskorna. Skönt att röra på sig innan vi satte i oss detta goa:



I dag har vi varit på stan en sväng och även besökt Biltjänst. Där fick HOgge och Tomas testa på att snurra runt i en bil och Hogge fick testa att vara i en luftballongskorg:





Nu ska vi krypa ner under täcket och vila en stund. De blåser svinkallt ute. Hoppas vinden lägger sig så att vi kan sitta ute i eftermiddag och kväll.

Kramiz

Härliga lediga dagar

Ja då var 4 härliga lediga dagar till ända och dags att jobba igen i morgon. I går så var jag och Holger lediga medans Tomas jobbade. Vi shoppade kläder till honom och lite annat smått och gott.
Bland annat fotbollskläder som han ska ha på fotbollsskolan som börjar om en vecka:



När vi kom hem så tillbringade vi många timmar i solen men vi hann även med lite vila och jag tog mig en tur i spåret i råda. På kvällen åkte vi hem till syrran för att fira valborg med henne och hennes barn och min far.



Vi mumsade god mat, gick en promenad på klahygget, de hoppades studsmatta,  vi lyssnade på vårsång och tittade på våreld. Sen blev de ett gäng korvar oxå:





I dag har vi kollat på kosläpp och "majat":



Nu i efterrmiddag fick vi fika besök av min familj. Så sköna timmar i solen blev de.

Strax blir de en skön dusch sen ska jag och sonen krypa ner under täcket och kolla på top model.

Som sagt HÄRLIGA LEDIGA DAGAR!


RSS 2.0