Underbar helg

Nu är vi hemma igen. Har haft en strålande underbar helg. Vi anlände till Götet vid 14 och åkte direkt till Frölunda borg där Tomas hämtade ut nummerlapp och jag shoppade lite:Sen åkte vi till hotellet för incheckning och vi slappade en stund. Hotellet bokade bord åt oss på en närliggande restaurang. Där mumsade vi på smarrig pasta och ett glas rött. Väl hemma igen på hotelrummet så kollade jag på film - I nationens intresse. Så bra. Grabbarna kollade på hockey. I går lördag så mumsade vi på hotelfrukost sen begav vi oss ut på stan en sväng.

Ett av Göteborgs mysigaste shopping gator - södra vägen nedanför götaplatsen:Vi gick även till en rolig lekplats med stort vattenfall. Ligger bakom konstmuseet:

 Gott fika på condeco innan vi åkte vidare med spårvagn till starten på göteborgsvarvetUttråkad son som vill åka spårvagn NU och kolla på sälar NU

När vi kom fram till slottsskogen gick vi en promenad i parken och kollade bla på sälarna:Sen kollade vi in starten och käkade lunch. När de var dags för Tomas att starta promenerade vi hemåt och kollade in honom två gånger under loppet.

Solen strålande från klarblå himmel:Hela Göteborg kokade:När vi kom hem stylade vi om och inväntade Tomas. Han kom hem glad och nöjd sprang under 2 timmar. Vi gick sen till Lisseberg för middag, karuseller och lotteri och vi vann 2 kg kexchoklad:Vi somnade alla gott när vi kom och vaknade utvilade men ömma i muskler och leder. Jag efter 1 mils promenad och tomas för sitt lopp. Efter frukosten checkade vi ut och begav oss återigen till slottsskogen. De var nu dags för Hogges göteborgs varv. Men efter en timma så gav vi upp. För mycke folk och 2,5 timmas kö för han att springa. Inte värt de så vi åkte vidare till Ikea och där shoppades de loss:Nu blir de att sträcka ut i soffan och kolla på Mästarnas mästare. I morgon är de ny vecka men snart helg igen!

KramiZ

Kommentarer
Postat av: Jonas Lichter

Hej Jennie,Hoppas allt är bra med er alla 3.

Tänkte fråga dig lite frågor om hur Holger mår idag och hur hans "handikapp" har påverkat er och Holger.Anledningen till att jag frågar är för att jag och min tjej precis fått reda på via ultraljudsundersökning på KS att vårt 21 veckor gamla "barn" har som det ser ut på ultraljudet blåsexstrofi.Vi har fått väldigt lite information från läkare, barnmorskor osv. än så länge och ska få träffa en specialist inom detta på tisdag får att få er svar och ställa frågor till honom.Vi är väldigt tacksamma om ni orkar dela med er av era erfarenheter och råd.

Har läst i stort sett hela din blogg och som det verkar så mår han hur bra som helst idag?

Vi är tveksamma hur vi ska göra och skulle behöva veta så mycket som möjligt innan vi tar ett beslut som vi ändå måste ta i början av nästa vecka.Hoppas du/ni orkar ta er tid och svara och att vi inte verkar vara för påflugna.

Känns bara som om det finns så himla lite information om denna missbildning och vi känner att det kan vara skönt att få prata med någon som faktiskt har varit med om detta och har ett eget barn med blåsexstrofi.Med vänliga hälsningar,jonas Lichter och Fi Lindfors2012-05-19 @ 16:58:20
Postat av: Jennie

Jonas och Fi: Vår Holger är den underbaraste som finns! Men de tycker väl alla att sina barn är! Vi fick reda på hogges missbildning i vecka 20. Vi tvekade aldrig på att behålla barnet. Vi träffade världens underbaraste läkare som berättade för oss att dessa barn kan leva nästan ett fullt normalt liv! De är dock många påfrestande operationer fram till dess men de fixar ni och barnet! Holger har opererats på drottning Silvias och vi har bott på Ronald Mac donalds hus. Helt suverän personal och läkare. Vill ni så kan ni slå oss en pling: tel 0702071193

2012-05-20 @ 14:14:53
Postat av: Jennie

Jonas och Fi: Holger är vårt första barn och de är svårt att säga hur hans missbildning har påverkat oss. Vi har ju ingen annan erfarenhet. Våra sjukhusvistelse har varit positiva och vi har lärt känna underbara familjer som är nära vänner idag. Rent vardagsmässigt så funkar de toppen på dagis och hemma. Dock en del sjukhusbesök och urinvägsinfektioner.

2012-05-20 @ 14:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0