Minnen

Kom nyss hem från stan. Har varit framme och tittat på Karnevals tåget. Oj vad man minns dessa tider. ..... några år sen nu typ 16....... Men oj så härliga och spännande. Men livet är faktiskt underbarare nu.  Man slipper leta efter kärleken och barn har jag och ett kul och intressant jobb.

Dags att fixa lite innan soffan lockar.

Tidig present!

I går när jag kom hem från jobbet fick jag mina morsdagspresenter. Lite tidigare men oj så fina:





Tack älskade Tomas och Holger. Ni är mina godingar!

Idag har vi hunnit med mycke på fm. Hogge vaknade 6.30. Först en lugn och skön frukost. Sen en tur till Klassfotbollen och sen vidare till Motorstadion och titt på Go kart. Efter veckohandling och lunch sitter jag nu är och ska snart åka till Skalunda för att hämta upp bröllopsgäster och sen åka vidare till Bröllopet i Söne kyrka. Ska ta mig en titt jag med. Alltid lika vackert. Längtar till vårt....

Längtan finns oxå till detta underbara ställe:



Snart är vi där...

Kram på er!

Lite trött!

Är lite trött efter två fullspeckade dagar. Men morgon dagen bjuder på lugn och ro och mys med mina gosiga grabbar. Nu dags att sova snart. Tidig uppgång i morgon.

Natti

Sooooooooooool

Vilka sköna dagar de har varit i helgen. Mycke sol och mycke mys.



Nu väntar en vecka fylld med mycke jobb men oxå mycke träning. Ska försöka hinna med lite gos med familjen oxå. Nä dags att slänga sig i soffan och kolla in brudparet från Järpås som är med i Bingo lotto.

Kram

Lugn helg!

Helgen som jag har framför mig ser lugn ut. Inga planer....... Just nu sitter jag och smuttar på lite vitt vin medans Tomas lägger sonen. Eftermiddagen har vi tillbringat uppe i Råda. Jag gick 5:an och grabbarna lekte bland stenarna. Morgon dagen kan nog bjuda på en sväng på stan med fika för mig och sonen. Tomas ska lira fotboll i Trollhättan kl 12. Underbart med helger som bara blir som de blir. Men jag längtar till den 4-6 juni då vi ska åka ner till Falkenberg. Ska bli skönt att bo på hotel, bada och slappa. En tur till Ullared ska de bli oxå. Shoppa!

Nä dags att slappa lite....

Underbara barn!

I dag har vi haft besök av våra 16 nya 6-åringar som kommer till oss efter sommaren. De är så goa och snälla. Ser verkligen framemot att gå ut i skogen med dom i morgon. I em körde jag ett pass på friskis och nu slappar jag i soffan till Anna Anka. Snart dags för sängen. Börjar 6 både i morgon och på fredag.

Kram och god natt

Underbar helg!

Har haft en underbar helg. Lördagen tillbringades ute hos min far och röjningen av vindar. Vi firade även syrran som fyllt år. På kvällen grillade vi hemma hos Tomas mor och far och firade deras födelsedagar. De blev en sen kväll för oss alla tre så vi sov gott till 9 allihop i går. Sen blev de en skön slappar dag för att ladda inför den kommande veckan. Nu är snart första dagen i veckan till ända och min kropp värker av 75 minuters träning. De var så skoj. Ser framemot onsdag då de är dags igen.

Nä nu ska jag spana in Hollywood fruarna.

Ett lugn hemma kväll

I dag har varit en lugn dag och kväll. Efter jobbet tog jag en runda på stan och shoppade present till syrran. Sen gav jag mig ut på en promenad. Kvällen har jag tillbringat med min älskade son. Han somnade dock kl 19 så sen har jag legat i soffan och kollat in Talang och bloggar. Nu blir de mys med sambon som just kom hem från fotbollsmatchen.

skön dag efter en tuff start på veckan

Ja då var de fredag igen i morgon. Har haft en skön dag idag. Både jag och Tomas vaknade innan sonen idag. Hör inte till vanligheterna en "söndag". Efter frukost åkte vi till Skövde och tittade i affärer och fikade gott. I em har vi bara myst och slappat och nu är magen mätt efter en smarrig flinta stek.

Dags att fixa lite innan soffan lockar.

Kram

Stolt!

Vilken underbar dag jag har haft idag och så stolt jag är. I dag har vi firat fritidshemmens dag. Hela em har jag tillbringat ute i skogen tillsammans med barn och kollegor samt våra trevliga gäster från Önums fritids. Alla har verkligen bjudit på sin bästa sida och gjort denna dag unik. Jag äääääääääääälskar mitt jobb!

Men är lite trött efter en lång dag. Så nu blir de soffan och laddning för morgon dagens utvärdering.

Kram

En underbar helg snart till ända!

Nu är snart helgen slut och framför mig har jag en fullspeckad vecka:

Måndag: Jobb till 16.30 sen Tema redovisning på kvällen.
Tisdag: fritidshemmens dag och besök av Önumns fritids. På kvällen träning.
Onsdag: utvärdering av verksamheten och tjejmiddag på kvällen.
Torsdag: ev ett besök på en bondgård med nyfödda lamm samt träning
Fredag: jobba sent, sen fotbollsmatch på kvällen.
Lördag: röjar dag ute hos far och kvällen middag med Tomas familj.
Söndag: träning

Men många roliga saker som händer och utvecklande. Veckan kanske blir lite förändrad för sonen har temp på 38,1 just nu men vi hoppas de bara är tillfälligt och att de är borta i morgon. Håll tummarna.

Tidigare idag har vi besökt min far och Hogge har åkt traktor. Sen har jag kört ett pass skivstång på friskis. Gött.
Nä dags att röja i köket efter en god middag.

Kram på er!

Helg!

Nu är de helg! Gött. Ska till frissan i morgon och göra lite slingor. Sen har vi inget planerat resten av dagen. Nä dags att kolla in någon bra film.

Allt var toppen!

Nu är vi hemma sen en Stund Tillbaka fran Drottning silivas Barnsjukhus i Göteborg. Allt var toppen MED Hogge. Känns skönt. Nu blir de inte sjukhusbesök förrän OM 6 månader - förhoppningsvis. Kvällen kommer Att tillbringas MED sonen medans Tomas åker på fotbollsmatch. Mycke bus OCH mys.

Soliga dagar

Soliga och underbara dagar har passerat och livet är mer än underbart. Hoppas på mera sol i morgon. I kväll blir de tv soffan hela kvällen lång.

Kram till er alla!

1:a maj

Ja de blev ju inte Direkt någon fika på en filt IDAG men Ute Har vi varit. Sonen Har åkt Motorcykel OCH Traktor:





Lek med Kusinerna blev de oxå:


RSS 2.0