Familjen på besök

Gick upp till Hogge vid 8 och han var vaken när jag kom. Han hade sovit gott hela natten. Skönt! Vid 11 kom Tomas familj på besök. Vi fikade uppe hos Hogge och han fick superfina presenter. Tusen tack.



Vid 12 kom läkaren för att byta förband och plocka bort ett drän. De bäddade även rent sängen och smörjde in rumpa och rygg som drabbats av eksem. Vi andra gick till Ronald och där intogs god lunch. Vid 14 gick vi upp till Hogge igen och då sov han gott i nybäddad säng och insmord rygg. Vi tog en kopp kaffe och myste. Vid 15 åkte de hemåt och Tomas åkte en sväng till Allum för inköp av nya träningsoveralls byxor. Hogge sov gott vidare och vaknade precis innan jag gick hem vid 16.30. När jag kommer tillbaka ska vi ge han lite välling för första gången på nästan 1 vecka. Läkaren tyckte att nu var de dags att få fart på magen och matintaget igen.

Är nu i k valet och valet om jag ska gå ut och gå en sväng eller lägga mig på sängen???? I natt ska jag nämligen sova uppe hos Hogge  och då lär de nog inte bli så mycke sömn. Men frisk luft och motion gör ju en pigg också.

Hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0