Härlig helg!

Liggger i soffan och inväntar matchen Frankrike - Spanien. De har varit en super härlig midsommar. Gårdagen tillbringades först hemma hos Tomas föräldar tillsammans med Tomas systers familj. Vi fikade, plockade blommor:Gick en sväng ner till sjön och små grabbarna badade fötterna:Efter en smarrig lunch så åkte vi hemåt och stylade om och cyklade till kära vänner för att fortsätta firandet. Där bjöds de på midsommartårta och kaffe. Sen lektes de och dansades runt stången.Innan regnet kom hann vi grilla en smarrig köttbit och njuta av gott vin och många skratt. Samt en fantastisk vy över kinneviken. I ösregn cyklade vi hemåt vid 22. Mätta och fyllda av minne för livet. Så kul!

Idag har vi slappat mest hela dagen. Men nu i em och kväll åkte vi till syrran i skalunda för att fira henne och min andra syster. Vi lyckades att sitta ute och äta smarrig grillspett mellan regnskurarna:I morgon bär de av mot detta underbara ställe:

Hoppas på lika fint väder som sist. Trist att inte mamma orkar åka med men Hogges kusin hänger med. Så i morgon vid den här tiden så sitter jag på altanen och blickar ut mot havet.

KramiZ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0