En tur till djurpark

I morse vid frukostbordet så bestämde vi oss för att ta en tur till Mössebergs djurpark, Packade in oss i bilen vid 09.00 och åkte först till BVC med Hogge för att kolla vikt och längd. Han ligger fint när de gäller längd och huvudmått men vikten hade gått ner sen sist. Beror nog på att han har börjat gå så mycke och ätit lite dåligt när de var varmt för 2 veckor sedan.

Vi styrde bilen mot Falköping och vädret var helt ok till en börja med. Hogge tittade på kaniner:



minigrisar:



Men de roligaste av allt var hästarna. Speciellt när de stack ut huvudet utanför staketet. Hogge pussade och gosade med hästens man:



När vi skulle plocka fram fika korgen så öppnade himlen sig och regnet öste ner. Vi rusade till bilen och fick äta vår lunch där istället. Tur att vi hann se alla djuren innan ovädret. Åkte vidare till Coop i Skara och inhandlade kvällens mat. Korv med bröd.

Ligger nu mätt och nöjd efter korvgrillning, cykeltur till stadsträdgården för en titt på Kadawathas konsert och sen vidare till torget för glass. När jag kollat vädret inför morgon dagen så blir de lite fixande och donande sen lockar sängen och bok. Härliga semster. Jag älskar verkligen att vara ledig och bara slappa. Håller tummarna för en solskensdag i morgon och en tur på sjön.

TJA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0