Äntligen!

På fm idag åkte jag och sonen ut till Majåker och fikade med Hogges faster och barn. Tusen tack för den goda kladdkakan. Efter lunch somnade Hogge gott och när klockan närmade sig 16 fick jag väcka honom, För vid 16.40 skulle vi ju möta Tomas och hämta ut paketet från Telia som ÄNTLIGEN har kommit.Den innehöll div saker som behövs för att installera bredband, telefon och tv. Men tydligen blir de inte klart förrän den 23 januari.
Här sitter vår lille busige son i kartongen:


Medans Hogge sov i em hann jag äta, sätta in kort i album, sätta in recept i min receptpärm, duscha och kolla nätet. Inte illa de.

I kväll har jag försökt mig på att baka ett nytt sorts bröd,

DRÖMSTADSLIMPA

8 dl vetemjöl
3 dl fiberberikad havregryn
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl solrosfrön
1/2 dl hela linfrön
1 dl mörk sirap
1 dl lingonsylt
6 dl naturell youghurt

Blanda samman de torra ingredienserna väl.
Tillsätt resten och arbeta ihop till en smet
Häll i form grädda i 175 grader i 45 min


Den första limpan fick jag slänga för jag råkade sätta ugnen på 225 istället för 175. Limpan blev stenhård och mörk på utsidan och degig på insidan. Har nu limpa nummer 2 i ugnen och ska ta ut den vid 21 och hoppas på bättre lycka den här gången. Tänkte ju bjuda på detta bröd när jag har kalas nästa vecka.

SKa packa lite också innan de är dags att kolla på Vad blir de för mat? Sen är det dags att sov för i morgon bitti beger vi oss till Göteborg igen och träff med div doktorer ang Hogge Pogges operation. I morgon em ska vi hem till hans faddrar/min syster och svåger och äta semlor. Sen blir de hemfärd och mys med färska räkor och vitt vin på kvällen. Måste lyxa till de ibland.

Dags att fixa lite.

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0