Kalas x 2

I dag har vi firat både Hogge och Tomas. Hela familjen kom och de var så kul. Hogge var dock lite trött och sjuk. Han har dock inte så hög feber men ont. Åker till Göteborg i morgon slapp åka idag eftersom febern inte är så hög och att han får i sig mat och vätska. De ska undersöka honom och lägga om stagen. Här kommer lite bilder från kalaset:


Barnen leker för fullt i lekrummet med Andreas. Hogges fina nya matta som han fick i present.


Hela familjen samlad för korv med bröd



Födelsdags "barn" nr 1


och nr 2. En hjälm som Hogge kan ha när han sitter i sin fina nya cykelsits som han fick i present. Premiärturen blir den 25 april och allt går vägen.


Blåsa ut ljuset hör ju till.

Nu sover Hogge gott och jag städar undan lite. Tomas är och tränar. Ska försöka komma iväg ja me när han kommer hem, Måste ut och röra på mig känner jag.

Idag hade jag även "loppis" på alla mina kläder som har blivit för små efter goda middagar och en graviditet i kombination med för lite motion och mycke fikande och godis varje dag. De har legat nerpackade och nu kände jag att de är lika bra att ge bort dom till någon som kan ha dom. Om de skulle vara så att jag gå ner några kilon så får jag köpa nytt i stället.

Dags att plocka ur diskmaskinen,

Tusen tack alla nära och kära för en mysig em. Älskar er!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0