Tålamodet tryter, väntan är snart över!

Idag har varit ett jobbig dag. Mitt tålamod tryter och jag vill att Hogge ska bli av med lindan runt benen nu! Får ge mig till tåls tills i morgon då han ska röntgas och de ska ta bort 2 av katetrarna.

Fick sovmorgon i morse för Tomas gick och hämtade Hogge. När han kom tillbaka så berättade han att de inte rann något i vänster kateter. Jag frågade om de hade spolat och kollat om de rann tillbaka något, så var inte fallet. Hogge hade även ätit lite dåligt och kräkts en del på natten. Vi blev orade då de två timmar senare fortfarande inte kom något kiss i vänster och han var trött och hängig. Vi begav oss upp till avdelningen och läkaren meddelade att de inte var någon fara med kisset. Hogge åt bättre och efter en rejäl bajs bomb som sprutade ner både säng och golv så mår han nu toppen.

image29

Kräftskivan i går var super lyckad. Vi satte oss sedan i soffan tillsammans med våra nyfunna vänner från Tyskland. De jobbar som läkare i Torsby och är super trevliga. Vi drack röd vin och kollade på körslaget.

Nu är det söndag em och snart kväll. Tomas ska snart bege sig hem till Lidköping och jag och Hogge ska mysa i sängen.


Kommentarer
Postat av: Frida

Hej svejs! Härligt kort det e lycka de. Alla på stommen hälsar så gott....
Hörs i morgon......

2008-05-11 @ 19:20:57
Postat av: Billan

Hej!
Gött med skaldjur! Själva grillade vi lax med Marie & Henke igår, inte så dumt det heller. Har varit med barnen hos Lena och kollat kalvarna och kossorna. Seth spanade givetvis in maskinparken oxå... Shopping som Junie kallade det på KappAhl och Rydéns kids. Så var det snart måndag igen då, ha det så bra! Kram kram

2008-05-11 @ 21:43:12
Postat av: Sandra

Mmm har varit en bra helg med en massa sol och skratt =)
Lycka till imorgon !!
Han är såå söt ;)
God Natt

2008-05-11 @ 22:40:31
URL: http://sansa84.webblogg.se
Postat av: Maria

Snygg tröja!

2008-05-12 @ 18:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0