Datum för dop är äntligen spikat!

Hej kära blogg läsare!

Äntligen har vi lyckats hitta en dag för dop för vår underbare son Holger. Det blir den 1 juni i Sigfrids kyrkan. Fick inte ha det utomhus under eken på Nolåsen. Tydligen så döps man in i församlingen och kyrkan är då den rätta platsen tyckte prästen. Helt ok men inte riktigt som vi tänkt oss. Jag får också ge mig när det gäller dopklänning. Holger får väl kränga på sig en.

Så nu är det lite att stå i. Imorgon måste vi köpa inbjudningskort och posta dom. Sen bestämma tid med prästen då vi ska prata ihop oss om upplägget och vilka sånger vi ska ha. Håller tummarna att Christer och Annelie hittar var sin fin låt att sjunga.

För övrigt har det varit en skön dag. I förmiddags var jag på BVC och vägde och mätte Hogge. Han väger nu 5270 gram och är 57 cm lång. Har växt rejält sen vi kom hem.
 image58

I eftermiddag har vi bara softat är hemma och nu i kväll gick vi hela familjen en lång promenad upp till Lockörn och tittade på LIFs damer. Lite sug i benen men bara lite. Har tröttnat på allt jobb som ligger bakom att spela i ett lag och i en klubb. Så många måsten.

God natt på er all där ute



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0