Underbara dag!

Inledde dagen med en tur till mitt famijehem och en titt på grisarna, traktor åkande och fika. Jag skulle även kolla efter en blå Helly Hansen jacka som jag köpte för 15 år sen. Hittade den tyvärr inte men jag fann något ännu bättre. En blå fjällräven:



Letade efter en i Göteborg när vi var där men fanns inte just den här färgen. Och nu fann jag en helt gratis dessutom. Den är dock en storlek för liten så nu är de stenhård träning som gäller. Ska även försöka mig på lite bättre kost men där blir de svårare. Är ju svag för smörgåsar, kakor, godis, juice, vin och chips.

När vi kom hem från landet la sig grabbarna för att sova och jag åkte och veckohandlade. När jag kom hem tog jag på mig mina löpartajts som har legat till sig i 3 år och de satt tajt men kändes bra. Så nu sitter jag här och har lite ont i kroppen. Sprang 5 km utan att stanna. Dock på plan mark men nöjd ändå. Måndag och onsdag blir de Friskis och sen löpning fredag igen. Hej vad de går. Älskar verkligen att springa och jag kom in i ett gott tempo redan idag. Är mycket förvåndad.

Dags att börja jobba igen i morgon. Sonen är dock rejält förkyld och har lite feber så han blir nog hemma med sin far i morgon och ev får de åka och ta lite prover så att de inte är något annat än förkylning. Nä dags att fixa lite inför jobbstarten imorgon. Längtar lite men kommer sakna alla underbara mornar med sonen då han varje morgon har sagt:
- Go morgon mamma - se tv?




Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0