Lovely day

Vi började dagen med en frukost i solen på ett cafe i stan:



När vi kom hem så slappade vi trädgården hela dagen så skönt. Efter 1 timmas vila så cyklade vi till några olika lekplatser och Hogge lekte för fullt. Nu i kväll har vi gottat oss i våra sköna loungemöbler:



Holger provade sin cross hjälm och laddar för i morgon för då blir de förhoppningsvis en tur med farfars fyrhjuling:



Nä nu är de ryggläge som gäller efter en smarrig flinta stek.

Kramiz och Go kväll

Fotboll och shopping

I går tränade jag fotboll på gräs för första gången på 5 år. Så kul. Om 1 1/2 vecka är de serie premiär. Ska bli så skoj. Hoppas man platsar så man får vara med. I dag har vi shoppat i de nya bra ha affärerna. De blev två vinglas i plast och en luftmadrass till camping semestern samr värmeljus och förläggnings sladd. Nu ska jag ta mig en kopp te och smörgås och krypa under en filt.
Tja!

Inget att skriva på veckorna

Ja dagarna flyger fram. Hinner inte skriva på veckorna. Fullt upp med jobb, träning, mys med familjen och alla vardags sysslor. De händer ju inte så mycke på veckorna heller. I helgen har vi inte så mycke inplanerat. Jag ska på kick off i morgon med f30-mitt fotbolls lag. Serie premiär om 2 veckor. Hoppas jag hinner bli spelklar innan dess. Lite strul med övergången. Just nu slappar jag och sonen i soffan medans sambon är och kollar på innebandy. Kvällen bjuder på lets dance och ett glas rött. De är Fredagsmys! Nä nu myyyyyyys med sonen.
Kramiz och trevlig helg!

Älskade familj

I går så kom syrrans två barn hit på fm och lekte med Hogge. Så kul:



Vi fikade och målade:



De var så skönt i solen. När kusinerna åkte hem vid ett så la jag mig i solstolen 1 timma medans Hogge kollade film. Fick linjer efter bhn. Lovely!

Vid 18 kom Tomas hem från tyskland. Mycke gott hade han med sig. Smakade genast av denna dryck som jag nu vet kommer bli en favo i sommar efter en dag på stranden:



I dag har vi hunnit med grymt mycke. Vid 8 tog jag mig en långpromenad sen frukost. Åkte till ICA och nu har vi fyllt kylskåpet inför veckan. Sen drog vi ut till min far och firande av hans födelsedag:



Nu har vi njutit av en smarrig sallad i solen i våra underbara lounge möbler. Om en liten stund ska jag åka och hämta kära vänner och åka hem till en annan kär vän och fika. De är lyx. Grabbarna sover gott. Lika trötta bägge två.

Ha de gott kära läsare!

Leende på läpparna!

Åh vilken härlig dag! I em var vi på föreläsning med jobbet. Vi lyssnade på Pär som startade glada hudik teatern. Så givande. Sen nu i kväll så har jag kolla på hur många lingon finns de i världen. Så vacker film. Men nu är jag trött. Dags att krypa ner i sängen hos sonen.
Natti

Röjar dag!

I dag har varit en röjar dag hemma hos far min.
FÖRE:



EFTER



Sen gick vi vidare med att riva ett gammalt garage:












Mitt i allt åt vi smarrig fika med syrrorna och kusiner. Så härligt i solväggen. Efter lunch fick Holger leta efter ett påskägg. Sen åkte vi hemåt och sov 1 timma. Helt slut i kroppen efter allt bärande och räfsande.

Nu slappar jag i sängen och kollar in Projekt runaway. Ops kom visst på att vi är ju lediga i morgon. Så skönt. Nu ska vi tända grillen och äta en smarrig köttbit.

I morgon tar vi oss en tur ut till Tomas förädlrar och träff med hans familj.

TJA!

Påskfirande

I dag har de firats påsk med kära vänner. Vi träffades vid 11 och åt sen en god påsklunch. Alla hade med sig något så de blev en smarrig knytis. Efter maten fick barnen ge sig ut i trädgården och leta efter påskägg som påskharen varit där med. Efter smaskig påskpaj åkte vi hemåt och tillbringade någon timma i den sköna solen på altanen. Sen bar de av mot tivioli och Holger åkte massa karuseller och vi njöt i solen:



Nu slappar vi och ska snart krypa ner under täcket och kolla tv.

I går tog vi oss en tur till LFKs påskmarknad. Brr vad kallt de var. Hogge fick en fin ballong:



På eftermiddagen åkte vi hem till syrran i Skalunda där vi firade de övriga tre i familjen:



På kvällen kom en kär vän över och drack lite vin med mig och vi kollade på Lets dance.

Nä dags för att krypa ner med sonen som är supertrött efter en lång dag.

Morgondagen bjuder på en dag fylld med trägårdsarbete och mys med min far..

Kram och ta väl hand om nära och kära!

Lång men lyckad dag!

Ja de har varit en lång dag.... Klockan ringde 4.30. Vi var framme i Göteborg runt 7 och vid 9.30 lånade dom Holger en stund för operation. Operationen gick strålande bra och allt ser toppen ut. LYCKLIG! En trött son ville ha kaka och fika och de fick han så klart:



Efter någon timma fick vi ge oss av hemåt. När vi kom hem kockade vi ihop ett enkelt påskbord som nu ligger som ett smäck i magen. Mums!



När vi precis skulle äta kom grannarna med ett superfint påskägg till Hogge. Så gulligt!

Nu blir de sängen.

SUper trött men som sagt lycklig!

Påsk och operation

Påsken närmar sig med stormsteg. Jippi! Men först ska vi klara av en lättare operation på Holger i morgon. De ska söva ner honom och spruta in ett medel som stimulerar musklerna i blåsan så att han kan behålla urinen längre i blåsan. Tidig uppgång i morgon - 4.30 så nu blir de dusch och sängen.
KramizAr

kalas

I dag har vi haft kalas för Tomas. Inledde dagen med smarrig frukost och sen blev de en skön löprunda i Råda på fm. Vid 15 kom min och Tomas familj hit på fika. Han fick bla en fritös som han mer än gärna använde till kvällsmaten:



Svärfar och svärmor var snälla och tog med sig påskris som jag och sonen nu har klätt så fint:





Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir de soffan kvällen lång!

RSS 2.0