I bland blir saker som man tänkt sig!

Dagen blev som planerat. Helt underbar. Vaknade vid 7.30 och kände mig pigg och utvilad. Tog med mig en vaken son upp och lät en trött älskling sova vidare. Gav sonen frukost och vek sen ihop tvätten. När Tomas vaknat till liv tog jag mig en tur på 5 km med stavar. Skön start på dagen. Väl hemma igen gjorde jag iordning en smoothie till mig och sonen. Sen stylade jag om och vi gav oss fram på stan och inhandlade ramar till vår fotovägg som förhoppningsvis blir klar i morgon. Återkommer med bild.
Smaskade en god fika tillsammans med syster och familj. Gick en sväng på stan och provade vinterjacka - och hittade en. De får bli en svart Didricksson. Men fanns inte i min storlek hemma så Tomas skulle kolla med sitt jobb om de kunde beställa hem en. Den var verkligen så skön och snygg. LÖv it. Hoppas nu bara att jag finner en. Shoppade dock ett par svarta jeans leggins på Veromoda. Svårt med storlek då de töjer sig. Ska prova dom igen i morgon och se om jag ska behålla dom eller inte. Eftermiddagen tillbringade först i sängen med sonen och en skön vila sen ute vid Mellbyvallen för lite fotbollstitt och lek med barnen.
Nu ligger tacos i magen och jag smuttar på mitt vin och lite ost. Snart intar jag soffan och kollar på Johan Falks nya film.

Ibland blir saker som man tänkt sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kram och njut av varje sekund som är lycklig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0