Ostabilt!

Är nyss hemkommen från Tjabo. Han har fått feber och crpn har tigit från 40 till 70. Läkaren är inte orolig utan berättade att de är en vanlig reaktion ett dygn efter operation. Tänk att de bara är ett dygn sen han kom från operation till IVA, de känns som en evighet sen. De har satt in värsta pencilin kuren i förebyggande syfte. I morgon har de svar på blod och urin proven om de finns någon bakterier eller infektion. Hoppas de blir en lugn natt för söte sonen och att vi kan sova vi med.

Nu dricker vi ett glas rött och käkar lite chips. Tomas kollar på fotboll och jag ska snart ta mig en dusch och krypa ner i sängen. Är trött i ben och fötter. Har stått och gått mycke idag. Tar ett tag att vänja sig vid livet på sjukhuset. Men hittills har Hogge haft helt underbart bra personal och vi har blivit bra bemötta.

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas ni sovit gott och att lillkillen inte har någon infektion.

Tänker på Er!

Kramis

2009-02-25 @ 07:26:48
Postat av: Magnus & Therése

Hej Jennie!



Tänker på er och hoppas att allt ska gå bra med den lille brunögde charmören. Blir tårögda när vi tittar på korten och förstår att det är tufft för er. Allt annat som man har omkring sig känns så futtigt i jämförelse med vad ni går igenom. Känns som om ni har god styrka i varandra du och Tomas och det är det tuffa som man går igenom som svetsar en samman. Nu håller vi tummarna för "Hogges" tillfrisknande. Tänker på er!



Stor kram Magnus & Therése

2009-02-25 @ 09:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0