fullspeckat schema!

I går hann jag inte blogga. De var fullspeckat hela dagen. På fm kom farmor hit för att passa Hogge och jag stack till tandläkaren. Inget kul men tänderna såg prima ut trots all fika och kaffe under de senaste året. När jag kom hem hade även Pernilla och Oscar kommit och då fikade vi allesammans. När de gick hem så pälsade vi på oss och gick till ICA för att hämta Tomas smörgåstårtor som han skulle bjuda på när han slutade idag. Väl hemma igen åt vi lunch och sen slocknade Hogge gott i sängen. Jag började att lägga fram allt som ska med ner till Göteborg.



Vid 16.30 kom Tomas hem och då åkte vi ut till farmor och farfar för födelsedagsfirande av farmor.
Så här fin tröja fick Hogge i present av farmor:



Blir fin fin till våren/sommaren.När vi kom hem tog jag mig en dusch och sen var de bums i säng.  I natt sov vi alla tre som en stock mellan 23.30 och 06.00 så skönt.

I dag har vi gjort lite ärenden på stan och ätit lunch hos Tomas. Hogge somna precis och jag ska packa de sista och sen skura av golven så de är rent och fräscht när vi kommer hem igen.



I kväll blir de en tur till mormor och morfar och alla mostrar och kusiner. Kul att ses innan vi åker ner. Hogge är dock förkyld och vi är lite oroliga att operationen blir framflyttad men som de sa på avd 327 när jag ringde och berättade de - de är ju bara torsdag och de är långt till måndag. Mycke kan hända innan dess. Just nu har de intagningsstopp på avdelningen pga vinterkräksjuka. Men de trodde att de skulle vara över tills i morgon annars så skrivs han in på en annan avdelning så länge. VI har fått ett rum på Ronald Mc donalds de känns skönt så då slipper vi åka hem över helgen.

Nu måste jag verkligen greja och fixa medans Hogge sover.

Vet ej när jag kommer att kunna blogga nästa gång, Beror när jag får tillgång til internet förhoppningsvis i morgon kväll.

kram kram på er alla läsare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0