Nu är vi mer än nöjda!

Budgivningen håller på för fullt och just nu är vi mer än nöjda men de får gärna fortsätta.....

I dag har vi varit på baby cafet och sen gick vi hem till mig för att äta fruktsallad. Frida kände sig inte bra så vi skippade promenaden. Jag och Hogge gick en sväng ner mot sjön eftersom de var visning av lägenheten vid 15. Sen gick vi och handlade mat och då träffade vi farmor. Hon var hes och kunde knappt prata.

Nu slappar vi i sängen och väntar på att pappa Tomas ska komma hem och mysa med oss. I kväll blir det träning på friskis och sen Tomas smarriga korvgryta me fullkornspasta. Sen lägger jag och Hogge oss i sängen och myser till Bonde söker fru och Make me a supermodel. Bägge är kl 20 så de blir zapping. Sen blir de Grey´s anatomy och sen Världens härligaste män. En fullspeckad tv kväll.

Jag älskar verkligen hösten dels för den klara luften och dels för att man med gott samvete kan krypa ner under täcket och mysa till härliga serier och filmer på tv.
 
I morgon är de torsdag och inga planer än så länge. Har skrivit upp mig på vikarie listan på jobbet så vem vet kanske får jag sticka till jobbet i morgon???

Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0