Då var de dags igen!

Holger ligger sjuk. Igår em så var vi på föräldra träff. Min huvudvärk var som bortblåst men Holger var hängig och ville inte leka med de andra barnen. Jag trodde han var trött så vi gick hemåt och han somnade gott. Tog tempen innan och han hade 37,9. Inte ovanligt för honom eftersom han ligger på 37,5 i vanliga fall och nu hade han ju legat nerbäddad i vagn med overall och filt. Vid 16 vaknade han och jag gav honom gröt vilket inte smakade. Han åt nästan inget alls.

Men maten vid 19 smakade bra. Tog en temp för säkerhets skull och nu var den på 38,4. Ringde sjukvårdsupplysningen och vi fick en tid kl 21.40 för provtagning. Väl där fick vi vänta tills 22.15 innan vi kom in. Läkaren där var osäker. Holgers crp låg på 22 och urinen var inte bra så hon bestämde sig för att vi skulle åka till SKövde för att träffa en barnläkare där och ev ge Holger antibiotika via dropp. Så kl 23.30 anlände vi KSS. Lite trötta men vad gör man inte för att ens barn ska må bra.

På KSS blev vi väl omhändertagna och vid 01.30 kunde vi åka hem igen. Troligtvis har Hogge urinvägsinfektion men kanske oxå njurbäcken inflammation. Vi får provsvaren i slutet av veckan.

Så babycafe och promenad med Frida och Mira blev inställt idag. Hogge sover nu gott efter att ha ätit både välling vid 7 och gröt vid 10. SKönt att han äter. Febern ligger dock runt 39 så jag är tvungen att ge honom febernedsättande var tredje timma för att hålla den nere.

Nu ska jag gå titta till honom och sen blir de nog film för min del för att fördriva tiden.



Kram kram


Kommentarer
Postat av: sandra

hejsan... de va ju inte bra... hoppas han kryar på sig...och att de inte är något allvarligt!! så ni va ute och gick i måndags? ja hade oxå tänkt att hänga på men fick ett sms av frida vid halv tio att hon skulle in till sjukhuset med mira för hon inte va bra..så att de blev en promenad en annan dag..? tråkigt. dom va ju här i söndags och då va mira väldigt förkyld och nu ligger tea sjuk oxå.. i feber och förkylning.. så de kanske är de hogge har fått me? hoppas att ni kommer krya på er iaf.. vi ses kram sandra tea

2008-11-05 @ 15:43:45
URL: http://sajaandersson.blogg.se/
Postat av: Maja

Men lille krakebissingen! Man blir ju orolig när de inte mår bra, speciellt när de är så små och inte kan tala om vad som är fel eller hur de mår. Hoppas att lilleman snart ska vara pigg igen!



Grattis till nya boendet förresten! När flyttar ni? Och vart?



Ha det gott! Kram Maja

2008-11-05 @ 19:01:04
URL: http://www.almaycorazn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0