Lite av varje!

Gårdagen var en fullspeckad dag. Tillbringade fm på mitt jobb med skolstart och traditionellt tårtkalas. Så kul att träffa alla igen och Holger använde gärna sitt stora leende för att charma alla. Fortsatte sen min färd till Stadsträdgården och en mysig sångstund på Baby cafet. När man går där ifrån så har man alltid ett stort leende på läpparna. Personalen och lokalen är så inspirerande och glädjefylld.

Både Frida och Pernilla hade ringt  när jag styrde vagen mot hemmet. Ringde upp Pernilla först som var sugen på fika på em men jag kände att vi inte hann med eftersom vi skulle åka till Väla senare. Blev en lunch med Frida i stället. Kycklingspett på 3 B som jag varmt kan rekommendera.
Gick en sväng till Brio och gick där ifrån några hundra lappar fattigare, Inhandlade en filt och ett örngott till vagnen. Har ju som jag berättat och visat tidare plockat bort insattsen i vagnen och då måste den ju stylas upp lite.

Em och kvällen gick i fotbollens tecken. Åt kvällsmat hos mor och far och sen åkte vi upp till Mellbyvallen. Grabbarna vann och Tomas gjorde ett mål. Holger sov hela kvällen. Hade inte hunnit med de under dagen.

Väl hemma fastnade jag framför en fransk film. Upptäckte inte att den var fransk förrän i slutet för jag låg i sängen med Hogge och hade ljudet avslaget. Grymt bra faktiskt.

Dagen i dag har vi spenderat på Örslösa IP och fotbollsturnering. Skönt att titta på och se alla andra springa som dårar. Efter lunch hemma och 1 timmas sömn åkte vi ut till Pernilla med familj för att lämna Holger. Dags att äntligen få se på uppföljningen av Arn. VIlken film de var. Har inte lippat så mycke sen Holgers sjukhusvistelse. Grymt bra. Måste ses.

När vi kom för att hämta vårt underverk så stog bordet dukat med en fantastisk god fläskfile gryta med ris. Ett glas rött slank ner oxå. Holger fick sin gröt och sen kände vi ifam Landh att det var dags att åka hem och mysa och packa. För i morgon bär det nämligen av till Göteborg och Lisseberg. Ska dit med Pernilla med familj. Vi älskar verkligen att gå där och bara njuta av stämningen och folkmassorna.

Holger sover gott brevid mig i sängen och jag ska krypa ner och sova jag me.

Natti natti alla ni kära läsare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0