Helg i Göteborg!

Vilken helg vi har haft i Göteborg. Vi åkte vid 7 på fredagsmorgon och anlände till sjukhuset strax innan 9 som planerat. En hel del snö på vägen men Tomas körde säkert och bra. Mellan 9 och 10 var vi hos Charlotte för att med jämna mellan rum kolla Holgers urinblåsa om han tömmer sig på urin eller inte. De gick väl si så där. Blev inte så många kontroller eftersom han bajsade mitt i alltihop men resultat blev i alla fall att han tömmer sig perfekt. Lite kul får man väl ha oxå mellan undersökningarna:



Kl 10 gick vi till röntgen/ultraljud för att kolla upp Hogges njurar. Och allt var hur bra som helst. Lyckan är enorm!
Nu fick vi vänta ända till 13.30 för att träffa Hogges läkare. Men då hann vi ju med ett besök och hos våra kära smålänningar som var med sin dotter på undersökningar samt en lunch.
Mötet med läkaren gick toppen. Allt såg bra ut och Hogges fortsatta vårdplan är att han till våren ska sövas ner och de ska spruta in ett ämne i urinblåsan som gör att mynningen ut till urinröret blir lite trängre och på så sätt tränar han sin blåsa på att hålla urinet längre och de leder i sin tur att urinblåsan blir större. Snopp plastikkirurgin skjuter hon på tills han blir större och då är förhoppningsvis snoppen större oxå.

Trötta men nöjda åkte vi till hotellet och checkade in och sen fikade vi en supersmarrig fika men en super go dam. ROSA. Hon var och är vårt och framför allt Hogges stora stöd genom allt detta som vi har och kommer gå igenom.
Vi shoppade sedan loss i femman huset eller snarare jag. Blev en snygg fleece från Haglöfs, en varm och go mössa från HH och ullsockar i mängder. Nu ska jag inte frysa i vinter. Vi köpte med oss mat till hotellet och kl 21 så sov både jag och Hogge.

Vaknade trötta och sega efter en jobbig natt. Hogge hostade mellan 22 och 01 samt 05 och 07. Så lite smågnällig och grinig åkte vi till IKEA. Vi hittade allt vi skulle och så klart lite till. Sen tog vi en tur till Backa plan och åt lunch. Bilen tog oss sedan till Hotellet där vi slocknade alla tre och sov gott i nästan 2 timmar. De behövdes och en som var svår att väcka var Hogge:



Lite piggare åkte vi till Jul på Lisseberg och de var så fint:



men kallt:



Vi blev inte så långvariga utan åkte in till Pizza Hut och åt en god middag och sen kolla vi in idol gänget och lyssnade på några låtar.

Vid 20 var vi tillbaka på hotellet för mys och titt på Så mycke bättre. Vi somnade och sov skönt iallfall jag och sonen. Tomas vaknade med en dunderförkylning med ont i halsen och feber. Tråkigt. Efter en helt ok hotellfrukost (inga bacon) så åkte vi på Julfest med ILCO (en förening för barn och vuxna med tarm och urinvägsproblem). En strålande kul tillställning men många glada och mysiga människor. Hogge fick oxå träffa Tomte mor (ROSA) och fick många fina presenter. Sen bar de av hemåt men på vägen stannade vi hos min syster i Vårgårda och fick avnjuta en god fika samt en fantastisk fin adventsstämning. Sonen lekte och härjade:




När vi kom hem satte vi igång med vårt eget advenstpyntade och de blev ok. En ljusstake ville inte funka så den åker till tippen. Köpte oxå en del nya saker till Hogges rum, återkommer i veckan med bidler då allt inte är uppe än. 
Nu sitter jag här, sonen sover och sambon tittar på sin älskade sport (ingen sport på tre dagar eftersom hotellet inte hade några sådana kanaler). Men allt som allt så har de varit en skön och mysig helg dock lite synd att jag var så trött på lördagen. Det viktigaste är att vi kom till Göteborg och fick undersöka sonen och allt var ju hur bra som helst.

Nu laddar vi för tre fullspeckade veckor sen väntar en lång jul ledighet. Inleder min vecka med tjejmiddag i morgon. Ska bli så kul att ses igen.

Nä dags att sova så att man är pigg och fräsch i morgon!

Natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0