Skön helg trots sjuk son!

Lite uppdatering från helgen. Vi tog en temp på sonen vid 23 på fredagskvällen och den hade stigit till 38,6 och vi förberedde oss på att ställa in resan. Men när vi vaknade på morgonen så hade han 37,6 så de var bara att göra oss i ordning och packa de sista. Men sen så tog vi en temp till och då hade den stigit till 38,3. Ringde sjukvårdsupplysningen och fick en tid 12.20 för provtagningar och undersökning. Ringde Tomas föräldrar och berättade som de var. De sa direkt att de fixar vi åk ni. Efter lite betänke tid så bestämde vi oss för att åka. Lämnade av sonen hos dom vid 9 och styrde sedan bilen mot IKEA. Shoppade loss och åt en god lunch. Bilen tog oss sedan mot parkeringshuset vid hotelet och vi tog en sväng i Femman huset innan vi checkade in vid 2. Hogge hade då varit hos läkare och de hade kommit fram till att han fått en urinvägsinfektion. Pencilin var fixad så nu kändes de som om vi kunde slappna av lite mera. Vi slappade en stund på hotelrummet som för övrigt var stort. En stoooooooooor säng och soffa med fotölj.

Vid 15.30 gick vi upp till relax avdelningen och avnjöt ett glas mousserande vin och ett skönt bad i jacuzzin. Solen strålande från en klarblå himmel och gick sakta ner över havet. Utsikten var strålande vackert. För en stund så kändes vardagsliv och stress långt borta och kärleken till mina två underbara killar blev ännu djupare. Visst är livet så himla underbart att leva. . . . .  .

Bastu och en kall dusch avslutade en härlig stund och vi gick ner och sov 1 timma i den nybäddade sängen. Vi fixade till oss och gick en långsam promenad genom stan och kollade in alla vackar belysningar och julskyltningar. Slog oss ner vid bordet på restaurang Babar som vi bokat bord hos och tur var väl de för de var knöka fullt på varenda restaurang. Mat och vin var till stor glädje och mätta och belåtna traskade vi hem till rummet och slappade i soffan och sängen hela kvällen lång. Somnade gott och jag vaknade 06.30 och då kändes de gott att vända på sig och somna om. Vid 08.15 väckte jag Tomas för då var jag sugen på frukost.

Dusch och frukost blev en skön start på dagen och ett telefonsamtal hem till sonen. Han hade fortfarande hög feber så vi bestämde att jag skulle åka själv på kalaset för Hogges kusin kl 15.30. Bilfärden hem gick bra och fort för nu längtade vi så mycke efter vår söte lille son. Lämnade av alla kassar från IKEA hemmavid och all packning sen åkte vi ut till Nolåsen för lite fika och lunch mys med svärföräldrarna och sonen.

När vi kom hem somnade Tomas och sonen gott och jag tog mig en promenad för att orka ännu mera god mat och fika på kalaset. Nu är jag hemma sedan en stund tillbaka och sonen har fortfarande hög feber så de blir att vara hemma i morgon från dagis och jobb. Får provsvaren på proverna i morgon så då vet vi lite mer bla om de är rätt pencilin som han fått mm. Nä dags att städa undan lite och kanske se en film.

Kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0