Lyckans dag!

Alla provtagningar och röntgen visade på att operationen har lyckats! JIPPI! Mötet med läkarna blev kort men innhållsrikt. De berättade att vi var välkomna igen i augusti för röntgen och provtagning. Sen blir de en undersökning i oktober för att kolla hur stor Holgers urinblåsa är när den är full med urin och då krävs de att han är nedsövd. Nästa vår eller höst blir de en snopp operation och ev opererar de blåsan då med. De ska göra så att kisset stannar lite längre i blåsan och inte rinner ut så lätt. En slags knip muskel typ.

Efter undersökningarna åkte vi till Universeum. De var tänkt Slottskogen men regnet hängde i luften och vi var inte klädda för någon skur.







Efter titt på alla coola djur och fiskar så gick vi upp till Avenyn och åt en smarrig lunch på en supermysig restaurang.



Nu är vi hemma sen en stund tillbaka och nu ska vi gå och sova lite hela familjen. Hogge har röjt rejält här i två timmar. I kväll blir de en cykeltur och sen mys i soffan. Dags att jobb igen i morgon. Men på torsdag har jag semester. Jag och Tjabo ska på öppnaförskolan och sen blir de lunch och shopping.

Kram i kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ååå vad härligt att den blev lyckad =)

Kram på er

2009-05-28 @ 13:30:22
URL: http://sansa84.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0