Vitt vin och räkor

Sitter och smuttar på det underbart goda vita vinet. Lindemans chardonnay. Super gott till räkor.



Dagen i Göteborg har flytit på som planerat. Åkte till BVC i morse och vägde och mätte lillkillen. Han hade gått upp till 10370 g. Så gött. Längd och Huvudmått så bra ut oxå. Vi fortsatte mot Drottningsilvias sjukhus och där träffa vi Hogges favorit sjuksyster. Hon bjöd på gott kaffe och supergo krans med äpple, Vid 11 kom alla läkare som planerat och vi fick en utförlig genomgång om hur Hogges missbildning har utvecklats och hur de kommer gå vidare.

Operationen blir antingen den 16 eller 23 februari och de kommer att operera bäcken och "stoppa" in blåsan. Snoppen kommer de ta vid ett annat tillfälle. Vi känner oss nöjda med detta beslut. Denna operation kommer innebära att vi bor i Götetborg 4-6 veckor och Hogge kommer ha en stålställning fastskruvad i bäcken minst 2 månader efter operationen.

Nu gäller de att njuta av veckorna som kommer för efter operationen är det dags för mig att börja jobba och Tomas ska ta hand om vår älskade son:



Efter besök på avd 320 och 327 sa vi hej då till alla och åkte in till stan och shoppade lite. Styrde sedan V 70 mot Vårgårda och där bjöds de på underbart smarriga semlor och gott kaffe. Fick en stor bukett med tulpaner som grattis på min kommande födelsedag. De kan tyvärr inte komma. SNyft.



Ska nu slänga mig i soffan och kolla på Lets dance.

kram på er alla


Kommentarer
Postat av: alla4

whaw säger jag bara om vikten! Duktigt jobbat Hogge! Något posetivt med att ni ska vara i göteborg ett tag är att vi ska ner dit i slutet av februari! Men vi har inte fått någon tid än så man kan väll säga mars. Hoppas att vi kan ses då.

Förtsätt att njuta nu, många kramar!

2009-01-16 @ 21:41:16
URL: http://alla4.blogg.se/
Postat av: Sandra

Skönt att beslutet även känns bra för er.

Gottigt med räkor och vin, smaskade jag oxå på igår =)

Njut på nu !!

Kram på dig/er

2009-01-17 @ 21:13:14
URL: http://sansa84.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0