Fullspeckad dag

Vi ligger nu hela familjen i sängen och kollar på Grammisgalan.

De har varit en fullspeckad dag från början tills nu:

Resan ner gick bra dock en hel del snö på vägen mellan Allingsås och Göteborg. Vi anmälde oss och Hogge fick emla(bedövningssalva) på händer, ett armveck och en fot. Den skulle värka i ca en timma så vi tog en sväng upp till Urinmottagningen och lämnade tillbaka blöjor som vi ej använder samt att vi beställde nya.

Vid 9.00 skulle de sättas nål. Efter många försök lyckades de få in en i armvecket dock inte det som var bedövat så Hogge skrek rejält. Nu skulle han fyllas med vätska så vi turades om att underhålla honom. När de var klart var det dags för filming av njurarnas kapacitet och de gick alla tiders. Hogge somnade så gott. Vi la över honom i vagnen och gick upp till nästa avdelning för att anmäla oss. Sen var de en lång väntan. Jag och Tomas passade på att äta lite och sova en stund var på en hård brits i Hogges rum. Hogge var vid gott humör hela tiden och strax efter kl 13 blev han nersövd av narkospersonalen och han somnade så gott i Tomas famn.

Alla undersökningar gjordes och kl 14.30 var vi på rummet igen. Hogge var pigg och glad och vid 15.30 fick vi åka hem.
Vi tog en sväng till Allum och köpte en jacka till Hogge och 2 tröjor och sockar på Polarn o Pyret. MIn favo affär. På vägen hem så fick Hogge ont i magen och vi fick stanna i 20 minuter på en parkering och trösta honom. Efter ett tag kom de en rejäl bajs bomb och sen somnade han gott. Detta berodde nog på att han inte åt något mellan 5.00 och 14.00 och sen åt en rejäl laddning med välling.

När vi kom hem var han som en solstråle och lekte för fullt. Efter en god middag lagad av Tomas tog jag en dusch och Hogge ett bad. Sen dess har vi legat i sängen och sonen sover gott sen 1 timma tillbaka.

Glömde och berätta resultaten från alla undersökningar. De vi fick reda på var att njurarna fungerade bra, de finns gott om plats för blåsan inne i kroppen och de verkar som om bäckenbenet har gått ihop lite även om inte röntgenbilderna visade de så kändes de så enligt ortopeden. Den 23 januari är det dags för nästa resa ner och då ska vi får mera besked om hans kommande operation.

Nu ska jag borsta tänderna och sova. Är helt slut av allt som hänt idag. Men de viktigaste är att Hogge mår bra.


Natti natti


Kommentarer
Postat av: hanna + alice

Fullt upp eller vad!!!!

Men så skönt att höra att allt såg bra ut, inga överaskningar.

Var allt sig likt där nere?? (längtar lite dit)

Allum är ju alltid lika roligt!....känns dock som att man kan det utantill.

Kram på er

2009-01-08 @ 00:11:47
URL: http://alla4.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0