Väntar...................

Nu börjar väntan att bli olidlig, och de är många timmar kvar. Förra gången ringde de inte förrän vid 20 och sen fick vi komma till IVA vid 21.30.
Under dagen idag har vi shoppat på Allum och intagit en lunch där. Vi handlade sedan middagsmat till veckans middagar och lite annat gottigt.
Sen åkte vi och tvätta bilen. SKum grej de där man körde in bilen och sen var de en kille som spruta bilen med vatten efter att en maskin hade sprutat på avfettning. Sen var de två stycken som tvättade bilen med svamp och sen en som tog betalt. Sen rullade bilen på ett band genom ett vattenfall sen en blåst. Och fint blev de. Vi åkte sedan vidare till systembolaget och köpte två vinflaskor. Vi ska ta oss ett glas i kväll när vi varit och hälsat på våran älskling.

När vi kom hem så tog vi en kopp kaffe och pratade lite med två andra familjer. Mycket trevliga.

Sängen lockade sedan med sina rena lakan och vi sov si så där i en timma. Sen pälsade vi på oss jag gick en runda runt Härlanda tjärn och Tomas tog en sväng till Apoteket.

Nu sitter vi här jag vid datorn och Tomas vid 7:an(ett dataspel). Snart blir de kvällsmat och sen lägger vi oss framför tv och väntar............................................................


Tjingeling


Kommentarer
Postat av: Virren

Skickar några go kramar och tankar,till er.

2009-02-23 @ 17:45:19
Postat av: Billan

kramar från Billan och "surfarSeth"

2009-02-23 @ 20:09:09
Postat av: Helena

Tänker på er! Kramar Pontus och Helena

2009-02-23 @ 20:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0