Tårar i ögonen!

Jag  läste precis ett så fint inlägg på en blogg:

Det är bäst att leva i nuet och inte längta för mycket, bara se framemot men inte glömma just nu.  Just nu är vackert, snöfyllt och fint. Just nu kommer inte tillbaka.

Visst är de fint skrivet. Jag låg bredvid Hogge förrut när han skulle sova och luktade på hans goda lukt. De är med tårar i ögonen jag skriver detta för jag är så rädd att förlora honom. Trodde inte att man kan älska någon så mycke som sitt barn. Mitt och Tomas älskade lilla barn.
Det är svårt att leva i nuet jag vill bara att operationen ska vara över och allt kommer gå bra, Den närmsta veckan kommer bli så tuff och jag kämpar verkligen med att vara positiv och inte gråta.
Tomas och alla nära och kära är ett stort stöd samt alla undebar personal som finns runt Hogge. Våra kära vänner i från småland kommer oxå att finnas på plats i göteborg nästa vecka och jag vet att de kommer att få mig att skratta för de är så underbara och roliga.


Kram igen

Kommentarer
Postat av: Mimmi Svensson

Hej på dig.

Man går från en blogg med tårarna i ögonen och kommer till din och tårarna kan inte vara kvar i ögonen längre, utan nu rullar de ner för kinderna.

Jag vet Jennie att allt kommer att gå galant och att Hogge kommer att bli en liten fotbollskille med så mycke liv i sig. Men jag förstår precis vad du menar i allt vad du skriver och du ska veta att jag håller mina tummar och tår för er och Hogge!!!

Kram på dig och Tomas och pussa lille Hogge på pannan från mig

2009-02-19 @ 15:15:30
Postat av: Sofia

Vill bara önska er LYCKA TILL!! Hogge verkar vara en riktig kämpe!! Det kommer gå fint tror jag :)

Kram.

2009-02-19 @ 15:16:57
URL: http://imitthjerta.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Lycka till! Jag tänker på er,Kram Jeanette

2009-02-20 @ 08:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0