I Göteborg!

Vaknade vid 06.30 av en super pigg liten son. Jag gav honom välling och bytte blöja sen somnade han gott igen. Vid 8 slog han upp sina bruna ögon och ville leka. Pigg som en lärka. Ingen feber och hostfri hela natten. Vid 10 ringde vi avdelningen och berättade hur hans tillstånd var. De ringde läkaren och vid 11.30 fick vi beskedet av vi skulle åka ner och ta lite nya prover och sen avvakta narkosläkarens bedömning i morgon bitti. De är nämligen så att de är farligt om han hostar under nedsövningen samt de första dagarna efter operation. Så nu är de en lång väntan tills i morgon då vi får beskedet. Men vid 12.30 åkte vi ner till den mysiga staden Göteborg.



En strålande glad kille som inte har en aning om vad som väntar och tur är  väl de.

Vi har precis checkat in på Ronald Mc donald och vårt rum blev kängrun.







Hogge har precis fått lite och äta och nu väntar vi på att kl ska bli 17 då vi ska ta prover på skjukhuset.



Som ni märker har vi fått internet på rummet och en egen tv och dvd dessutom.Vi har fått order av läkaren att vi bara får vistas på rummet och inte vistas ute bland andra folk i en vecka framöver. Känns lite tråkigt men de är ju för Hogges skull så att  han inte ska bli sjuk.

Nu ska jag packa upp lite granna. Blir mer i morgon om vi får beskedet att han ska opereras. Men nu är vi på plats i alla fall.

kram på er

Kommentarer
Postat av: Linda

önskar er lycka till nu!!!

Hoppas att allt går fint...

Kram L

2009-02-22 @ 16:12:40
URL: http://valkommenlinda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0