Hemma igen :(

Går dagens kväll hemma hos min mor och far var mycket mysig, Hogge var dock lite ledsen. Han hade magknip och var allmänt hängig. När vi kom hem somnade han gott. I morse vaknade vi efter en tuff natt. Hogge hade hostat och varit vaken nästan hela natten. Vi tog temp och den var på 38.6. Vi packade i hop alla saker och åkte ner till Göteborg ändå. Väl nere träffade vi läkare och personal på avdelningen. Alla var precis som vi ledsna av att han har blivt sjuk.

Vi fick order att åka hem och kurera sonen över helgen med pencilin och hostmedicin och hålla tummarna att allt är bättre på söndag. Då tar de beslut om operatioen blir av eller ej. Blir den ej av får vi vänta ända tills maj. Känns inte kul alls men vi vill ju inte att de ska operera honom om han är hostig och febrig. Läkarna ville inte att vi skulle bo på Ronald för tydligen fanns de vinterkräksjukan där.

Vi kom hem vid 13.30 och då kröp vi ner i sängen alla tre och sov i 3 timmar. De är påfrestande för både kropp och själ de här som händer i vårt liv. De som är jobbigast just nu är att Hogge inte vill äta eller dricka. Vi testar allt men han vägrar. Håller tummarna att han vill ha välling i alla fall.

Nu ska jag mysa med sonen och sen blir de mat. Lövbiff med krocketter.

kram på er och tack för alla fina kommentarer


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej på er!Jag håller tummarna att han blir frisk,vilken otur att han skulle bli sjuk just nu.

Tänker på er,hoppas allt löser sig.

Kram Sara med familj

2009-02-20 @ 19:37:08
Postat av: Nathalie Theos mamma

Hej,



Jag är en vän till Alices mamma.Vi var oxå på ronald samtidigt. Theo har oxå matvägrat ett tag. Vi började med isglass, sen vanlig glass och sen kommatlusten tillbaka. Fick ett tipset av en dietist. Det funkar nästan alltid sa hon.Hoppas att det ordnar sig och att han kan bli operad på Måndag. Hälsningar Nathalie i Dalsland

2009-02-20 @ 21:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0