Göteborg!

Åkte ner till Göteborg i går morse och träffade läkare och sköterskor. Tog prover och la om stagen. Hogge var mycket illa där an. Dock inget som märktes på humöret men på proverna. CRPt visade 160 och de ska i normala fall vara under 8 eller 5 kommer inte ihåg. Han hade även 38,6 i temp. De bestämdes att vi skulle vara kvar så att han kunde få pencilin direkt ut i blodet. Tomas åkte hem till Lidköping för att hämta lite saker för vi visste inte hur länge vi skulle få vara kvar. Han passade även på att byta till sommar däck. Jag och Hogge besökte operation för att sätta nål och sen fick han ligga i sängen en timma för att pencilinet skulle gå in. Vid 18.30 kom Tomas tillbaka och då mumsade vi på Thaimat och kollade på Halv 8 hos mig. Sen gick vi till vårt rum och där somnade vi gott alla tre vid 22.

I dag har prov svaren visat att CRPn har sjunkit till 96 och de är ett tecken på att pencilinet är rätt och tar bort infektionen. Läkaren tog även bort den sista katetern ifall de fanns orsak till infektionen där. Jag befinner mig nu hemma och Tomas och Hogge i Göteborg. SNYFT!!!! Men vi kände att Hogge var stabil idag eftersom crpn sjunkit och att han är feberfri. Jag ska dessutom jobba i morgon och förhoppningsvis kommer de hem i morgon om crpn sjunkit ytterligare. Håll tummarna.

Nu mumsar jag på pytt i panna och tidigare har jag varit på stan och shoppat lite. Även hämtat kläder som jag beställt. Skoj att byta ut garderoben. Ska lägga ner vinterkläderna i en kartong och fylla på med vårkläder.

Hej så länge

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hoppas allt går bra för grabbarna och du har dem hemma i morgon.Kram Virren

2009-04-07 @ 21:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0