VILKEN DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu är jag på vårt rum Delfinen

på Ronald Mc donald.

Vilken dag detta ha varit!!!'

Vet knappt var jag ska börja......
Gick upp till Hogge vid 8 som vanligt. Fick reda på att han ska svälta fram till operationen. Läkaren hade inte bokat in någon tid så det var bara att vänta. Positivt besked var att Hogge sovit hela natten vilket bådar gott när vi kommer hem.  Jag behöver verkligen sova mellan 22 och 05.

Förmiddagen rullar på vi sitter och står, han åker vagn och ligger i baby sittern. Holgers favorit sjuk syster kommer på besök. Hon är en av de underbaraste människor som finns på denna jord. Inget besked om operation innan lunch så jag beger mig hem - alltså .

Äter falukorv och makaroner - mums mums. Går ut i solen och njuter av en kopp kaffe och en nyfunnen favorit kaka. Havreflan med kaffe kräm och som är doppad i choklad. Inte lång från där vi bor ligger de ett konditori - farlig nära
Tur att jag har köpt nya gympa dojor som jag gärna använder...

Ringer sjukrese enheten - de har fortfarande inte satt igång och handlagt vårat ärende än....snart tre veckor sedan vi skickade in pappren. Jag äääääääääääääääälskar verkligen alla sådana instanser.

Går den mysiga promenaden tillbaka och tänker hur många gånger har jag gått här nu.... inte en aning.....

Hogge Pogge sover gott i barnsköterskans famn när jag kommer till hans rum - skönt. Lägger han i min famn och vi myser i över en timma. Sen börjar han att tröttna på att vara tom i sin lilla mage. Vid 17 kommer hans läkare och meddelar att det är kaos på operation..... hon ska jag göra ett sista försök om att få en operations sal annars skjuts operation tills i morgon. Efter 10 minuter ringer hon - kom upp med Holger direkt så kör vi...

(Hogge i hissen)

Jippi!!!! han slapp svälta förgäves.

Lämnade över han till den underbara personalen på operation - de är nog 7:e gången på 5 veckor. Har tappat räkningen.

Tar bussen till den stora staden Göteborg för att reklamera ett par träningsbrallor. Mina ny inköpta brallor har blivit noppriga och släppt i sömnen efter 3 gångers användade och en tvätt. Inte bra.
Efter 10 minuters väntan säger damen i kassan att hon ej kan ta emot reklamerade varor att jag istället ska gå till den andra kassan. Så du menar att jag ska köa igen ??????? Ja antingen de eller återkomma en annan dag.

Mitt tålamod är som de flesta vet inte så bra och idag är de ännu sämre. Men jag går till nästa kassa och ställer mig i en ny kö. Väl framme säger hon att hon inte kan reklamera byxor som blivit noppriga för de är jag som har tvättat fel??? men för sömmen går de bra. Jag får mina pengar och springer till bussen för att hinna hem innan Holger kommer till uppvaket.
Missar bussen med 3 minuer .........
Sätter mig på ett fik och mumsar på lite käk. Då ringer de och säger att Hogge ligger på uppvaket och behöver sin mamma... förklarar som de är att jag är inne i stan och väntar på nästa buss. Inte populärt men de skulle lösa de.

Ständigt detta dåliga samvete att inte räcka till......

Väl tillbaka på sjukhuset och uppvaket träffar jag en son som precis har mumsat i sig massor av mat och mår toppen bra, Vi får komma ner till avdelningen och där somnar han gott. Pust!!!!!

som sagt

VILKEN DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas du som läser detta har haft de bra dag

kram kram och god natt till dig

Kommentarer
Postat av: Jossi

Ojoj vad mkt kan hända på en dag!

2008-05-06 @ 11:53:23
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0