En efterlängtad sak!

Nu ska här joggas. Var på efter kontroll idag hos läkare Anders som gjorde mitt kejsar snitt. Han tyckte det såg bra ut och fann inga hinder för mig att ge mig ut i löparspåret. Jippi!!!!

image23

Det hade dock blivit en djupare ärrbildning på ett ställe. Ingen påverkan på kroppen förrutom skönhets fel.
Jag fick inte ta ut mig utan jogga i lugnt tempo. Tidigast 6 månader efter operationen får jag träna hårt.

Det är fredag och jag och Hogge väntar på att vår älskade Tomis ska komma till oss. I kväll ska vi sitta ute på terassen och njuta av en kall öl tillsammans med våra underbara nyfunna vänner från småland.

I morgon hade vi tänkt att ta med Hogge på en tur till slottskogen men läkaren avrådde oss från att åka spårvagn och vistas bland många människor pga infektionsrisken. Så de får bli att ta en promenad ner till Härlanda Tjärn.

Kommentarer
Postat av: Gabriella Jansson

Hej kompis!
Nu har jag äntligen spanat in din blogg! Vad bra Jennie, jättekul att kunna kolla upp hur ni har det i GBG! Har haft en hektisk vecka där jag bl.a. varit med och fotat 11 st nya rätter i tre dagar med matstylist och hela kittet. Är på Torp nu och ska få mig lite grillat till kvällsmat. Toppen! Tyvärr har vi fått beskedet att farfar har fått cancer i levern så det är lite ledsamt. Du får ha det så bra, vi hörs, kram kram från Billan

2008-05-09 @ 18:21:55
Postat av: Gunnar & Lena Landh

Hej på er, Jennie och Tomas! Har hört mycket om era strapatser via pappa Börje. Vilka kämpar ni är!! Jättegrattis och vad roligt att höra/läsa att allt sakta går åt rätt håll med Holger, och att "lära" känna dig Jennie via din blogg. Holger ser Jättesöt ut, mycket sötare än farfar Holger var om jag minns rätt... Hoppas vi kan träffas nån gång, kanske i sommar? Vi pratar lite om att hälsa på Pernilla/Matttias, Farbror/Faster och det vore roligt att då få träffa lilleman. Ha det bra hälsar Tomas kusin Gunnar Landh m. familj (Lena, Evelina & Miranda)

2008-05-09 @ 22:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0